سید علی معتمدیپور روز سه شنبه در بازدید از میدان میوه و تره بار در جمع اصحاب رسانه اظهارداشت: با بومی سازی و طراحی و تنظیم قوانین درست منافع سه ضلع غرفهدار، سرمایهگذار و مغازهداران میوه به خوبی تامین خواهد شد.
وی با اشاره به همکاری همه مسئولان در راهاندازی این میدان بیان کرد: هیچ توجهی در عدم راه اندازی و فعالیت مستمر میدان میوه و تره بار قابل قبول نیست.
معتمدیپور افزود: با توجه به اینکه وجود میدان میوه و تره بار یک زنجیره با ارزش از چرخه مزرعه تا مزرعه می باشد وجود ان در استان برای جهاد بسیار مهم است.
وی موقعیت مکانی میدان میوه و ترهبار یاسوج در شاهرگ شمال به جنوب را یک فرصت خوب برای ایجاد اشتغال، رونق تولید و تامین امنیت و سلامت غذایی برای استان اعلام کرد.
معتمدی پور با اشاره به حجم زیاد سالانه تولید انواع میوه در استان تصریح کرد: وجود میدان میوه و تره بار علاوه بر حذف دلالان به کاهش قیمت محصولات کمک می کند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی افزود: می طلبد سرمایهگذار میدان میوه و ترهبار با استفاده از ظرفیت رسانه مزیت این میدان را با توجه به کاهش قیمت و هزینه جانبی نسبت به سایر میادین خارج از استان شفاف بیان کند.
امسال ۳۰۰هزار تن محصول شامل سیب درختی،میوه های هسته دار، مرکبات،انار،بادام، انگور و گردو از ۴۱هزار و ۲۵۸ هکتارباغ های استان برداشت شده است.
براساس آمار رسمی هم اکنون ۵۰ هزار خانوار کهگیلویه و بویراحمد در ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی به فعالیت مشغولند که حاصل دسترنج این بهره برداران سالانه ۹۷۲هزار تن محصول است.