پرویز عبدی روز دوشنبه افزود: در این طرح از طریق نقشه برداری های زمینی و هوایی اطلاعات اراضی کشاورزی با جزییات از جمله مشخصات ثبتی، کاربری و نوع بهره برداری ثبت و ضبط می شود و برای صدور سند به سازمان ثبت اسناد و املاک ارسال می شود.
این مسوول با بیان اینکه با حدنگاری یا کاداستر شاهد تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی و رفع تداخلات این حوزه خواهیم بود،اظهار داشت: اجرای این طرح همچنین به ما برای برنامه ریزی بهتر در مورد آینده کشاورزی، کمک به اجرای الگوی کشت و همچنین حفاظت بهتر و پیشگیری از تغییر کاربری اراضی کمک می کند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قزوین افزود: طرح کاداستر به مدیریت بهتر اراضی کشاورزی کمک می کند و با اصلاح قانون حدنگاری در سال ۹۳ در دستور اجرا قرار گرفت.
این مسوول همچنین خاطرنشان کرد: طرح حدنگاری یا کاداستر از آنجا که اطلاعات اراضی کشاورزی را با جزییات در اختیار دست اندرکاران و برنامه ریزان قرار می دهد یکی از الزامات حرکت به سمت کشاورزی نوین و مدرن به شمار می رود.
وی یادآور شد: در قالب اجرای طرح حدنگاری یا کاداستر زمین های کشاورزی، در مرحله نخست اطلاعات مربوط به 180 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین جمع آوری شده و صدور سند برای آنها در دست اقدام و پیگیری است.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی