دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک یک درصد شد

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    عرضه غذا در ماه رمضان فقط به شکل بیرون بر

    رئیس اتاق اصناف تهران از اعمال محدودیت برای طبخ و عرضه غذا در انظار عمومی طی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در ایام ماه مبارک رمضان هیچ ممنوعیتی برای طبخ غذای بیرون بر نداریم و با آن دسته واحدهای صنفی متخلف که اقدام به سرو غذا در محل کنند برخورد قانونی صورت می گیرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۷, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    حمیدرضا رستگار گفت:هیچ‌ ممنوعیتی برای طبخ غذای بیرون بر در ماه مبارک رمضان نداریم، اما محدودیت داریم که در انظار عمومی ‌به صورت اشکار غذا تهیه و طبخ و به فروش رسانده شود؛ لذا غذا فقط به صورت بیرون بر عرضه خواهد شد.

    وی ادامه داد: معمولاً برخی اتحادیه‌ها آشپزخانه‌ای دارند که غذا را به صورت بیرون بر طبخ و عرضه می‌کنند و بیشتر اغذیه فروشان هستند که ممکن است مسافرانی از اقصی نقاط کشور بیایند و به زمان‌هایی بخورند که بعضاً به لحاظ فیزیکی معذور هستند یا بیماری دارند و نمی‌توانند روزه بگیرند، لذا ما برای این دسته افراد تدبیر کردیم که غذا را ببرند.

    رستگار افزود: پیشنهاد ما این است که شرایطی فراهم کنیم که شهروندان اگر عذر شرعی دارند یا بیمارند و نمی‌توانند روزه بگیرند حداقل مواد غذایی به راحتی در اختیارشان قرار گیرد.

    رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان باید رعایت شئونات اسلامی صورت گیرد و حرمت این ماه نگه داشته شود، هر سال شاهد هستیم کسانی که می‌خواهند مواد غذایی طبخ شده ارائه بدهند بعضاً دچار مشکل می‌شوند که با اقدامات و تدبیر صورت گرفته بین پلیس و اصناف، رستوران‌ها و اماکنی را مشخص کردیم که غذا را طبخ کنند و به صورت بیرون بر در اختیار افرادی که نمی‌توانند روزه بگیرند، قرار دهند.

    وی در گفت‌وگو گفت: شرایطش هم این است که در انظار طبخ غذا یا سرو غذا را به طور مشخص نداریم و به عبارتی تمام رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها متعهد شدند که غذای طبخ و آماده را به صورت بیرون بر و مصرف بیرون عرضه کنند.

    رئیس اتاق اصناف تهران افزود: با تفاهم و همفکری انجام شده اتحادیه‌ها در این زمینه همراهند، البته ممکن است برخی تخلفاتی داشته باشند که اعلام می‌کنیم، اگر تخلفی ببینیم به شدت برخورد قانونی انجام می‌گیرد.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بازارغذاماه رمضان
    پست قبلی

    ذخیره پرتقال مازاد بر نیاز در سردخانه‌ها

    پست بعدی

    کود مورد نیاز کشت برنج امسال کشاورزان به مقدار نیاز تامین شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    مریم قوام معنوی دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام گفت: با توجه به اختلاف قیمت شکر داخل با وارداتی، پیگیری...

    بیشتر بخوانید
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کود مورد نیاز کشت برنج امسال کشاورزان به مقدار نیاز تامین شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نماینده شیراز: وزیر جهاد کشاورزی تامین نهاده‌های دامی را تعیین تکلیف کند

    موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پیش‌بینی شده امسال ۳۰۰ هزار تن کلزا خرید تضمینی شود

    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران ۱۲۷ هزارهکتار است

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    چطور بفهمیم پروتئین کافی مصرف می‌کنیم؟

    پروتئین؛ نیاز واقعی بدن یا مد روز؟

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.