جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان

    قیمت شکر در سال ۱۴۰۳ نوسان زیادی داشت؛ ۲۷ اسفند سال گذشته هر کیلوگرم شکر دولتی و آزاد بین ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان متغیر بود. این عدد در هفته جاری در بخش شکر دولتی به ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کاهش دما قیمت برخی کالاهای اساسی را در بازار تغییر داد.

     

    بازار تخم مرغ

     

    حدود ۱۰ روز قبل با اوج گرفتن دما هر شانه تخم مرغ به ۵۸ هزار تومان رسید که اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با خرید حمایتی مبادرت به مدیریت بازار و متعادل کردن قیمت‌ها کرد. در این هفته هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی بسته به وزن آن بین ۸۹ تا ۱۵۰ هزار تومان در نوسان است.

     

    بازار گوشت

     

    در بازار گوشت هم که هر کیلو گرم گوشت مرغ چند ماه بین ۷۸ تا ۸۵ هزار تومان متغیر بود در هفته جاری کف قیمت ۸۵ هزار تومان شد. گوشت قرمز تغییر زیادی نداشته و حدود ۱۰ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

     

    بازار شکر

     

    شکر در سال ۱۴۰۳ نوسان زیاد داشت. ۲۷ اسفند سال گذشته هر کیلو شکر دولتی و آزاد بین ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان متغیر بود. این عدد برای هفته سوم هم ثابت بود. در ادامه هفته سوم اردیبهشت این نوسان بین هر کیلو گرم بین ۳۴ تا ۴۲ هزار تومان بود. بین ۱۷ اردیبهشت تا ۲۴ اردیبهشت این نوسان بین شکر دولتی و آزاد به ۳۷.۴۰۰ تا ۴۲ هزار تومان رسید. ۳۰ اردیبهشت نرخ شکر آزاد ۴۵ هزار تومان خرید و فروش می‌شد.

     

    در گزارش مقایسه‌ای مهر روی چند قلم کالای اساسی از جمله شکر، نرخ این محصول از هفته سوم فروردین تا سوم اردیبهشت یعنی در مدت یک ماه ۸.۸ درصد افزایش یافت.

     

    بازار شکر دوباره در پایان خرداد دچار تغییر قیمت شد و نرخ شکر در بازار آزاد به ۵۵ هزار تومان رسید اما نرخ شکر دولتی حدود ۳۸ بود که عرضه آن قطره چکانی انجام می‌شد. در ادامه مرداد ماه شاهد تغییر قیمت دیگر بودیم و شکر بین ۴۹ تا ۵۰ هزار تومان در بازار آزاد متغیر بود و شکر دولتی موجودی کمی داشت و حتی برخی فروشگاه‌ها فاقد این محصول بودند.

     

    در نهایت پایان هفته گذشته هر بسته یک کیلو گرمی شکر دولتی به قیمت ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار به فروش رسید.

    بازار حبوبات

    دو هفته قبل در گزارش رصد بازار کالاهای اساسی اعلام کرد نرخ حبوبات افزایش بسیاری داشت به طوری که یک اقلام از حبوبات از هر بسته ۹۰۰ گرمی از ۱۰۱ هزار تومان به ۱۸۵ هزار تومان رسید. بازار نخود توازن داشته که این امر به بیش بود تولید سال گذشته این محصول بر می‌گردد.

    همچنین در این گزارش اعلام شد که از حجم عرضه لوبیا سفید به بازار کاهش یافته و برخی برندهای معرف در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این محصول وجود ندارد.

    از سوی دیگر هفته گذشته مهر از زبان دبیر انجمن حبوبات ایران اعلام کرد که ۵ هزار تن حبوبات از دی ماه در گمرکات کشور دپو و ترخیص نشده است. یکی از از اخبار خوب در پایان هفته این بود که گمرک اجازه ترخیص ۱۰۰ درصدی این محصولات را صادر کرد و حبوبات مانده در گمرک که در معرض فاسد شدن بود ترخیص شد.

     

    شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان

    بازار لبنیات

    در بازار لبنیات با وجود اینکه قیمت شیر خام درب دامداری هنوز به طور رسمی اعلام نشده برخی تولیدکنندگان نرخ محصولات را افزایش داده‌اند.

    در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی می‌آید (تمام قیمت‌ها به هزار تومان و برای وزن‌های نوشته نشده یک کیلو گرم است).

    قیمت کالاهای اساسی

    کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت دو هفته گذشته
    شقه، سردست و راسته گوسفند ۵۲۰-۷۲۵ ۵۲۰-۷۲۵
    گوشت گوسفندی (دولتی) ۲۹۹-۳۱۶ ۲۹۹-۳۱۶
    ران گوسفندی ۶۵۰-۹۲۵ ۶۵۰-۹۲۵
    ران گوساله ۴۶۰-۵۴۸ ۴۶۰-۵۴۸
    سردست گوساله ۴۴۰-۵۲۰ ۴۴۰-۵۲۰
    کله و پاچه ۶۰۰-۷۵۰ ۶۰۰-۷۵۰
    گوشت گوساله دولتی بسته بندی فروشگاهی ۴۸۰ ۴۸۰
    خرده گوشت قرمز ۳۰۰ ۳۰۰
    گوشت چرخ کرده مخلوط ۲۰۰-۴۷۰ ۲۷۵-۵۴۰
    اسکلت مرغ ۱۰ ۱۰
    گوشت مرغ ۸۵-۸۸ ۷۷-۸۷
    ران مرغ بدون کمر ۷۵-۸۲ ۷۵-۸۲
    ران مرغ با کمر ۶۵-۷۴ ۶۵-۷۴
    گوشت چرخ کرده مرغ ۱۳۰ ۱۳۰
    قزل آلا ۱۳۰-۲۰۰ ۱۳۰-۱۷۰
    میگو پرورشی ۳۹۰-۴۵۰ ۳۹۰-۴۵۰
    میگو دریایی ۵۰۰-۷۵۰ ۵۰۰-۷۵۰
    تخم مرغ دولتی (شانه ۳۰ عددی) ۸۹-۱۵۰ ۸۹-۱۵۰
    پنیر سفید ۴۰۰ گرمی ۴۴.۴۰۰ ۴۴.۴۰۰
    ماست ۹۰۰ گرمی ۴۱ ۴۱
    کره ۵۰ گرمی ۱۷.۲۰۰ ۱۷.۲۰۰
    کره ۱۰۰ گرمی ۳۲.۷۰۰ ۳۲.۷۰۰
    خامه ۲۰۰ گرمی ۳۲-۳۶ ۳۲.۵۰۰
    شیر بطری پر چرب ۲۹ ۲۹
    شیر بطری کم چرب ۲۷ ۲۷
    ماکارونی ۵۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۱۹ ۱۹
    ماکارونی ۷۰۰ گرمی قطر ۱.۵ ۲۷ ۲۷
    قند ۷۰۰ گرمی ۴۵.۹۰۰ ۴۵.۹۰۰
    قند ۵۵ ۵۵
    شکر ۵۵.۵۰۰ ۴۹-۵۰
    روغن نیمه جامد ۴ کیلویی ۲۶۱.۷۰۰ ۲۶۱.۷۰۰
    روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (سرخ کردنی) ۹۱.۹۰۰ ۹۱.۹۰۰
    روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (پخت و پز) ۸۱.۹۰۰ ۸۱.۹۰۰
    رب گوجه فرنگی ۵۹.۹۰۰ ۵۴.۹۵۰
    برنج هاشمی ۱۱۵ ۱۲۰
    برنج طارم ۱۰۰ ۱۰۰
    برنج شمشیری و شیرودی ۸۰ ۸۰
    تن ماهی ۱۵۰ گرمی ۷۹.۹۰۰ ۷۹.۹۰۰
    لوبیا قرمز بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۸۵.۹۰۰ ۱۸۵.۹۰۰
    لوبیا چیتی بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۸۳.۹۰۰ ۱۸۳.۹۰۰
    لوبیا سفید بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۶۶.۵۰۰ ۱۶۶.۵۰۰
    ماش بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۱۵ ۱۱۵
    عدس بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۵۴.۹۰۰ ۱۵۴.۹۰۰
    لپه بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۱۹.۹۰۰ ۱۱۹.۹۰۰
    نخود بسته بندی فروشگاهی (۹۰۰ گرم) ۱۲۵.۵۰۰ ۱۲۵.۵۰۰

     

    گفتنی است؛ حبوبات ۱۹ درصد، مرغ ۸ درصد و تخم مرغ ۱۵ درصد، غلات ۱۲ درصد، مواد پروتئینی ۶۴ درصد، قند ۹ درصد و شکر ۹ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش می‌رسد.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: بازارشکرقیمتکالای اساسی
    پست قبلی

    تولید خرما امسال بیش از ۱.۳ میلیون تن است/ ایران دومین تولیدکننده

    پست بعدی

    خرید تضمینی تخم‌مرغ به ۵ هزارتن رسید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید تضمینی تخم‌مرغ به ۵ هزارتن رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.