یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    طرح بهبود تغذیه کارکنان و کارگران به صورت پایلوت در ساوه اجرا می‌شود

    مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه از اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان ادارات و کارگران شاغل در این شهرستان در راستای توجه به سلامت افراد در محیط کار خبر داد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرح بهبود تغذیه کارکنان و کارگران به صورت پایلوت در ساوه اجرا می‌شود

    «مینا اسدی» روز چهارشنبه ، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در این شهرستان و فعالیت حدود ۶۰۰ واحد تولیدی، دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان یکی از ۶ پایلوت کشوری برای اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان تعیین شد.

    وی بیان کرد: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و کارگران اجرایی خواهد شد و در این زمینه جلسات توجیهی با صاحبان صنایع به طور منظم برگزار می‌شود.

    مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: امروز بیماری‌های غیرواگیر همچون دیابت، فشارخون، چاقی و اضافه وزن یکی از دلایل اصلی مرگ و میر است که برای جلوگیری از بروز این بیماری‌ها توجه به تغذیه سالم اهمیت بالایی دارد.

    اسدی از اجرای برنامه‌های متعدد آموزشی و مداخله‌ای در این طرح خبر داد و گفت: طراحی سند در موضوع برقراری تغذیه سالم در محیط‌های کار به صورت یکپارچه باید در اولویت قرار گیرد و دستگاه های ذیربط نیز نسبت به این امر اهتمام ویژه داشته باشند.

    مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه عنوان کرد: با توجه به اینکه محیط کار محلی مناسب برای انجام مداخلات و برقراری تغذیه سالم است، ضرورت اجرای این طرح دوچندان می‌شود زیرا تغذیه ناسالم با خستگی و نداشتن بهره‌وری مناسب در نیروی انسانی ارتباط مستقیم دارد.

    به گفته او، نخستین گام در اجرای طرح بهبود تغذیه کارکنان، معرفی تغذیه سالم و ارائه راهکارهای مناسب بر مبنای شناسایی نقاط قوت و ضعف محیط کار در زمینه تغذیه سالم است که نیازمند تعامل دستگاه‌های اجرایی مرتبط است.

    اسدی گفت: انتظار داریم سازمان‌ها و بیمارستان‌های شهرستان به صورت داوطلبانه برای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان و بیماران خود به این طرح بپیوندند.

    در ساوه حدود ۱۲۰ شرکت تولیدی در زمینه صنایع غذایی و دارویی فعالیت می کنند و جمعیت کارگری این شهرستان نیز بیش از ۴۵ هزار نفر است.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    ۳۰۰ هکتار از کشتزارهای کلزا در جوین به مرحله برداشت محصول نرسید

    پست بعدی

    رئیس سازمان صمت اردبیل: التهابی در بازار مرغ استان وجود ندارد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    رئیس سازمان صمت اردبیل: التهابی در بازار مرغ استان وجود ندارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    برداشت بیش از ۴۱ هزار تن برگ سبز چای بهاره

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    واردات گوشت مرغ از برزیل ممنوع شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    زمان مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده روغن خام

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    ترانزیت دام از دیّر به قطر و امارات

    کاهش قیمت ۲۰ هزار تومانی دام سبک/ هر کیلو دام سبک ۳۰۰ هزار تومان

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.