دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سبزیجات؛ این‌بار برای تقویت قدرت عضلانی

    بر اساس تحقیقات جدید، خوردن سبزیجات برگ‌دار می‌تواند در مورد قدرت عضلات، شگفتی‌هایی بیافریند! این مطالعات نشان دادند مصرف منظم سبزیجات برگ‌دار غنی از نیترات، مانند اسفناج و کلم کیل، می‌تواند عملکرد عضلات را تقویت کند که به نوبه خود می‌تواند به پیشگیری از افتادن و شکستگی‌ها کمک کند.

    توسط آتنا نوریانی
    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    بدن نیترات‌ها را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند که می‌تواند رگ‌های خونی را باز کند و جریان خون و در نتیجه عملکرد ورزشی را بهبود ببخشد. با گذشت زمان، یک رژیم غذایی غنی از سبزیجات می‌تواند سلامت قلب و سلامت شناختی را ارتقا دهد.

    به‌طورکلی، سبزیجات برگ‌دار از مغذی‌ترین و کم‌کالری‌ترین غذاهای کره زمین بوده و با ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد همراه هستند.

     

    سبزیجات برگ‌دار قدرت عضلات و سرعت راه‌رفتن را افزایش می‌دهند

    محققان، داده‌های سلامت 3759 استرالیایی را طی یک دوره 12 ساله ارزیابی کردند. در شرکت‌کنندگانی که بیشترین میزان نیترات را از طریق سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج، کلم و کاهو دریافت کرده بودند، قدرت اندام‌های تحتانی 11 درصد بیشتر بود.
    سرعت راه‌رفتن آن‌ها نیز در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که سبزیجات برگ‌دار کمتری مصرف می‌کردند، تقریباً 4 درصد بالاتر بود.
    محققان همچنین فعالیت بدنی شرکت‌کنندگان را بررسی کردند و دریافتند که این سبزیجات، بدون توجه به اینکه شرکت‌کنندگان ورزش می‌کنند یا خیر، قدرت عضلات را تقویت می‌کنند.

    سبزیجات چگونه قدرت عضلات را بهبود می‌بخشند؟

    سبزیجات برگ‌دار سرشار از نیترات هستند که بدن آن را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند. اکسید نیتریک رگ‌های خونی را سست کرده و باعث گشادشدن آن‌ها می‌شود. این وضعیت، شرایط را برای اکسیژن‌رسانی بیشتر به عضلات فراهم می‌آورد. عضلات ما در زمان ورزش به اکسیژن بیشتری نیاز دارند.
    اکسیژن، برای تولید سوخت در هنگام فعالیت ضروری است و همچنین برای بازیابی عضلات مهم است. افزایش جریان اکسیژن می‌تواند به عضلات ما اجازه دهد که عملکرد بهینه‌ای داشته باشند که در نهایت ممکن است به افزایش قدرت عضلات کمک کند.

     

    این دسته از غذاها چگونه بر سلامت عمومی بدن اثر می‌گذارند؟

    قدرت عضلانی یک مؤلفه مهم در سلامت کلی است. این قدرت به کارهای روزمره مانند بلندکردن اجسام سنگین، راه‌رفتن و حتی بلند شدن از رختخواب کمک می‌کند.
    مراقبت از عضلات، عملکرد صحیح و کارآمد کل سیستم بدن را تضمین می‌کند. ازاین‌گذشته، انسان یک سیستم کامل است، نه بخش‌های جداگانه‌ای که به طور مستقل عمل می‌کنند.
    قدرت عضلات همچنین برای سلامت مفاصل و استخوان بسیار مهم است زیرا به جلوگیری از درد و آسیب کمک می‌کند.
    داشتن عضلاتی که دارای چربی کمتری هستند، ممکن است کاهش و مدیریت وزن را تسهیل کند. فرایندی که در طی آن به تقویت قدرت عضلانی می‌پردازید (ورزش و رژیم غذایی)، می‌تواند به طور بالقوه سلامت شناختی را تقویت کند.
    یافته‌های جدید، مانند مطالعات قبلی، سبزیجات را به سلامت قلب مرتبط می‌کنند.
    اکسید نیتریک به طور بالقوه می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند. بررسی‌ها نشان داده‌اند که یک رژیم غذایی غنی از سبزیجات، همراه با سایر عملکردها، ممکن است یکی از راه‌های درمان بیماری‌های قلبی عروقی باشد.

     

    باید چه نوع سبزیجات برگ‌داری مصرف کنید؟

    محققان دریافتند که کاهو، اسفناج، کلم و چغندر بیشترین اثرات  سلامتی را دارند.
    از دیگر سبزیجات برگ‌دار غنی از نیترات می‌توان به رازیانه، تربچه، جعفری، کلم و شابانک (منداب) اشاره کرد.
    با این که مکمل‌ها برای جایگزین‌کردن وعده‌های غذایی روزانه سبزیجات مناسب هستند؛ اما همیشه ترجیح داده می‌شود خود سبزیجات را مصرف کنید. در واقع مکمل‌ها می‌توانند برای افرادی که طعم سبزیجات برگ‌دار را دوست ندارند یا افرادی که به مقدار زیادی مواد مغذی نیاز دارند، مفید باشد.
    بااین‌حال، برای بیشتر افراد، خوردن هر روز یک فنجان سبزیجات برگ‌دار کافی است. آنها اغلب گزینه ارزان‌تر نسبت به یک مکمل هستند و ممکن است طیف وسیع‌تری از مواد مغذی را فراهم کنند.

     

    به طور خلاصه:

    تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن سبزیجات برگ‌دار غنی از نیترات، مانند اسفناج و کلم کیل، می‌تواند عملکرد عضلات را تقویت کند که در نهایت ممکن است به جلوگیری از ضعف و تحلیل در آینده کمک کند.
    بدن نیترات‌ها را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند که می‌تواند به بهبود جریان خون کمک و در نتیجه عملکرد ورزشی را تقویت کند.
    قدرتمندسازی عضلات از طریق رژیم غذایی و ورزش به افراد کمک می‌کند تا از ضعف یا شکستگی استخوان در آینده جلوگیری شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    چند نکته جالب درباره فواید سلامت پوست لیموترش

    پست بعدی

    آیا سرکه سیب برای لاغری موثر است؟

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فواید شگفت انگیز سرکه که اگر بدانید آن را از سفره حذف نمی‌کنید

    آیا سرکه سیب برای لاغری موثر است؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.