سه شنبه, آبان ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سه برابر مصرف جهانی نمک مصرف می کنیم

    مصرف نمک زیاد یکی از عوامل اصلی فشار خون و گرفتگی عروق و افزایش خطر بروز انواع سکته‌های مغزی و قلبی است؛ بنابراین نیاز به پیروی از راهکارهای کاهش مصرف نمک و تغییر سبک زندگی بیش از گذشته ضروری است.

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سه برابر مصرف جهانی نمک مصرف می کنیم

    یکـــی از متخصصان تغذیه اخیرا به آمار نگران‌کننده‌ای از مصرف نمک در کشور اشاره کرده و گفته که مصرف نمک در کشور 3برابر میانگین جهانی است.

    این آمار نگران‌کننده نشان‌دهنده تغییر سبک تغذیه در سال‌های اخیر و روی‌آوردن مردم به غذاهای فرآوری‌شده پرسدیم است.

    به‌نظر بهترین پادزهر برای کاهش این آمار نگران‌کننده اتخاذ راهکارهای جدیدتر تغذیه‌ و آشپزی باشد. مصرف نمک زیاد یکی از عوامل اصلی فشار خون و گرفتگی عروق و افزایش خطر بروز انواع سکته‌های مغزی و قلبی است؛ بنابراین نیاز به پیروی از راهکارهای کاهش مصرف نمک و تغییر سبک زندگی بیش از گذشته ضروری است.

    دکتر رضا همایونفر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه راهکارهای کاهش سرانه مصرف نمک در کشور را تشریح کرده و بر جایگزینی نمک معمولی تأکید کرده است.

    اهمیت آموزش

    دکتر همایونفر به این مسئله اشاره کرد که یکی از راهکارهای اصلی کاهش سرانه مصرف نمک در کشور آموزش است. او دراین‌باره توضیح می‌دهد: آموزش باید این جهت‌گیری را داشته باشد که درنهایت مردم چگونگی استفاده از نمک را بیاموزند. رژیم غذایی در این میان بسیار مفید است. رژیم «دش» که بهترین گزینه برای کاهش فشار خون محسوب می‌شود، دقیقا مناسب کم‌کردن مصرف سدیم است. در این رژیم کاهش مصرف سدیم و افزایش مصرف کلسیم و پتاسیم توصیه شده. این کمک می‌کند رگ‌ها کمی شل‌تر شوند و حالت ریلکس‌تری پیدا کنند تا فشار خون کم شود. رژیم «دش» در حد دارودرمانی توانایی کاهش فشار خون را دارد.

    حذف سدیم استفاده از پتاسیم

    او با بیان اینکه یک‌سری نمک‌های کم‌سدیم را می‌توان جایگزین نمک کرد، توضیح می‌دهد: اینها یک‌سری نمک هستند که همان شوری را دارند، ولی عملا سدیم ندارند یا کم‌سدیم هستند. نمک رژیمی کم‌سدیم یا نمک دارای پتاسیم خوراکی درواقع نمکی است که تا حد امکان سدیم آن کاهش یافته و پتاسیم آن نسبت به سایر نمک‌ها افزایش داشته. درواقع مقدار پایین سدیم در این نوع نمک باعث کنترل و کاهش فشارخون می‌شود. این نمک را معمولا با نمک عادی و معمولی قاطی می‌کنند. این ترکیب در اغلب موارد از 30درصد نمک معمولی و 70درصد نمک پتاسیم تشکیل شده است و کمک می‌کند زمانی که مردم نمک در غذا استفاده می‌کنند، سدیم کمتری نسبت به معمول دریافت کنند.‌

    راهکارهای ساده کاهش مصرف نمک

    کاهش مصرف غذای فرآوری‌شده
    ظرف نمکدان را از روی میز بردارید.
    به جای نمک از گیاهان و ادویه‌ها برای طعم‌دادن به غذا استفاده کنید.
    نمک مورد نیاز پخت‌وپز را کم و چاشنی‌هایی مثل سیر، آب مرکبات، چاشنی‌های بدون نمک یا ادویه جایگزینش کنید.
    برنج، ماکارونی، لوبیا و گوشت را از ساده‌ترین شکل آنها (تازه) تهیه کنید.
    میوه و سبزیجات بیشتری بخورید.
    مصرف سس‌ها، مخلوط‌ها و محصولات فوری، ازجمله ماکارونی آماده را محدود کنید.

    5گرم مقدار توصیه‌شده مصرف نمک در روز (معادل یک قاشق چای‌خوری)

    18گرم متوسط مصرف روزانه نمک در کشور

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سکته قلبی و مغزیفشارخونمصرف نمک
    پست قبلی

    تولید میگو رکورد می زند

    پست بعدی

    ضرورت استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    دیابت یکی از بیماری‌هایی است که به دلیل اختلال در متابولیسم بدن، باعث افزایش سطح قند خون می‌شود و در...

    بیشتر بخوانید
    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ضرورت استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده

    ضرورت استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده

    پر بازدیدها

    ۲۶ ایستگاه تولید بذر مرتعی در کشور فعال می‌شود

    آغاز کشت گندم در ۲۷۰ هکتار اراضی زراعی شهرستان بابلسر

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    قیمت سویا در بازار آزاد ۱۲هزارتومان شد/ تولید مرغ توجیه اقتصادی ندارد

    عملکرد بالای کشت پایلوت سویا در دهلران

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    صادرات دام زنده و مرغ آزاد شد/ تعیین قیمت خرید تضمینی به زودی

    مواد ژنتیکی دامی برای ۲ سال آینده ذخیره سازی شد

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    صادرکنندگان برنج هندی به دنبال مشتریان دانه‌درشت

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.