چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید خوردنی های هفت سین برای بچه ها

    خوراکی‌هایی همچون سیب، سیر، سنجد، سماق، سمنو و سرکه در سفره هفت سین به نوعی نمادهای خاصی از سلامتی هستند که مصرف منظم از هر کدام در رژیم غذایی می‌تواند در سلامتی بدن نقش موثری داشته باشد.

    توسط امیرحسین فتحی
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید خوردنی های هفت سین برای بچه ها

    وراکی‌هایی همچون سیب، سیر، سنجد، سماق، سمنو و سرکه در سفره هفت سین به نوعی نمادهای خاصی از سلامتی هستند که مصرف منظم از هرکدام در رژیم غذایی می‌تواند در سلامتی بدن نقش موثری داشته باشد.

    سیب

    به دلیل این که حاوی ویتامین‌ها، املاح و قند مناسب در کنار فیبر غذایی مناسبی می‌باشد، به عنوان یک میوه سلامتی بخش اثراتش به اثبات رسیده است.

    به علاوه این که سیب در کنترل عملکرد مطلوب دستگاه گوارش نقش دارد و می‌تواند در کنترل چربی خون نیز موثر باشد. به همین دلیل به والدین توصیه می‌شود که به کودکان خود بیاموزند که در روز حداقل یک عدد سیب استفاده نمایند. در ضمن برخی ادعاهای ثابت نشده نیز بر این اعتقاد هستند که مصرف منظم یک عدد سیب در روز برای شفافیت و زیبایی پوست کودکان موثر می‌باشد.یک سیب متوسط به تنهایی حاوی 19 گرم شکر است، در حالی که یک فنجان آب سیب شیرین نشده حدود 24 گرم شکر دارد.

    لازم است بدانید اگر پوست سیب را قبل از خوردن جدا کنید، به اندازه کافی فیبر یا فلاونوئید دریافت نخواهید کرد.

    سیر

    برخی از پزشکان بر این عقیده هستند که سیر می‌تواند به عنوان پزشک طبیعت برای انسان‌ها مطرح باشد و نقش موثری در ضدعفونی کننده دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی و تنظیم اشتها دارد.

    این سه نقش سیر از جمله نقش‌های مهم برای سلامت کودکان می‌باشد. به خصوص در کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و به دفعات دچار بیماری می‌شوند، مصرف منظم سیر در رژیم غذایی آنها البته در مقادیر کم می‌تواند بسیار مفید باشد.

    سیر برای بدن چه می کند؟

    سیر به دلیل توانایی آن در مبارزه با باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و حتی انگل ها شناخته شده است. یک مطالعه نشان داد که آلیسین، جزء فعال سیر تازه له شده، دارای خواص ضد ویروسی است و همچنین در برابر طیف وسیعی از باکتری‌ها، از جمله سویه‌های مقاوم موثر است.

    سیر بسیار مغذی است و با انواع فواید سلامتی همراه است. با این حال، اگر بیش از حد از آن بخورید، ممکن است عوارض جانبی مانند بوی بد دهان، رفلاکس اسید معده، مشکلات گوارشی و افزایش خطر خونریزی ایجاد کند.

     

    سنجد

    میوه سنجد را از قدیم به عنوان یک میوه تقویت کننده دستگاه گوارش می‌شناختند و اعتقاد بر این بود که یکی از نقش‌های سنجد جلوگیری و درمان اسهال می‌باشد.علاوه بر این که منبع سرشاری از ویتامین‌های A، B و حاوی مقادیر کمی ویتامین K می‌باشد.

    بنابراین مصرف 2 تا 3 عدد آن برای کودکان در روز می‌تواند به عنوان یک میوه تامین کننده ویتامین‌ها مطرح باشد.سنجد به عنوان یک داروی ضد زخم برای التیام زخم یا گاهی اوقات اختلالات معده استفاده می شد. در فرهنگ عامه ترکی به عنوان مقوی، تب بر، التیام دهنده اختلالات کلیه (ضد التهاب و/یا درمان سنگ کلیه) و ضد اسهال (قابض) معروف بودند.

    سنجد سرشار از آنتی اکسیدان است که نشان داده شده است که به التهاب مزمن کمک می کند. دو نوع آنتی اکسیدان موجود در سنجد ، هیدروکسی تیروزول و اسید اولئانولیک، در کاهش التهاب در حیوانات موثر بوده است.

    سماق

    طعم و رنگ این میوه بخصوص برای کودکان بسیار مطبوع می‌باشد. مزه ترشی طبیعی که سماق دارد می‌تواند بسیاری از کودکان را در سنین پایین به سمت خود جذب نماید.اما منفعت اصلی سماق برای کودکان نقش آن در بهبود گلودرد و ورم گلو می‌باشد.

    البته در بسیاری از خانواده‌ها از سماق به عنوان چاشنی استفاده می‌شود، که در این مورد باید توجه گردد که میوه تازه و نرسیده سماق بسیار سمی است و مصرف آن توسط کودکان بسیار خطرناک می‌باشد.

    به علاوه این که مصرف زیاد آن نیز توسط کودکان کم سن و سال چندان توصیه نمی شود.

    مطالعات علمی مختلف نشان داد که سماق دارای اثر مهار رادیکال اکسیژن آزاد، اثر محافظتی در برابر آسیب کبدی، اثرات ضد همولیتیک، لکوپنی و ضد فیبروژنیک، همراه با خواص ضد ویروسی، ضد میکروبی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن است.

    اخیراً چندین مطالعه علمی پاتوفیزیولوژی، دوره بالینی و درمان عفونت COVID-19 را توصیف کرده است. بررسی ویژگی‌های عفونت COVID-19 که از طریق مطالعات بالینی آشکار شد، نشان می‌دهد که عصاره سماق می‌تواند در درمان COVID-19 مفید باشد. با توجه به مطالعات علمی با تمرکز بر اثرات مفید سماق، هدف بررسی حاضر ارائه دیدگاهی دلگرم کننده برای بررسی اینکه آیا سماق در درمان عفونت COVID-19 موثر است یا خیر.

    سمنو

    به خاطر این که عنصر اصلی آن جوانه گندم می‌باشد، ارزش غذایی بالایی دارد. سمنو حاوی ویتامین‌های B و E، پروتئین‌های مرغوب می‌باشد. به علاوه این که نسبت سلنیم و منیزیم خوبی در سمنو وجود دارد که می‌تواند در تامین نیازهای بدن به این دو عنصر کمک نماید.

    به همین جهت در کودکان از سمنو می‌توان به عنوان یک میان وعده انرژی‌زای سالم نام برد. البته در مورد کودکانی که سابقه آلرژی به خصوص آلرژی غذایی دارند، مصرف سمنو باید در حد متعادل باشد.

    سرکه

    سال‌هاست که مردم از آن به عنوان یک درمان خانگی برای همه چیز از مبارزه با میکروب‌ها گرفته تا جلوگیری از سوزش سر دل استفاده می‌کنند. اخیراً، تحقیقات نشان داده است که سرکه سیب ممکن است برخی از مزایای سلامتی واقعی، مانند کمک به کاهش سطح قند خون و کمک به کاهش وزن داشته باشد.در صورتی که سرکه به صورت ارگانیک و از سیب یا انگور تهیه شده باشد، به عنوان یک طعم دهنده خوب به غذا که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی است، شناخته می‌شود.البته مصرف سرکه‌های غیر ارگانیک و صنعتی به هیچ عنوان برای کودکان حتی به عنوان طعم دهنده غذا توصیه نمی‌شود.

    به والدین توصیه می‌شود که در ایام عید نوروز و با چیدن هفت سین، کودکان خود را با منافع مصرف خوراکی‌های هفت سین بیشتر آشنا نمایند تا آنها در طول سال این مواد غذایی را در رژیم غذایی خود استفاده نمایند.

    سرویس خبری: اخبار علمی- تغذیه و سلامت

     

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیه و سلامتخواص مواد غذایینوروزهفت سین
    پست قبلی

    گوشت گرم گوسفند از استرالیا وارد کشور شد | گوشت ارزان می شود؟

    پست بعدی

    مراکز بازسازی ذخایر آبزیان سرمایه‌های شیلات محسوب می‌شوند

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ارز ترجیحی دوسال است که به آبزی پروری اختصاص داده نمی‌شود

    مراکز بازسازی ذخایر آبزیان سرمایه‌های شیلات محسوب می‌شوند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    مجلس مخالفت کرد؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی در راه است؟

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    ارزیابی قابلیت انبارمانی انار ایران در طول انبار سرد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.