چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    شعار حمایت از تولید پَر کشید؛ ناپختگی مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    گرگان- تصمیمات ناپخته در واردات مرغ منجمد و پیشنهاد حذف ارز یارانه ای در تامین نهاده های طیور موجب نگرانی مرغداران گلستانی شده و آن ها این امر را با رویکرد حمایت از تولید در تضاد می دانند.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    گروه استان‌ها- اعظم محبی: صنعت مرغداری از بزرگترین صنایع گلستان است که با استقرار بیش از هزار واحد مرغداری گوشتی و تخمگذار نقش بسزایی در تأمین مرغ کشور دارد و روزانه حدود ۷۰۰ تن گوشت مرغ از گلستان به تهران و دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

    صنعت مرغداری در سال‌های اخیر به سبب اتخاذ برخی سیاست‌های نادرست با چالش‌های متعددی روبرو شده است؛ رویه غلط توزیع نهاده‌های دامی، دخالت در انتخاب نوع جوجه ریزی ها و مداخله در قیمت گذاری مرغ و جوجه و همچنین واردات نابهنگام مرغ منجمد از خارج از کشور از جمله رویکردهای غلط در حوزه مرغداری در سال گذشته بوده است.

    انتظار می‌رفت با روی کار آمدن دولت جدید و تمرکز برای تحقق اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در تولید محصولات پروتئینی و گوشت سفید این سیاست‌ها اصلاح شود اما متأسفانه شاهد آن هستیم که دولت با استمرار رویه‌های حاکم بر صنعت مرغداری، چشم انداز روشنی برای حمایت از فعالان این بخش ندارد.

    واردات هزاران تن مرغ یخ زده و کاهش قیمت مرغ منجمد در بازار یکی از موضوعاتی بوده که در روزهای اخیر سبب اعتراض برخی از مرغداران شده است.

    فعالان این بخش معتقد هستند که دولت به جای واردات مرغ منجمد و پیش بینی ارز نیمایی یا ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در این بخش، می‌توانست این مبالغ را صرف یارانه در حوزه تأمین نهاده‌های دام و طیور و یا دارو و مکمل‌های بخش صنعت مرغداری کند تا قدرت توان تولید داخلی افزایش یافته و امکان صادرات این محصول استراتژیک فراهم شود.

    ناپختگی سیاست مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    مرغداران گلستان بر این باور هستند که همجواری با کشورهای عضو اوراسیا بازار بسیار مناسبی برای صنعت مرغداری است و حمایت دولت، زمینه فعال کردن توان حداکثری واحدهای تولیدی استان را فراهم کرده و با این عمل، امکان افزایش بیش از ۵۰ درصدی تولید هم وجود دارد.

    حذف یارانه قیمت تمام شده را افزایش می‌دهد

    یک مرغدار گلستانی در این خصوص گفت: مقوله واردات مرغ منجمد شاید برای مصرف کنندگان پروتئین در کشور بسیار ضروری و رضایت بخش باشد ولی تأثیر استمرار این روند در درازمدت مشخص نیست و باید کار کارشناسی و دقیقی بر روی آن انجام شود.

    حذف یارانه نهاده‌ها قیمت تمام شده گوشت مرغ را افزایش خواهد دادکامران فلاح در زمینه حذف احتمالی یارانه بر نهاده‌های مورد مصرف دام و طیور هم، افزود: با توجه به اینکه ۷۰ الی ۸۰ درصد قیمت تمام شده گوشت مرغ متأثر از قیمت ذرت و سویا است لذا حذف یارانه از این نهاده‌ها و خریداری کردن با قیمت ۶ برابری آن (از چهار هزار و ۲۰۰ به ۲۵ هزار تومان) موجب رشد چند برابری قیمت گوشت مرغ می‌شود.

    وی اضافه کرد: حذف یارانه اعمالی دولت بر نهاده‌های دامی، قیمت تمام شده مرغ را افزایش خواهد داد و به طور مستقیم بر بازار مصرف تأثیر می‌گذارد.

    فلاح بیان کرد: در حال حاضر قیمت مصوب دولت در زمینه جوجه یک روزه به مبلغ چهار هزار تومان در بازار اعمال نمی‌شود و مرغداران مجبور هستند جوجه خود را با واسطه و با قیمت چند برابری تا ۱۳ هزار تومان هم خریداری کنند در نتیجه حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی منجر به افزایش قیمت تمام شده مرغ تولیدی می‌شود.

    ناپختگی سیاست مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    سیاست‌های غلط گذشته سبب کمبود محصول شد

    سخنگوی اتاق بازرگانی گرگان که خود فعال صنعت مرغداری است هم گفت: واردات مرغ منجمد دو جنبه کوتاه و بلندمدت دارد، در جنبه بلندمدت، واردات به این شیوه کار غلطی است و می‌توانستیم آن را از تولید داخل، تأمین کنیم به شرطی که سیاستگذاری درستی از قبل انجام می‌شد.

    رضا مبصری با بیان اینکه باید در این زمینه علل یا عوامل را جستجو کرد، ادامه داد: این امر به سیاست‌گذاری‌های غلطی برمی گردد که در ۱.۵ سال گذشته در کشور اتفاق افتاده و باعث شد توان تولید داخل بلااستفاده باقی بماند و چون مدیران نتوانستند پاسخگوی تقاضای بازار داخل باشند ناچار به واردات از خارج شدند تا آرامش به بازار تزریق شود.

    وی افزود: اتفاقات غلط گذشته نباید تکرار شود اما بخشی از این اتفاق به دلیل سیاستگذاری‌های غلط گذشته است که ما ناچار به اجرای آن هستیم‌.

    مبصری گفت: قطعاً تولیدکننده داخل از این امر ناراحت است چون استفاده از توان داخلی مسکوت مانده و کار به جایی رسیده که مرغ منجمد وارد می‌کنیم.

    وی با بیان اینکه گلستان ظرفیت و توان بالایی در تولید دارد، اضافه کرد: ما از همه ظرفیت‌ها استفاده نمی‌کنیم، هم اکنون بخشی از واحدهای استان راکد بوده و فاصله بین دوره‌های تولید هم افزایش یافته است.

    مبصری توضیح داد: در یک مقطع که نهاد و جوجه به اندازه کافی تأمین نشد و قیمت بالا رفت در واکنش به کنترل بازار، مسئولان سعی کردند تا تقاضا را کم کنند بنابراین فاصله بین جوجه‌ریزی را به اجبار زیاد کرده و از ۶۰ روز به ۹۰ روز رسید؛ در نتیجه ظرفیت‌ها را دستکاری کردند و این باعث شد هم اکنون در این محصول کم بیاوریم که این امر طبیعی بود.

    ناپختگی سیاست مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    حذف ارز ۴۲۰۰ تدریجی باشد

    این تولیدکننده گلستان گفت: پیشنهاد ما آزادسازی قیمت‌ها است، هر جا که محدویتی در ظرفیت یا نهادهای یا بازار و غیره ایجاد شود باعث می‌شود که تولید، اقتصادی نباشد و محصول هم به اندازه کافی تولید نشود.

    مبصری افزود: ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی باید برداشته شود و دولت هم باید در قالب سوبسید به جمعیت هدف کمک کند؛ همچنین تقاضای محصول باید بالا رفته و تولیدکننده داخل بتواند به اندازه کافی تولید کرده و نباید محدودیت برای تولیدکننده قائل شوند.

    وی ادامه داد: هم اکنون اختلاف بین ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان و ارز آزاد زیاد شده بنابراین دو مقوله دیگر باید رعایت شود؛ نخست اینکه ارز دولتی به تدریج حذف شود و دیگر سرمایه در گردش تولیدکننده هم مدنظر قرار گیرد زیرا تولید کننده کالا را با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان می خرید و هم اکنون نیاز سرمایه در گردش آن ۶ برابر می‌شود که باید آن را تأمین کرد.

    تعادل بخشی در بازار

    عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی هم به خبرنگار مهر گفت: هدف از واردات مرغ منجمد و توزیع آن در بازار این بود که بسیاری از اقشار آسیب پذیر نمی‌توانستند مرغ را با قیمت بالا تهیه کنند بنابراین برای تعادل بخشی در وضعیت بازار این امر اتفاق افتاد.

    رحمت اله نوروزی افزود: با توجه به نگاهی که امامین انقلاب مبنی بر حمایت از اقشار آسیب پذیر دارند، واردات مرغ انجام شد و با قیمت پایین‌تر در اختیار مصرف کننده قرار گرفت.

    ناپختگی سیاست مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    وی بیان کرد: البته باید خودکفایی و حمایت از توان داخل مدنظر بوده تا اشتغال پایدار و مولد ایجاد شود.

    نوروزی ادامه داد: باید کاری کرد که نهاده به دست تولیدکننده واقعی برسد و با توجه به اینکه گلستان نیاز هشت استان دیگر و تهران را تأمین می‌کند لذا باید نگاه ویژه‌ای به این صنعت در استان شود.

    وی در خصوص حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی هم گفت: در جلسه با وزیر جهاد و در مجلس تاکید کردم که باید برای حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی زمینه سازی شده تا فشاری بر روی اقشار آسیب پذیر وارد نشود.

    وی عنوان کرد: باید مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، کارمندان و کارگران و بازنشستگان در این طرح مد نظر قرار گیرند.

    نوروزی بیان کرد: در زمان هدفمندی یارانه‌ها ۴۵ هزار تومان رقم خوبی بودم و هم اکنون ۱۵۰ هزار تومان هم ارزش چندانی ندارد.

    وی اضافه کرد: یکی از رویکردهای آیت الله رئیسی این بود که معیشت و امرار و معاش مردم حمایت شود بنابراین نباید کاری کرد که برای اقشار آسیب پذیر در اجرای این طرح مشکلی ایجاد شود.

    ناپختگی سیاست مدیران در صنعت مرغ/ تصمیمات اشتباه گذشته تکرار نشود

    نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید از ظرفیت نخبگان اقتصادی، اهل فن، کمیسیون برنامه و بودجه، کمیسیون اقتصادی و کمیسیون اجتماعی و غیره در این راستا استفاده کرد و همه پای کار باشند تا این طرح تورم‌زا نباشد و گرانی را مهار کند.

    تولید روزانه ۶۰۰ تن گوشت مرغ در گلستان

    جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در خصوص ظرفیت‌های استان در بخش مرغداری به خبرنگار مهر گفت: بیش از هزار واحد تولید گوشت مرغ در استان وجود دارد که روزانه بین ۵۰۰ الی ۶۰۰ تن گوشت تولید می‌کنند.

    سعید حسن پور افزود: میزان مصرف روزانه استان ۱۲۰ الی ۱۴۰ تن در نوسان بوده که این میزان در روز توزیع می‌شود.

    حسن پور بیان کرد: بخش اعظمی از تولیدات استان (حدود ۶۰ درصد) به تهران صادر شده و بقیه در هشت استان توزیع می‌شود.

    مطمئناً اعمال سیاست‌های غلط در خصوص حذف چهار و هزار و ۲۰۰ تومانی و یا واردات مرغ منجمد می‌تواند بر تولید داخل اثر گذاشته و در درازمدت این صنعت را در گلستان که بزرگترین تولیدکننده مرغ در کشور است، دچار چالش کند لذا مسئولان این بخش باید با اعمال سیاست‌های درست از تولید داخل حمایت کنند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاصنعت مرغداریفناوری غذافناوری های نوینمرغ
    پست قبلی

    نماینده دامغان تاکید کرد؛ استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در ارتقای تولید مرغ گوشتی

    پست بعدی

    ذخیره سازی ۵ هزار تن برنج وارداتی در خوزستان

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    طی هفته های اخیر بازار برنج ایرانی با نوسانات چشمگیری روبرو شد که هریک از کارشناسان و فعالان بازار دلایلی...

    بیشتر بخوانید
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    ذخیره سازی ۵ هزار تن برنج وارداتی در خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.