چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    سرمازدگی بهاره ترمز عملکرد انار ساوه را کشید/۲۰ هزار تن محصول از بین رفت

    مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه گفت: سرمازدگی بهاره امسال سرعت عملکرد و تولید بیشتر انار در قطب تولید انار جهان را کاهش داد.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۱۳, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هجوم آفت‌های تازه‌ به دوران رسیده به باغات انار تفت

    حسن شریفی ، با اشاره به وقوع سرمای بهاره از تاریخ هشتم الی دهم فروردین ماه سال جاری در این شهرستان اظهار کرد: سرمای هوا در روزهای آغازین بهار سال جاری در مجموع ۲۰۶ میلیارد و ۸۰۵ میلیون تومان خسارت به باغ‌های ساوه وارد کرد.

    وی بیشترین خسارت را متوجه انار به عنوان محصول شاخص این شهرستان دانست و افزود: بر اثر سرمازدگی بهاره به سه هزار هکتار از باغات انار، بین ۴۰ الی ۵۰ درصد خسارت وارد شد و افزون بر ۲۰ هزار و ۲۵۰ تن محصول انار در پی افت شدید دما تا منفی چهار درجه، از بین رفت.

    وی با یادآوری ورود یک جبهه هوای سرد در آذرماه سال ۱۳۹۵ و نیز زمستان سال ۱۳۸۶ که منجر به کاهش محسوس دمای هوای کشور شد، اظهار کرد: بر اثر ورود این جبهه هوای سرد بخش اعظمی از باغات و مزارع کشور از جمله شهرستان ساوه که قطب کشاورزی استان مرکزی است، آسیب جدی دید و سرمازدگی آذرماه سال ۱۳۹۵ که تکرار خاطره تلخ سرمازدگی سال ۱۳۸۶ بود، منجر به کف‌بر شدن بیش از ۹۰ درصد درختان انار این شهرستان شد و بالغ بر ۵۳۲ میلیارد تومان به انارستان‌های ساوه خسارت زد.

    مدیر جهادکشاورزی ساوه ادامه داد: با گذشت پنج سال از کف‌بر کردن درختان، پیش بینی می‌شد که تولید انار در قطب تولید انار جهان به وضعیت عادی همانند سال ۹۵ و قبل از سرمازدگی برگردد، اما سرمای بهاره امسال معادلات را به هم زد و با وجود تنومند شدن و بارورتر شدن انارستان‌های ساوه، میزان تولید انار مطابق با پیش‌بینی‌ها نیست.

    وی در ادامه، سطح زیر کشت باغات انار ساوه را ۱۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: در سال گذشته بطور متوسط در هر هکتار ۱۵ تن انار برداشت شد و در مجموع ۱۵۰ هزار تن انار برداشت و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی شد، اما امسال سرمازدگی بهاره به درختان آسیب وارد کرد و کاهش بار انار تولیدی و کیفیت محصول را در پی داشت. پیش‌بینی می‌شود افزایشی در میزان محصول تولیدی امسال به نسبت سال قبل نباشد و در خوش‌بینانه‌ترین حالت به همان میزان سال قبل یعنی ۱۵ تن در هکتار انار تولید شود.

    شریفی افزود: طبیعی است در باغاتی که به دلیل سرمازدگی بهاره آسیب دیدند، انار مرغوب و صادراتی نیز تولید نشود و بجای آن انار درجه دو تولید و روانه کارخانه‌های فرآوری یا آبگیری شود.

    وی در خصوص زمان برداشت انار نیز گفت: اگر ماه های منتهی به برداشت انار برخوردار از روزهای گرم و شب‌های خنک باشد قطعا در کیفیت و طعم انار تولیدی تاثیرگذار است و هر چقدر تفاوت دمای روز با شب در شهریورماه زیاد باشد قطعا در تولید محصول مرغوب موثر است.

    او بیان کرد: با گذشت فصل تابستان از نیمه (۱۵ مردادماه به بعد) زمان آبگیری انار و درشت شدن محصول آغاز می‌شود و خنکی شب‌ها به این روند کمک خواهد کرد. براین اساس انار زودرس یا همان انار آلک در اواخر شهریورماه و انار اصلی که معرف ساوه است از ۲۵ مهرماه برداشت خواهد شد.

    مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه در ادامه به برخی آفت هایی که متوجه انار است اشاره کرد و افزود: انارها وقتی در مردادماه به رشد کافی و کامل خود می‌رسند، اقدام به آب‌گیری کرده و بر اثر آب‌گیری پوست آنها نازک‌تر می‌شود، لذا در این شرایط، تابش مستقیم نور خورشید منجر به بروز پدیده آفتاب سوختگی می‌شود و امسال نیز بین ۱۰ الی ۱۵ درصد محصول تولیدی به دلیل شدت گرمای تابستان با این پدیده مواجه شدند.

    وی در خصوص ترکیدگی انار ساوه به عنوان آفت دیگری که در نتیجه کاهش محسوس دمای هوا ایجاد می شود، افزود: طق پیش بینی های هواشناسی امسال در فصل برداشت و قبل از آن شاهد افت محسوس دما در نتیجه بارش چشمگیر نخواهیم بود و بر این اساس، ترکیدگی انار به دلیل سرمای هوا نخواهیم داشت. چنانچه تغییراتی در دمای هوا رخ دهد قطعا به باغداران اطلاع رسانی خواهد شد تا اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.

    شریفی همچنین به عرضه انار در مبادی ورودی و خروجی شهر ساوه از نیمه دوم شهریورماه نیز اشاره کرد و افزود: اناری که قبل از برداشت رسمی انار ساوه در مبادی ورودی و خروجی ساوه عرضه می‌شود همان انار نوبرانه یا  انار آلک است و البته در کنار آن، انار تولیدی سایر شهرهای کشور نیز به نام انار ساوه در این شهرستان عرضه می‌شود که با کیفیت و طعم واقعی محصول قطب تولید انار کشور فاصله دارد و معرف انار ساوه نیست.

    وی تصریح کرد: کار برداشت انار ساوه در صورتی که قطب تولید انار جهان با جبهه هوای سرد مواجه نشود و باغداران مجبور به برداشت زودهنگام نشوند معمولا از ۲۵ مهرماه آغاز خواهد شد و محصول از اوایل آبان ماه به بازار عرضه می‌شود.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: انارسازمان جهاد کشاورزیسرمازدگیصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی پایدارمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    صادرات روغن کنجد آزاد شد

    پست بعدی

    یک مسئول عنوان کرد: اعمال نرخ جدید ۷۵۰۰ تومانی خرید گندم پس از ابلاغ/ بیش از ۴.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد/میزان خرید تضمینی کاهش یافت

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    یک مسئول عنوان کرد: اعمال نرخ جدید ۷۵۰۰ تومانی خرید گندم پس از ابلاغ/ بیش از ۴.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد/میزان خرید تضمینی کاهش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.