پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    فرصت سازمان ملی استاندارد به تغییر لیبل‌های مواد غذایی/ تولیدکنندگان نگران نباشند

    مدیر کل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی سازمان استاندارد خاطر نشان کرد: سازمان ملی استاندارد بعد از اینکه ابلاغیه‌ای را تدوین و برای اجرا به تولیدکنندگان ارجاع می‌دهد به تولیدکنندگان فرصت می‌دهد تا زمان داشته باشند که خود را برای اجرای آن آماده کنند؛ حتی اگر بنا باشد در یک استاندارد تغییری ایجاد و یا تجدید نظری صورت بگیرد به تولیدکنندگان فرصت داده می‌شود از این رو تولیدکنندگان نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۸, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فرصت سازمان ملی استاندارد به تغییر لیبل‌های مواد غذایی/ تولیدکنندگان نگران نباشند

    فرحناز قلاسی در پاسخ به این پرسش که بنا به چه منطقی سازمان ملی استاندارد، خواستار الزام درج نام و نوع فرآورده‌هایی غذایی بزرگتر از برند تجاری شده‌اند؟ گفت: لیبل‌ و نشانه‌گذاری در مواد غذایی باید به‌گونه‌ای باشد که موجب گمراهی مصرف‌کننده نباشد.

    وی با ذکر یک مثال توضیح داد: علائم و نشانه‌ها در شیر خشک کودک نباید اقواکننده باشد و مادر را متقاعد کند که از شیر خشک برای خوراک فرزندش به جای شیر مادر استفاده کند؛ همچنین یکسری ویژگی‌ها در فرآورده غذایی مهم هستند از این‌رو نباید با فونت درشت‌تر توجهات را به سمت دیگری هدایت کرد.

    مدیر کل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی با بیان اینکه نشانه‌گذاری در لیبل‌های مواد غذایی استانداردهایی دارد که باید رعایت شود، تصریح کرد: ثبت تجاری علائم و نشانه‌ها با ابعاد مشخص ثبت شده‌اند و موافقت سازمان‌های مربوطه را دریافت کرده‌اند از این‌رو ابعاد و سایزها برندها در لیبل‌ها مشخص است و باید این نکات را تولیدکنندگان رعایت کند.‌

    قلاسی در پاسخ به این پرسش که برخی از تولیدکنندگان از جمله تولیدکننده مواد غذایی در تالش به اداره استاندارد این استان مراجعه و خواستار توضیحات بیشتر در این خصوص شدند که این سازمان اظهار بی‌اطلاعی کرده است آیا این ابلاغیه به واحدهای تجاری ابلاغ نشده است؟ افزود: من مسئولیتی در زمینه نظارت بر اجرای این ابلاغیه را ندارم در این خصوص معاونت نظارت سازمان استاندارد باید پاسخگو باشند.

    وی ادامه داد: سازمان ملی استاندارد بعد از اینکه ابلاغیه‌ای را تدوین و برای اجرا به تولیدکنندگان ارجاع می‌دهد به تولیدکنندگان فرصت می‌دهد تا زمان داشته باشند که خود را برای اجرای آن آماده کنند؛ حتی اگر بنا باشد در یک استاندارد تغییری ایجاد و یا تجدید نظری صورت بگیرد به تولیدکنندگان فرصت داده می‌شود از این رو تولیدکنندگان نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: سازمان ملی استانداردصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینلیبل
    پست قبلی

    تداوم بارندگی‌های مرداد ماه،برداشت برنج را در مازندران کُند کرد

    پست بعدی

    افزایش ۲ برابری صادرات محصولات کشاورزی به روسیه

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    گلاب سیاه رونمایی شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گلاب سیاه رونمایی شد

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از گلاب سیاه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی...

    بیشتر بخوانید
    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    آذربایجان برای صادرات به روسیه کارشکنی‌ می‌کند/ برای واردات نهاده‌های دامی کشتی نداریم/ کاهش قابل توجه واردات غلات از روسیه

    افزایش ۲ برابری صادرات محصولات کشاورزی به روسیه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    فرماندار رودسر: تنها ۲۰ درصد از ۱۳۵ هزار تن پرتقال گیلان فرآوری می‌شود

    آذر ۸, ۱۴۰۴
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    مرغ دوباره گران می شود؟ | زنگ خطر در بازار مرغ به صدا درآمد

    آذر ۱۲, ۱۴۰۴

    کمبود کالایی در بازار مصرفی کشور وجود ندارد

    آذر ۲, ۱۴۰۴
    پاسخ محققان برنج به بحران آب؛ ارقام جدید با مصرف کمتر معرفی شد

    پاسخ محققان برنج به بحران آب؛ ارقام جدید با مصرف کمتر معرفی شد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    برداشت ۹۲۰ تن سویا در مزارع ساری/ عملکردی فراتر از انتظار در سال خشکسالی

    برداشت ۹۲۰ تن سویا در مزارع ساری/ عملکردی فراتر از انتظار در سال خشکسالی

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.