پنجشنبه, تیر ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    بسیاری از کارشناسان براین باورند که اکنون در تامین ۹۰ تا ۹۵ درصد گوشت قرمز کشور خودکفا هستیم که طی ۲ تا ۳ سال آینده با تاکید وزیر جهاد و اتخاذ برخی سیاست‌ها به خودکفایی ۱۰۰ درصد می‌رسیم.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    بنابر آمار سالانه یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن گوشت قرمز مورد نیاز کشور است که در شرایط کنونی ۱۰ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود که بسیاری از مسئولان بدنبال آن هستند تا ظرف سال های آتی با رسیدن به خودکفایی ۱۰۰ درصد، واردات را متوقف کنند.

    طاهری یگانه مشاور وزیر جهاد در امور پرورش دام و تولیدات دامی با اشاره به اولویت وزارت جهاد در خودکفایی تولید گوشت قرمز گفت: کشور ایران در تولید ۹۰ تا ۹۵ درصد گوشت قرمز خودکفاست و حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد بسته به شرایط سال نگرانی هایی برای تولید داریم که با برنامه ریزی مناسب طی ۳ تا ۴ سال آینده کسری در داخل تولید و تامین می شود.

    به گفته وی، اکنون ۴۳ تا ۴۴ درصد گوشت قرمز کشور از گوسفند و بز و ۵۴ تا ۵۶ درصد از بخش دام سنگین تامین می شود که براین اساس ۵۴۰ هزارتن گوشت گوساله تولید می شود که سالانه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن افزایش تولید اتفاق می افتد و در ارتباط با بخش گوسفند و بز ظرفیت ۴۰۰ تا ۴۱۰ هزارتن در سال دارد که این ظرفیت تا ۴ سال آینده به بیش از ۱۲۰ هزارتن افزایش تولید منجر می شود.

    یگانه ادامه داد: کشور ما بیش از ۷۵ درصد سطح کشور تحت تاثیر اقلیم خشک و تنش های آبی است که گوشت تولیدی در حوزه دام سبک بدلیل دوره خشکسالی در برخی سال ها دچاد مشکلاتی خواهد بود که برنامه ریزی های لازم انجام شده ، اما سرعت برنامه ریزی ها برای اینکه دام به مرحله زاد و ولد برسد دوره ۱.۵ تا ۲ ساله است که زمان براست، اما استمرار این برنامه منجر به تامین یک میلیون و ۱۵۰ هزارتن گوشت مورد نیاز طی ۴ تا ۵ سال اینده به طور کامل به خودکفایی می رسیم.

    مشاور وزیر جهاد در امور تولیدات دامی گفت: تمرکز برنامه وزارت جهاد بر حمایت از واحدهای خرد و تامین سرمایه در گردش، نهاده مورد نیاز و برطرف کردن مسائل و مشکلات آنهاست و واحدهای خرد برای تولید اقتصادی باید دام مورد نیاز در اختیار داشته باشند که با برنامه های اصلاح نژادی که در طول ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته اساس آن‌چیده شد، به جمعیت می رسیم که با افزایش راندمان تولید مثل بالاتر از لحاظ بره گیری و تولید شیر روبرو هستیم. گفتنی است نزدیک یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام پرتولید ایجاد شد که به سقف ۴ تا ۵ میلیون راس باید برسد.

    اخیرا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی خودکفایی در تولید و تامین ۱۰۰ درصد گوشت مورد نیاز کشور را از جمله برنامه‌های آتی وزارت جهاد عنوان و بر نقش مهم مرکز اصلاح نژاد دام در تحقق تولید اهداف تاکید کرد.

    البته این پایان ماجرا نیست چراکه برخی کارشناسان تحقق خودکفایی گوشت قرمز را بیش از آنکه ناشی از افزایش تولید و بهره‌وری باشد، ناشی از کاهش سرانه مصرف در سال های اخیر و معلول عدم امکان خرید عامه مردم و تقاضای اقشار ثروتمند و دهک‌های بالایی جامعه به عنوان یک کالای لوکس و نه مهمترین منبع پروتئین افراد می دانند، درحالیکه برخی مسئولان اتحادیه و تشکل های تولیدی اذعان می کنند که خودکفایی گوشت قرمز با سرانه مصرف قبل برای سال های آتی برنامه ریزی شده است.

    خودکفایی تولید گوشت قرمز مستلزم استفاده از علوفه های کم آب است

    افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: خودکفایی گوشت قرمز از این جهت که مصرف گوشت قرمز را به سنوات قبل برسانیم، امکان پذیر است، اما الزاماتی دارد که تنها مشمول برنامه های فنی معاونت امور دام نیست.

    به گفته وی، خودکفایی گوشت قرمز ۲ بخش دارد که یک بخش آن مشمول دستورالعمل های فنی روش تغذیه، افزایش بهبود تولید راندمان مثل، مدیریت تولید مثل، مدیریت تغذیه و بهبود مدیریت بهداشت در گله هاست که معاونت امور دام اقدامات و دستورالعمل های لازم در این خصوص را انجام می دهد، اما شرط لازم دیگر این است که از این دستورالعمل های فنی پشتیبانی شود که براین اساس یکی از الزامات تامین نهاده های دامی مورد نیاز است.

    صدردادرس ادامه داد: اگر نهاده های مورد نیاز تامین نشود، مسلما خودکفایی امکان پذیر نیست و دستورالعمل های فنی معاونت امور دام به نتیجه نمی رسد. دامدار وقتی دستورالعمل ها را رعایت می کند و دام ۲ یا چندقلو می شود، اما سپس نهاده مورد نیاز ندارد، بی تردید تمام سرمایه گذاری از بین می رود.

    مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه خودکفایی تولید گوشت قرمز مستلزم استفاده از علوفه است،افزود: با توجه به شرایط خشک و نیمه خشک کشور، علوفه رایج مورد استفاده یونجه است که مصرف آب بالایی دارد، از این رو علوفه های کم آب شناسایی شد که معاونت بازرگانی وزارت جهاد باید همکاری کند و در خصوص تامین علوفه کم آب بر معاونت امور زراعت متناسب با اقلیم هر استان باید شناسایی و کشت این علوفه ها ترویج شود. گفتنی است سازمان تحقیقات و آموزش علوفه های کم آب بین کشاورزان را ترویج کنند.

    به گفته وی، رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز امکان پذیر است، اما دیگر معاونت ها باید به کمک معاونت امور دام بیاید، در غیراین صورت به نتیجه ای نخواهد رسید.

    گفتنی است طبق آمار گمرک سال گذشته ۲۲۸ هزارتن گوشت با ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار به منظور تنظیم بازار وارد شد که متاسفانه در طول سال شاهد نابه سامانی و التهاب بازار بودیم، درحالیکه بسیاری از کارشناسان صنعت دامپروری اذعان می کنند که اگر همین میزان ارزی که به واردات گوشت و حمایت از دامدار خارجی می دهند، به تولید داخل اختصاص دهند، قادریم علاوه بر تامین ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز مورد نیاز کشور به صادرکننده دام به بازارهای هدف تبدیل شویم.

    پتانسیل خودکفایی گوشت قرمز مشروط به حمایت از تولید داخل

    در ادامه جواد آزاد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بنابر آمار سال گذشته ۹۲۳ هزارتن گوشت قرمز در کشور تولید شد که براین اساس ۱۰ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.

    وی با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم، افزود: با حمایت از تولید داخل و اجرای تولید قراردادی، ظرف چند سال نه تنها امکان تامین ۱۰ تا ۱۵ درصد کسری نیاز کشور وجود دارد، بلکه می توان صادرکننده بود.

    آزاد با بیان اینکه مافیای واردات بدنبال واردات گوشت هستند، گفت: اگر دولت برای تنظیم بازار بدنبال واردات است در مقابل باید اجازه صادرات بدهد، کمااینکه در شرایط کنونی با انباشتگی دام سنگین، صادرکننده خواهیم بود و با حمایت و پشتیبانی صادرکننده دام سبک خواهیم شد.

    وی با بیان اینکه پتانسیل خودکفایی گوشت قرمز در کشور وجود دارد، تصریح کرد: با حمایت دولت از تولید داخل، امکان‌ تامین ۱۰ درصد کسری نیاز کشور وجود دارد.

    رصد قیمت‌های بازار در دو ماه گذشته حکایت از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی گوشت قرمز دارد که این امر نگرانی‌های در خصوص کاهش یا حذف کلی گوشت از سبد غذایی دهک‌های پایین جامعه را به همراه دارد، از این رو دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز و حمایت دولت برای تولید گوشت ارزان و اتخاذ برخی سیاست های حمایتی می تواند به افزایش سرانه مصرف کمک کند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارتولید گوشت قرمزخودکفاییخودکفایی تولید گوشتصنایع تبدیلی و تکمیلیگوشت قرمزم
    پست قبلی

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    پست بعدی

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    پر بازدیدها

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.