دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید خوردن توت فرنگی

    توت فرنگی یک میوه بسیار خوش طعم است که برای سلامت و زیبایی پوست بسیار مناسب است، تنظیم میزان قند خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن و مبارزه با کلسترول از دیگر خواص بی نظیر توت فرنگی است.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۷, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید خوردن توت فرنگی

    خواص توت فرنگی بیشتر برای سلامت و زیبایی پوست شناخته شده است این درحالی است که اکثر پزشکان متخصص مصرف توت فرنگی را برای پیشگیری و حتی کاهش بیماری های قلبی توصیه می کنند چراکه آنتی اکسیدان ها و پلی فنل ها در توت فرنگی باعث می شود که از سلامت قلب محافظت کند و می تواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند و ویتامین C موجود در توت فرنگی حتی به سلامت پوست و مو نیز کمک خواهد کرد ؛ فیبر موجود در آن باعث کاهش وزن و بهبود هضم خواهد شد.

    ارزش غذایی توت فرنگی:

    یک فنجان توت فرنگی تازه (152 گرم) حاوی:

    کالری:49

    قند:7 گرم

    چربی:0 گرم

    فیبر:3 گرم

    مزایای سلامتی خوردن میوه توت فرنگی:

    1. محافظت از قلب :

    فراوانی آنتی اکسیدانها و پلی فنل موجود در توت فرنگی آن را به یک مواد غذایی ایده آل برای محافظت و سلامت قلب تبدیل کرده است .

    توت فرنگی همچنین حاوی آنتوسیانین (که مسئول رنگ قرمز توت فرنگی است )، می باشد که از سیستم گردش خون محافظت می کند و از این طریق می تواند از ایجاد پلاک در شریان ها جلوگیری کند و همچنین باعث تنظیم فشار خون میشود.

    اگر زنان 3 یا 4 بار در هفته از توت فرنگی استفاده کنند، خطر ابتلا به حمله قلبی در آنها تا یک سوم کاهش می یابد.

    2.  تنظیم میزان قندخون:

    توت فرنگی حاوی اسید الاگیگ است که همراه با آنتی اکسیدان های دیگر به کاهش هضم غذاهای نشاسته ای کمک می کند و همچنین افزایش سطح قند خون را پس از یک وعده غذایی نشاسته ای کنترل می کند و به افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند، تا سطح قند خون خود را کنترل نمایند.

    توت فرنگی همچنین حاوی شاخص گلیسمی پایین (40 ) است و این باعث افزایش فشار خون در هنگام خوردن توسط بیماران دیابتی نمی شود. فیبر موجود در آن نیز میزان سطح قند خون را تنظیم می کند.

    3.  کمک به مبارزه با سرطان:

    توت فرنگی منبع فوق العاده ای از ویتامین C و فیبر است، که هر دوی آنها برای محافظت در برابر سرطان های مری و کولون و مفید هستند. خواص ضد سرطانی توت فرنگی معروف است که می تواند از سرطان های پوست ریه، مثانه و سینه جلوگیری کند.

    همچنین اسید الاگیک به عنوان ضد عامل سرطانی برای روش های مختلف عمل می کند. به عنوان آنتی اکسیدان کار می کند و تولید سلول های سرطانی را کاهش می دهد و انواع خاصی از مواد سرطان زا را از بین میبرد.

    4.  افزایش سیستم ایمنی بدن:

    توت فرنگی منبع عالی از ویتامین C است و می تواند منجر به ایجاد آنتی بادی های تقویت کننده برای سیستم ایمنی بدن شود و در نهایت توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت افزایش می دهد.

    در یکی از مطالعات سوئیسی مشخص شد که مکمل ویتامین C، مولکول های مختلف سیستم ایمنی را بهبود می بخشد، به همین دلیل باعث افزایش غلظت ایمونو گلوبولین، که یک آنتی بادی و جزء کلیدی از سیستم ایمنی بدن است می شود و برای مبارزه با آلرژی و آسم نیز شناخته شده است.

    5. تنظیم فشار خون:

    همانطور که قبلا ذکر شد توت فرنگی حاوی آنتوسیانین هایی است که آنتی اکسیدان قدرتمندی هستند و رطوبت عروق خونی را کاهش می دهند، در نتیجه فشار خون را نیز کم می کنند. توت فرنگی همچنین غنی از پتاسیم است که یکی از مواد مغذی برای کنترل فشار خون محسوب می شود.

    6.  بهبود سلامت مغز:

    به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها از سلول های مغزی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند. همچنین تغییرات نورون ها را خنثی می کند و در نهایت منجر به بهبود سلامت مغز می شود. مطالعاتی بر روی زنان نشان می دهد که مصرف توت فرنگی می تواند کاهش حافظه در زنان مسن را به تأخیر بیندازد.

    این وضعیت را می توان به وجود فلاوونوئیدها در توت فرنگی نسبت داد. همچنین در بخش سلامت نمناک می خوانید مشخص شد که افزایش مصرف آنتوسیانین ها به کاهش سرعت حافظه کمک می کند.

    بیماری های مغزی مانند:پارکینسون و آلزایمر را به علت افزایش پروتئین کاهش می دهد و مکانیسم طبیعی تغذیه مغز را بهبود می بخشد و باعث کاهش انباشت این پروتئین می شود.

    7.  مبارزه با التهاب:

    توت فرنگی حاوی کورستین است و بر اساس مطالعات انجام شده مصرف کورستین همراه با ورزش منظم، می تواند باعث ایجاد پلاک آترواسکلروز شود. همچنین غنی از ویتامین c است که نقش مهمی در جلوگیری از التهاب را ایفا می کند.

    این ویتامین در کاهش نشانه های آرتروز و و نقرس نیز نقش دارد.

    دریافت شده است که سطح بالایی از ویتامین C می تواند میزان التهاب در بدن را کاهش دهد و به گفته محققان زنانی که هر هفته 16 عدد یا بیشتر از توت فرنگی مصرف می کنند، 14 درصد کمتر به بیماری های التهابی دچار می شوند.

    8. مبارزه با کلسترول:

    توت فرنگی حاوی پکتین است که یک نوع فیبر محلول می باشد و سطح کلسترول بد در بدن را کاهش می دهد. مطالعه ای که بر روی 23 داوطلب سالم انجام شد و آنها 500 گرم توت فرنگی را به طور منظم برای یک ماه مصرف کردند و میزان کلسترول بد آن ها بسیار زیاد کاهش یافت.

    یکی دیگر از مطالعات نشان داد که توت فرنگی در آسیب اکسیداتیو و کلسترول بد نقش دارد.

    9. بهبود سلامت بینایی:

    توت فرنگی با وجود آنتی اکسیدان هایی که دارد، برای جلوگیری از آب مروارید، ماکولار و سایر بیماری های چشمی بسیار مفید می باشد.

    به گفته محققان:ویتامین C می تواند عملکرد و زندگی سلول های شبکیه را افزایش دهد و سالم نگه دارد.

    10. کمک به کاهش وزن:

    اسید الاگیگ و آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در به وجود آمدن توت فرنگی دارند که برای کاهش وزن مناسب هستند. التهاب مزمن، یکی از دلایل افزایش وزن است و طبق آنچه در بخشی از ورزش و تناسب اندام نمناک خواندید هورمون هایی که شما را لاغر می کنند، مسدود می شوند.

    توت فرنگی یکی از غذاهای ضد التهابی شگفت انگیز است و قابلیت کاهش وزن را دارد. علاوه بر، این آنتوسیانین ها، آنتی اکسیدان های اصلی هستند که باعث افزایش تولید هورمون های لاغری در بدن می شوند.

    این هورمونها متابولیسم و سوخت و ساز بدن را ترویج می بخشند و اشتهای شما را تا حد زیادی کاهش می دهند و ممکن است حتی باعث سوزاندن چربی شوند.

    11. داشتن بارداری سالم:

    توت فرنگی منبع غنی از فولات است و حدود 40 میکروگرم فولات از یک فنجان توت فرنگی خام به دست می آید. این مقدار حدود 10 درصد از مصرف روزانه توصیه شده از فولات می باشد.

    با توجه به تحقیقات، مصرف فولات در دوران بارداری بسیار مهم است ، زیرا می تواند نقایص لوله عصبی نوزاد را از بین ببرد و همچنین برای سلامت مادر نقش ضروری دارد.

    12. بهبود سلامت استخوان:

    تحقیقات زیادی در این زمینه نداریم، اما ویتامین K، پتاسیم و منگنزی که در توت فرنگی وجود دارد، می تواند سلامت استخوان را بهبود ببخشند.

    13. کمک به درمان یبوست:

    با توجه به اینکه توت فرنگی غنی از فیبر است، می تواند به یبوست کمک کند. فیبر در میوه نیز مسائل مربوط به گوارشی مانند گاز معده و نفخ را از بین میبرد.

    14. سالم نگه داشتن دندان ها:

    توت فرنگی حاوی اسید مالیک است و به عنوان یک ماده عمل می کند که تغییر رنگ دندان را از بین می برد. به این معنی است که می توانید از توت فرنگی برای سفید کردن دندان ها استفاده کنید.

    می توانید توت فرنگی را به یک خمیر تبدیل کرده و با مقداری نوشابه مخلوط کنید و سپس با استفاده از یک مسواک نرم روی دندان هایتان بمالید و بعد از 5 دقیقه با خمیر دندان مسواک بزنید و بعد دندان هایتان را بشویید.

    از آن بیش از حد استفاده نکنید، زیرا ممکن است که به مینای دندان آسیب بزند.

    15. درمان پف چشم:

    توت فرنگی دارای خواص رطوبتی شگفت انگیزی است، که به درمان پف چشم کمک می کند. همچنین حاوی آلفا هیدروکسی اسید است که پوست را صاف و جوان نگه می دارد.

    برای این منظور، فقط کافی است که یک عدد توت فرنگی را بردارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه سرد شود و بعد آن را برش دهید و بر روی صورت خود به مدت 15 دقیقه اعمال کنید، سپس با آب سرد شستشو دهید. شما می توانید این کار را هر شب قبل از رفتن به رختخواب انجام دهید.

    16.خواص ضد پیری:

    آنتی اکسیدان های قدرتمندی در توت فرنگی وجود دارند، که باعث جلوگیری از آسیب اکسیداتیو می شود و علائم پیری مانند چین و چروک و خطوط را از بین میبرد.

    توت فرنگی همچنین حاوی مقدار بالایی از ویتامین C مانند:پرتقال یا گریپ فروت است. این مواد مغذی از آسیب به سلول های سالم جلوگیری می کنند و تولید کلاژن را افزایش می دهند.

    همچنین منبع عالی از لیکوپن است که آنتی اکسیدانی می باشد، که در رفع نشانه های پیری نقش ایفا می کند. آنتوسیانین موجود در توت فرنگی نیز از استرس اکسیداتیو پوست محافظت می کند در نتیجه باعث کاهش روند پیری میشود.

    17. بهبود سلامت پوست:

    توت فرنگی حاوی آلفا هیدروکسی اسید است و یک ماده مهم برای حذف سلول های مرده پوست و پاکسازی پوست می باشد.

    میوه توت فرنگی همچنین حاوی اسید سالیسیلیک و اسیدالگیگ است، که برای کاهش لکه های تیره مفید می باشند. اسید سالیسیلیک برای از بین بردن سلولهای مرده پوست و سفت کردن حفره های پوستی و جلوگیری از آکنه شناخته شده است.

    همچنین یک منبع عالی از ویتامین C است که می تواند پوست را پاک و سالم نگه دارد. پوست را تمیز می کند و از آن در برابر اشعه uv محافظت می کند. شما می توانید مقداری توت فرنگی را له کنید و با عسل مخلوط نمایید و هر روز صبح روی صورت خود اعمال کنید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

    همچنین می توانید، به جای عسل از آب استفاده کنید یا حتی شیر را به دستور خود اضافه نمایید. تمام این مواد در بهبود سلامت پوست شگفت انگیز هستند.

    18. جلوگیری از ریزش مو:

    همانطور که قبلا ذکر شد، توت فرنگی یک منبع عالی از ویتامین C است که به جذب مواد مغذی کمک می کند و باعث رشد مو میشود. همچنین یافت شده است که کمبود این مواد مغذی می تواند منجر به ریزش مو شود.

    خواصی که در توت فرنگی وجود دارد ، در درمان شوره سر نیز مفید است و برای جلوگیری از طاسی نیز استفاده می شود. می توانید یک ماسک توت فرنگی آماده کنید و از آن برای حل مشکلات مو کمک بگیرید:

    2 عدد توت فرنگی را با روغن نارگیل و یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید و روی پوست سر خود بمالید و بعد از 20 دقیقه با آب سرد شستشو دهید. معمولا صبح هااین کار را انجام دهید. منیزیم نیز در توت فرنگی وجود دارد که از مشکلات مربوط به مو جلوگیری میکند.

    19. مزایایی توت فرنگی برای مردان:

    آنتی اکسیدان هایی که در توت فرنگی وجود دارد، هر دو باعث افزایش گردش خون میشوند، که برای سلامت جنسی مفید است. ویتامین C در توت فرنگی نیز باعث افزایش تعداد اسپرم در مردان میشود.

    چگونگی انتخاب و نگهداری توت فرنگی:

    توت فرنگی فاسد و خراب می شود و باید چند روز قبل از استفاده آن را خریداری کنید. هنگام خرید توت فرنگی های قرمز روشن را انتخاب کنید. از خریدن توت فرنگی هایی که خشک شده اند، یا کپک زده اند اجتناب کنید.

    از خرید توت فرنگی های خیس نیز اجتناب کنید. زیرا خیس شدن توت فرنگی نشان دهنده ی این است که در حال خراب شدن است. هم چنین به این نکته توجه کنید که توت فرنگی بدون برگ های سبز رنگ نیز احتمال آلودگی زیادی دارد و نباید آن را انتخاب کرد.

    توت فرنگی خوب، باید سفت و براق باشد! اگر توت فرنگی ارگانیک در دسترس بود، آن را انتخاب کنید. (زیرا توت فرنگی در فهرست میوه ها و سبزیجاتی است که بیشترین میزان آفت کش برای آن ها استفاده می شود.)

    بعضی از آشپز ها معتقدند که توت فرنگی های کوچک تر، به علت غلظت بالای قند، دارای طعم شیرین تری هستند. هنگام خرید توت فرنگی ها در نظر داشته باشید که زیاد بسته بندی نشده باشند، زیرا ممکن است باعث شود که خراب شوند یا آسیب ببینند.

    به طور کلی، توت فرنگی ها در تمام طول سال در دسترس است، اما بهترین آنها در اواسط تابستان موجود است.

    ذخیره سازی و نگهداری:

    برگ های سبز توت فرنگی را برش زده و جدا کنید. توت فرنگی را درون یک کیسه فریزر بگذارید و در یخچال قرار دهید. تا 2.3 روز پس از خرید می توانید آن ها را داخل یخچال نگه دارید و استفاده کنید، تا سالم بمانند.

    اگر می خواهید برای مدت طولانی توت فرنگی داشته باشید و در فصل های دیگری هم از آن استفاده کنید، منجمد کردن گزینه خوبی است.

    توت فرنگی ها را بشورید و برش بزنید. روی یک ظرف را با کاغذ پوستی بپوشانید. و توت فرنگی ها را با فاصله روی آن قرار دهید. ظرف را داخل فریزر بگذارید و به توت فرنگی ها زمان بدهید تا کاملا منجمد شوند. توت فرنگی های یخ زده را داخل یک کیسه فریزر محکم و بسته قرار دهید.

    حقایق جالب درباره توت فرنگی:

    یک عدد توت فرنگی متوسط حدود 200 دانه دارد. اولین میوه بهار توت فرنگی است. بیش از 103 نوع توت فرنگی متفاوت وجود دارد.

    بلژیک موزه ای دارد، که فقط ای برای توت فرنگی ها هست. توت فرنگی 234 سال قبل از میلاد مسیح، در رم یافت شد.

    اثرات جانبی توت فرنگی:

    مسائل مربوط به بارداری و شیردهی :

    اگر در دوران حاملگی و شیردهی، در مقادیر متعادل مصرف شود، ایمن است. اما مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث عوارضی شود.

    اختلالات خونریزی:

    توت فرنگی ممکن است زمان خونریزی را افزایش دهد و حتی خطر کبودی را در افراد بیشتر کند. اگر اختلالات خونریزی دارید، مراقب باشید و با احتیاط بیشتری مصرف کنید. اگر هم قرار عمل جراحی داشته باشید، توت فرنگی ممکن است باعث لخته شدن خون شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: توت فرنگیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نوین
    پست قبلی

    شناسنامه دار کردن راهکار جلوگیری از برگشت محصولات کشاورزی صادراتی است

    پست بعدی

    شفای بیماران با این زردِ شگفت انگیز!

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    شفای بیماران با این زردِ شگفت انگیز!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.