جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    صدای کشاورزان متضرر جنوب کرمان به جایی نمی رسد/ خسارت های میلیاردی که جبران نخواهند شد

    امسال با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریم ها کشاورزان جنوب استان کرمان دچار ضرر و زیان زیادی شده اند و صدای این قشر زحمت کش به جایی نمی رسد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    این روزها حال و روز کشاورزان جنوب استان کرمان تعریفی ندارد و با کشت محصول پیاز و سیب زمینی به شدت متضرر شده اند. هزینه های کود، سم، اجاره زمین و دستمزد کارگر، کمرشان را شکسته است به شکلی که به طور کامل قید این شغل را به قول خودشان زده اند. قیمت مصوب شده از سوی مسئولان برای خرید محصول پیاز نیز شرایط را برای این قشر از آنچه که بود غیر قابل تحمل کرده است.

    ناصر ملایی کشاورز اهل جیرفت  در این باره گفت: محصول پیاز امسال با هزینه های سرم سام آوری مواجه است. سم های یک کیلویی مزارع که سال گذشته 200 هزارتومان می خریدیم امسال 800 هزارتومان می خریم. حالا هزینه اجاره زمین و دستمزد کارگران بماند.

    فقط می توانیم دستمزد کارگران مان را بپردازیم

    وی افزود: نمی دانم مسئولان چگونه حساب کرده اند که هزینه تضمینی خرید برای هر کیلو پیاز را 580 تومان قیمت گذاری کرده اند. این قیمت را اگر به صورت میانگین بخواهیم حساب کنیم فقط می توانیم دستمزد کارگران را بپردازیم به همین دلیل برای مان مقرون به صرفه نیست که محصول پیازمان را از روی زمین برداشت کنیم.

    کشاورزانی که زمین اجاره می کنند ضرر بیشتری کرده اند

    ملایی ادامه داد : برای کشاورزانی که زمین برای خودشان است و هزینه اجاره زمین نمی پردازند شاید مقدار ضرر و زیانش کمتر باشد اما برای آنهایی که زمین اجاره می کنند امسال کلی ضرر کرده اند. برای صادرات نیز تعرفه ها را به گونه ای تنظیم کرده اند که صادرات این محصول هم برای مان نمی صرفد. کرایه های کامیون برای حمل بار به عنوان مثال تا تهران 12 میلیون تومان است. یعنی برای هر کیلو 1200 تومان باید کرایه بپردازیم.

     کشت سیب زمینی مان هم تعریفی ندارد

    این کشاورز جیرفتی عنوان کرد: امسال بارندگی نبود و مراتع خشک شدند و ما مزارع پیازی که برداشت نکرده ایم را در اختیار  دام ها گذاشته ایم که بچرند. نه تنها وضعیت کشت پیاز بلکه سیب زمینی هم در جنوب استان به همین شکل با مشکل مواجه شده است. هزینه کارتون هر کامیون سیب زمینی 6 میلیون و هر کیلو از این محصول را از ما 2 هزار تومان می خرند. اگر دقیق حساب کنیم با هزینه کارگر و کارتن چیزی برای من کشاورز نمی ماند.

    وی اضافه کرد: برای رفع مشکلات مان به مسئولان جهادکشاورزی شهرستان جیرفت و همچنین استان کرمان مراجعه کرده ایم که در جواب مان گفتند خرید تضمینی محصولات از سوی وزارت خانه تعیین می شوند. این تعیین قیمت ظلم بزرگی در حق کشاورزان جنوب استان کرمان است.

    ملایی گفت: مسئولان بر چه اساسی چنین قیمتی را برای محصول پیاز جنوب استان کرمان تعیین کرده اند؟ آیا از هزینه هایی که کشاورز متحمل می شود اطلاع دارند؟ برای هر یک بار کامیون پیاز  5 میلیلون تومان هزینه می شود که 3 میلیون 500 هزارتومان را باید به کارگر، یک میلیون تومان برای خرید تور و یک میلیون تومان کرایه بدهیم که بتوانیم این محصول را به مرکز خرید برسانیم و با این حساب 5 میلیون تومان می شود که هیچ پولی برای کشاورز نمی ماند. حالا هزینه آبیاری زمین و کارگز آبیاری بماند.

    در هر هکتار کشاورز 80 میلیون تومان ضرر کرده است

    این کشاورز جیرفتی ادامه داد: میانگین هر هکتار کشت پیاز برای کشاورزان جنوب استان کرمان 100 میلیون تومان هزینه دارد. با وضعیت خرید تضمینی دولت برای کشاورز 20 تومان می ماند و 80 میلیون تومان ضرر کرده است. و واقعا چه کسی جوابگوی این مشکل است و با همین وضعیتی که پیش آمده نا امنی در جنوب کرمان به وجود می آید چرا که بیشترین جمعیت این منطقه کشاورز هستند که در حال حاضر متضرر شده اند.

    فقط برای هر هکتار زمین 45 میلیون تومان اجاره داده ایم

    ساسان روشان دیگر کشاورز اهل جنوب کرمان نیز در این باره گفت:  سال های گذشته اگر هزینه هر هکتار پیاز 50 میلیون تومان بود امسال حدودا 200 میلیون تومان شده است. با قیمتی که مسئولان مصوب کرده اند اگر برای هر هکتار 5 الی 6 کامیون هم بارگیری کنیم 20 میلیون تومان هزینه اش نمی شود. امسال در هر 5 هکتار کشت پیاز حدودا یک میلیارد تومان متضرر شده ایم. فقط برای اجاره هر هکتار 45 میلیون تومان هزینه پرداخته ایم. در کل با اجاره زمین، کشت، سم، کود و … حدودا یک میلیارد تومان متضرر شده ایم.

    از کار کشاورزی پشیمان شده ایم

    احمد احمد یوسفی دیگر کشاورز متضرر اهل عنبر آباد نیز گفت: با مشکلات پیش آمده و قیمت مصوب شده پیاز از سوی مسئولان از کشت این محصول و سیب زمینی پشیمان شده ایم  و به دلیل ضرر زیادی که متحمل شده ایم دیگر توان کشت و کار بر روی زمین را نداریم. سئوال ما این است که چرا مسئولان هنگام قیمت گذاری پیاز نظر کارشناسان و کشاورزان را نخواستند؟ ما نمی دانیم در استان های دیگر پیاز را مردم به چه قیمتی می خرند اما اینجا متاسفانه هزاران تن پیاز در بیابان دارد جلوی آفتاب می سوزد.

    احمد یوسفی عنوان گرد: چرا هیچ گونه مدیریتی در کشور برای مشکلات کشاورزان وجود ندارد؟  دیگر هیچ انگیزه ای برای کشاورزی برای مان نمانده است. با توجه به نزدیک بودن استان کرمان به مرزهای آبی و استانی مانند سیستان و بلوچستان زمینه برای بزه کاری جوانان ما مهیا است و ما نگرانیم که فرزندان مان به سمت و سوی آسیب های اجتماعی کشیده شوند.

    متاسفانه قیمت پیاز امسال پایین بود

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در این باره گفت:  قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی در شورای  قیمت گذاری کشور تعیین می شود و متاسفانه قیمت پیاز امسال پایین بود. ما پی گیری کردیم که قیمت اصلاح شود که نتوانستیم در این زمینه به نتیجه مطلوبی برسیم.

    عرضه محصول پیاز امسال بیشتر از تقاضا بود

    سعید برخوری ادامه داد: امسال پیاز در مناطق سردسیر به صورت انباری زیاد بود و عرضه بیشتر از تقاضا بود و در 3 استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان کرمان با مشکل تولید پیاز مواجه بودیم. خرید تضمینی، هزینه حمل و نقل باعث شد بخش زیادی از درآمد کشاورزان بابت این حمل و نقل ها هزینه شود که باعث متضرر شدن کشاورزان شد.

    وی افزود: مشکل دیگری که باز هم کشاورزان امسال با آن مواجه شدند این بود که برخی از سموم و کودها قبلا با ارز یارانه ای بود ولی امسال یارانه ها برداشته شد و قیمت نهادها افزایش پیدا کرد. همچنین کشاورزان برای دستمزد کارگر و هزینه های دیگرش نیز با مشکل مواجه شدند.

    برخوری عنوان کرد: برای حل این مشکل با استاندار و وزیر جهاد کشاورزی جلسه برگزار کردیم که مجموعه وزارت خانه پذیرفتند که قیمت ها افزایش پیدا کند ولی افزایش قیمت دست وزارت خانه نیست و شورای قیمت گذاری در این زمینه تصمیم می گیرد.

    وعده های مسئولان عملی نشد

    نماینده کرمان در شورای عالی استان نیز در ادامه اظهار داشت: وعده هایی که مسئولان به کشاورزان متضرر جنوب استان کرمان دادند متاسفانه عملی نشد. نمایندگان مردم در کمیسیون کشاورزی مجلس به منطقه آمدند و قول دادند که محصولات با نرخ تضمینی از کشاورز خریداری می شود که این نرخ آنقدر پایین بود که کشاورزان به معنای واقعی نابود شده اند.

    بهرام امیری ادامه داد: برای حل مشکل کشاورزان چشم امیدمان از مسئولان استانی کاملا قطع شده و فکر می کردیم مسئولان کشوری شاید در این زمینه قدمی بردارند که آنها نیز  کاری نکردند.

    حتی پرداخت تسهیلات دردی از کشاورزان را دوا نمی کند

    وی گفت: حتی پرداخت تسهیلات به این قشر زحمت کش نیز دردی از آنها دوا نمی کند چرا که از قبل نیز تسهیلاتی را به بانک ها بدهکارند. قرار بود کشاورزی را در جنوب استان تفکیک و تقسیم بندی کنند که چه تعداد محصول پیاز و سیب زمینی کشت شود. متاسفانه از سوی سازمان جهاد کشاورزی این موضوع هم پیگیری نشد.

    امیری بیان کرد: در حال حاضر نیز با توجه به اینکه به انتخابات نزدیک می شویم و مسئولان درگیر مسائل انتخاباتی هستند کشاورزان را به طور کامل فراموش کرده اند.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    افت ۷۰ درصدی مصرف زعفران در بازار/حداکثر قیمت هر مثقال زعفران ۷۰ هزار تومان

    پست بعدی

    تیشه دلالان به ریشه توت فرنگی/ اختلاف قیمت از مزرعه تا سبد خرید

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برداشت توت‌ فرنگی در غزه

    تیشه دلالان به ریشه توت فرنگی/ اختلاف قیمت از مزرعه تا سبد خرید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.