جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    شیرینی شب عید گران نمی‌ شود | هر کیلو شیرینی خشک و تر چند؟

    رئیس اتحادیه قنادان تهران می‌گوید در صورت ثبات قیمت مواد اولیه، هیچ تغییر قیمتی برای شیرینی شب عید نوروز اعمال نمی‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۱۶, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رئیس اتحادیه قنادان: افزایش قیمت آرد شیرینی را گران نخواهد کرد

    نوروز که نزدیک می‌شود سر قنادی‌ها و شیرینی‌فروشان شلوغ‌تر از دیگر روزهای سال می‌شود. چون رسم ما ایرانیان است که در جشن‌ها و اعیاد مختلف کاممان را با شیرینی، شیرین کنیم و عید نوروز هم در این میان جایگاه خاص خودش را دارد. روال معمول بازار این است که وقتی تقاضا برای کالایی زیاد می‌شود، قیمت‌ها بیشتر می‌شود اما امسال شب عید قیمت شیرینی قرار نیست تغییر کند. این خبر را رئیس اتحادیه قنادان تهران به همشهری می‌دهد و می‌گوید: در صورت ثبات قیمت مواد اولیه، هیچ تغییر قیمتی برای شیرینی شب عید نوروز نخواهیم داشت.

    علی بهره‌مند با بیان اینکه از اوایل سال ۱۴۰۰ نرخ‌گذاری مصوب برای شیرینی حذف شد، عنوان می‌کند: بر این اساس، ما دیگر برای شیرینی قیمت دستوری نداریم و قیمت‌گذاری به خود واحدهای صنفی واگذار شده است اما با این حال اگر کمبود و گرانی در بحث مواد اولیه رخ ندهد برای شب عید افزایش قیمت نخواهیم داشت.

    عامل مهم تعیین‌کننده قیمت شیرینی، قیمت مواد اولیه است. در سال‌های گذشته به تناسب افزایش قیمت مواد اولیه مانند روغن، شکر، خامه و پسته، قیمت شیرینی هم افزایش پیدا کرد. رئیس اتحادیه قنادان تهران در پاسخ به اینکه وضعیت بازار مواد اولیه تولید شیرینی چگونه است؟ می‌گوید: جز شکر در بقیه مواد اولیه طی یک ماه اخیر تغییر و افزایش قیمت نداشته‌ایم. اما قیمت شکر در روزهای اخیر افزایش یافت که باعث شد نسبت به روزهای قبل گران تر شود.

    بهره‌مند با بیان اینکه در حال حاضر همکاران ما شکر را به نرخ بازار آزاد خریداری می‌کنند، عنوان می‌کند: به رغم گرانی شکر، اما قیمت شیرینی فعلا تغییر نخواهد کرد چون به هر حال قیمت شیرینی نسبت به گذشته بالا رفته و هر چه گران‌تر شود ریزش تقاضا بیشتر و خریدار کمتر می‌شود برای همین همکاران ما برای اینکه بتوانند مشتری خود را حفظ کنند ناچارند با همین قیمت‌ها پیش بروند اما اگر مواد اولیه خیلی گران شود، چاره‌ای نداریم جز اینکه ما هم قیمت‌ها را بالا ببریم.

    کیفیت بهتر، قیمت بیشتر

    قیمت شیرینی در قنادی‌های شهر تهران ثابت نیست و از مغازه‌ای به مغازه دیگر متفاوت است. رئیس اتحادیه قنادان تهران در پاسخ به اینکه واحدهای قنادی بر چه اساس نرخ‌ها را تعیین می‌کنند؟‌ عنوان می‌کند: قیمت شیرینی بر اساس مواد اولیه‌ای که شیرینی‌پزان استفاده می‌کنند تعیین می‌شود. بر این اساس، هر چه مواد اولیه با کیفیت بالاتری برای پخت کیک و شیرینی استفاده شود طبیعتا قیمت‌ها هم بالاتر می‌رود. علاوه بر مواد مصرفی برای پخت شیرینی، میزان عرضه و تقاضا هم در تعیین قیمت‌ها تاثیرگذار است. بهره‌مند در عین حال با تاکید بر اینکه اتحادیه نظارت کاملی بر واحدهای قنادی سطح شهر دارد عنوان می‌کند اگر کسی نسبت به قیمت و کیفیت محصولات واحدهای قنادی شاکی بود می‌تواند شکایت خود را با اتحادیه در میان بگذارد و اگر بی‌کیفیتی و گرانفروشی واحدی محرز شود به تعزیرات ارجاع می‌شود.

    قیمت شیرینی‌های پرتقاضا در آستانه عید نوروز

    رایج‌ترین شیرینی‌های مصرفی در عید نوروز، شیرینی خشک است که ماندگاری بیشتری دارد. رصد قنادی‌های شهر تهران نشان می‌دهد هر کیلو شیرینی زبان ریز ۱۶۰ تا ۱۹۰ هزار تومان؛ هر کیلو شیرینی کشمشی ۱۵۰ تا ۲۱۰ هزار تومان؛ شیرینی نارگیلی ۲۲۰ تا ۲۴۰ هزار تومان؛ ساق عروس ۲۰۰ تا ۲۳۰ هزار تومان؛ دانمارکی ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان؛ و شیرینی لطیفه ۲۱۵ تا ۲۳۰ هزار تومان است. در این میان، قیمت برخی انواع شیرینی‌های خشک مانند قرابیه بسیار بالاتر است و هر کیلوی آن بالای ۳۵۰ هزار تومان است که در قنادی‌های معروف تا ۶۰۰ هزار تومان هم افزایش می‌یابد.

    علاوه بر شیرینی خشک، مصرف شیرینی تر هم در عید افزایش می‌یابد. در حال حاضر هر کیلو شیرینی تر مخلوط در قنادی‌های تهران بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است. قیمت نان خامه‌ای و رولت هم در همین محدوده است. در قنادی‌های معروف تهران هر کیلو شیرینی تر بالای ۳۰۰ هزار تومان است.

    اگر دلتان بخواهد برای عید نوروز باقلوا بخرید و بخورید، باید پول بسیار بیشتری بابت خرید شیرینی بدهید. ارزان‌ترین قیمت باقلوا در قنادی‌های تهران هر کیلو ۲۴۰ تا ۲۸۰ هزار تومان است. اگر نوع ویژه و پُرمغز باقلوا استانبولی را بخواهید هر کیلوی آن بالای ۳۵۰ هزار تومان است و تا بالای ۵۵۰ هزار تومان هم می‌رسد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارشب عیدشیرینیشیرینی ترصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتگرانی
    پست قبلی

    نیازی به واردات گندم برای واحد‌های خبازی نداریم

    پست بعدی

    هدف اصلی طرح کاشت یک میلیارد درخت مقابله با تغییر اقلیم و بیابانزایی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۴۰۰ میلیون اصله نهال در قالب طرح‌های منابع طبیعی کاشته می شود

    هدف اصلی طرح کاشت یک میلیارد درخت مقابله با تغییر اقلیم و بیابانزایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.