صید احمد مرادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی هدف اصلی ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در لرستان فعال است.
مرادی اضافه کرد: عملآوری و بستهبندی محصولات، توسعه صادرات، بازاریابی و … از دیگر اهداف ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولیدی واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در لرستان ۷۰۰ هزار تن است.
وی بیان کرد: فعالیت این واحدها عمدتا به صورت فصلی است.
مرادی گفت: مجوز موافقت تاسیس صنایع تبدیلی به منظور توسعه سرمایهگذاری، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و درآمدزایی صادر میشود که در صورت تحقق و به بهرهبرداری رسیدن زمینه اشتغالزایی فراهم خواهد شد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: توسعه و حمایت از صنایع کوچک تبدیلی و غذائی بخش کشاورزی در چارچوب سیاستهای صنعتی کشور و ایجاد هماهنگیهای لازم در ارائه خدمات جهت سرمایهگذاری در امر احداث واحدهای صنعتی است.
سرویس خبری:اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی