پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    عطش بازار نهاده‌های دامی چه زمانی فروکش می‌کند؟

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۱۶۸ هزار تومان شد+جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری و رئیس شبکه آزمایشگاهی کشور با اشاره به اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی از فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه معتبر در حوزه غذا خبر داد.

    توسط پروانه خانی
    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    امیر یونسیان روز یکشنبه در همایش علمی روز جهانی غذا که در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: اکنون حدود ۲ هزار مجموعه آزمایشگاهی در ۱۷۸ شهر فعالیت دارند و در سال ۱۴۰۳ در شبکه آزمایشگاهی کشور بیش از سه میلیون خدمت ثبت شده است.

    وی با بیان اینکه بر اساس تاکیدهای برنامه هفتم پیشرفت، حمایت از اقتصاد دانش بنیان در اولویت قرار دارد، افزود: در این راستا، معاونت علمی ریاست جمهوری یکی از اهرم‌ها و بازوهای اجرایی دولت در بخش حمایت از اکوسیستم فناوری نوآوری و دانشمندان کشور است.

    یونسیان با اشاره به قدمت بیش از ۲ دهه شبکه آزمایشگاهی کشور، گفت: یکی از دغدغه‌ها در حوزه علوم آزمایشگاهی، ایمنی غذا و سلامت است و در این زمینه برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌هایی در دست تدوین و اجرا داریم.

    لزوم به‌روزرسانی دانش و مهارت‌ها در زمینه ایمنی غذا

    رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این همایش اظهار کرد: ایمنی غذا در حفظ سلامت افراد نقش مهمی ایفا می‌کند و با توجه به تغییرات سریع در الگوی مصرف، تولید و توزیع مواد غذایی، سبک زندگی، واردات و صادرات مواد غذایی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی، نه تنها ضرورت دارد که به طور مستمر دانش و مهارت‌های خود را به‌روز کنیم بلکه به بررسی چالش و فرصت‌های جدید بپردازیم.

    جواد رفیع نژاد افزود: فعالیت های علمی و پژوهشی باید به ارتقای سطح استانداردها و ترویج ایمنی مواد غذایی کمک کند و باید در تمامی سطوح علمی، اجرایی و فرهنگی به ایمنی مواد غذایی توجه ویژه‌ داشته باشیم و تولیدکنندگان و توزیع کنندگان صنایع غذایی مورد حمایت قرار گیرند.

    کمبود آزمایشگاه جامع مواد غذایی در کشور

    معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمانی شیلات ایران نیز در بخش دیگری از این همایش با اشاره به مشکلات آزمایشگاهی در حوزه مواد غذایی اظهار کرد: اکنون کمبود آزمایشگاه جامع مواد غذایی در کشور وجود دارد و آزمایشگاهی که استانداردهای اوراسیا و اتحادیه اروپا را برای تایید مواد غذایی داشته باشد؛ نداریم.

    عیسی گلشاهی افزود: در برخی موارد برای رفع مشکل باید نمونه‌های آزمایشگاهی را به سایر کشورها از جمله فرانسه یا ترکیه ارسال کنیم و بعد از آزمایش محصول را صادر کنیم و بر مبنای همین مشکل، اکنون ماهی قزل‌آلا که در حجم انبوه در سایت‌های متعدد تولید می‌شود؛ قابلیت صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اروپا را ندارد.

    وی بر لزوم همکاری سازمان شیلات، سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و آزمایشگاه مرجعی ساماندهی به وضعیت آزمایشگاه جامع مواد غذایی در کشور تاکید کرد.

    معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمانی شیلات ایران ادامه داد: اکنون با روسیه توافق شده است که چند آزمایشگاه در ایران و چند آزمایشگاه مواد غذایی در روسیه به عنوان کریدور سبز در نظر گرفته شود تا بتوانیم صادرات محصولات ایرانی به روسیه را داشته باشیم.

    به گفته گلشاهی، اگر در مسیر ایجاد آزمایشگاه مرجع گام برداریم، می‌توانیم بازار کشورهای عضو اتحادیه اروپا و اوراسیا را به عنوان بازار خوب برای عرضه محصولات ایرانی در نظر بگیریم.

    بر اساس این گزارش، در این همایش تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سازمان غذا و دارو و صنایع غذایی کشور با هدف هم‌افزایی و پیوند میان دانش، سیاست‌گذاری و صنعت امضا شد.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: آزمایشگاهامنیت غذاییسلامت غذاموادغذایی
    پست قبلی

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    پست بعدی

    ۱۰ هزار تن گندم از مزارع اردستان برداشت شد

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    گلاب سیاه رونمایی شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گلاب سیاه رونمایی شد

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از گلاب سیاه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی...

    بیشتر بخوانید
    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    ۱۰ هزار تن گندم از مزارع اردستان برداشت شد

    پر بازدیدها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    عرضه هر عدد تخم مرغ بالاتر از ۷ هزار و ۵۰۰ تومان تخلف است

    آذر ۲۲, ۱۴۰۴
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    ۷ نوشیدنی صبحگاهی برای کاهش وزن

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    نظارت بر عملکرد ترازوها در آستانه شب یلدا در خراسان شمالی

    نظارت بر عملکرد ترازوها در آستانه شب یلدا در خراسان شمالی

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴
    اعطای ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد انبار بورس و بسته‌بندی زعفران در خراسان شمالی

    خشکسالی تولید زعفران را کاهش داد

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۱۶۸ هزار تومان شد+جدول قیمت کالاهای اساسی

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.