جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    سرانه آب تجدیدپذیر برای هر ایرانی به ۱۳۰۰ مترمکعب کاهش یافت

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد با تاکید بر منابع پایه گفت: ۵۰ سال قبل، سرانه آب تجدیدپذیر برای هر ایرانی ۱۹ هزار مترمکعب بود اما امروز این عدد به ۱۳۰۰ مترمکعب کاهش یافته است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    نقش کشاورزی در وضعیت حوزه های آبخیز و سفره های آب زیرزمینی

    شاهپور علایی‌مقدم، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در نشست مشترک آموزشی رؤسای سازمان جهاد کشاورزی و مدیران امور اراضی کشور با محوریت «نظام اجرایی قانون الزام به ثبت اموال غیرمنقول، رفع تداخلات و صدور سند» گفت: سرانه زمین از بخش کشاورزی برای هر ایرانی در ۵۰ سال پیش بالای ۶ تا ۷ هکتار بود اما این عدد اکنون به زیر دو هکتار رسیده است.

    وی در مورد آب‌های تجدیدپذیر نیز اظهار کرد: در ۵۰ سال پیش، سرانه آب تجدیدپذیر برای هر ایرانی نیز ۱۹ هزار مترمکعب بود، اما امروز این عدد به ۱۳۰۰ مترمکعب کاهش یافته و همین امر ضرورت صیانت و حفظ زمین و آب و منابع پایه تولید را نشان می‌دهد.

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی کشور به دلیل شرایط اقلیمی به سختی فعالیت می‌کند، گفت: بر اساس گزارش‌های مراجع علمی از جمله سازمان فائو، هر کشوری که میانگین بارندگی آن زیر ۵۰۰ میلی‌متر در سال باشد، دارای کشاورزی ریاضتی بوده و در ایران میانگین بارش ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلی‌متر است.

    وی ادامه داد: با توجه به بارش‌های کم، پتانسیل آبی کشور نزدیک به ۴۰۰ میلیارد متر مکعب است و اگر هرز آب‌ها، خروج آب از بخش کشاورزی، تبخیر و تعرق را جدا کنیم، نزدیک به ۱۷۰ میلیارد متر مکعب آب تجدیدپذیر داریم.

    علایی‌مقدم با اشاره به افزایش محصولات کشاورزی طی ۴ دهه اخیر تصریح کرد: تولید انواع محصولات کشاورزی از ۳۶ تا ۴۰ میلیون تن در ابتدای انقلاب، اکنون به ۱۲۵ میلیون تن رسیده و این در حالی است که در حفظ منابع پایه، مطابق با استانداردهای جهانی و سازمان فائو عمل نکرده‌ایم.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی از ۱۶۵ میلیون هکتار مساحت کشور در ۱۵۰ میلیون هکتار آن نقش دارد، گفت: سازمان امور اراضی کشور یکی از مهمترین سازمان‌های وزارت جهاد کشاورزی در صیانت از اراضی دولتی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز محافظ انفال و اراضی ملی است.

    وی در همین حال به افزایش جمعیت، افزایش گرما، تغییر کاربری و خرد شدن اراضی کشاورزی در کشور اشاره کرد و اذعان کرد: خرد شدن اراضی کشاورزی موجب شده ضریب و درصد مکانیزاسیون در ایران از میانگین جهانی کمتر باشد.

    علایی‌مقدم با اذعان به اینکه موضوع ارث، منجر به خرد شدن اراضی کشاورزی می‌شود، گفت: خرد شدن زمین‌های کشاورزی، هزینه تولید را بالا برده، زیرا در این اراضی نمی‌توان مکانیزاسیون را توسعه داد.

    وی اضافه کرد: برای حفظ اراضی کشاورزی در حوزه قانون تکوینی و تشریعی با تناقض روبرو هستیم، به طوری که در مجلس قانونی برای جلوگیری از خرد شدن اراضی تصویب می‌شود، اما از سوی دیگر قانون ارث می‌گوید هر کسی می‌تواند به ارث خود برسد.

    معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی به محدودیت‌های سازمان امور اراضی کشور برای انجام مأموریت‌ها و وظایف محوله اشاره و اظهار کرد: این سازمان به لحاظ اعتباری، نیروی انسانی، امکانات و ساختمان با محدودیت مواجه است و ما تلاش می‌کنیم در زمینه ترمیم نیروی انسانی اقدام شود.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی 

    منبع: مهر
    برچسب ها: آبآب آشامیدنیآب تجدیدپذیربخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیکمبود آب
    پست قبلی

    پرورش شتر ایران در نظام میراث کشاورزی جهانی ثبت شود

    پست بعدی

    وزارت جهاد کشاورزی علاقه‌ای به واردات گوشت ندارد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    وزارت جهاد کشاورزی علاقه‌ای به واردات گوشت ندارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.