یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    سامانه گرمسیری بستری برای توسعه پایدار استان‌های مرزی غرب کشور

    سامانه گرمسیری " بزرگترین طرح توسعه منابع آب و خاک تاریخ کشور" به منظور مدیریت آب‌های سطحی و تامین آب شرب و کشاورزی و عمران و آبادانی استان های مرزی غربی کشور یکی از دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی و خدمت بسیار ارزشمندی برای مرزنشینان است.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۲۸, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همزمان با دهه فجر انجام می‌شود افتتاح و بهره‌برداری ۴۹ طرح کشاورزی در خوزستان

    اجرای ابر پروژه سامانه بزرگ گرمسیری غرب کشور بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه در بردارد که قطعه اول این طرح در استان کرمانشاه قرار دارد و شامل مجموعه سدهای هیروی، شهدای ازگله، جامیشان، شرفشاه و تونل نوسود است.

    ابرپروژه توسعه منابع آب و خاک تاریخ کشور علاوه بر اشتغالزایی، باعث رونق بخش تولید در این حوزه می شود به طوری که پارسال شاهد افزایش ۳۵۰ هزار تنی محصولات کشاورزی در منطقه بودیم. افزایش سرانه درآمد، کمک به معیشت مرزنشینان و همچنین سیراب نمودن منطقه و مهار آب های مرزی از مزایای بزرگ این طرح است.

    طرح آبیاری سامانه گرمسیری از محل صندوق توسعه ملی پس از گذشت ۸۱ سال از آغاز طرح مطالعاتی آن عملیاتی شد و به بار نشست و اکنون با وارد مدار شدن بخش های مختلف این سامانه و تلاش و همت جهادی و انقلابی دولت سیزدهم منجر به شکوفایی خواهد شد.

    بخشی از سامانه بزرگ گرمسیری در سال ۹۸ به بهره برداری رسید که که در مجموع از رودخانه سیروان در شمال غربی کرمانشاه تا موسیان دهلران در استان ایلام و مرز دشت عباس در استان خوزستان ۵۰۰ کیلومتر طول دارد.

    سامانه گرمسیری بستری برای توسعه پایدار استان‌های مرزی غرب کشور

    با اجرای کامل این سامانه ۹۰۰ میلیون متر مکعب آب در اختیار استان های کرمانشاه و ایلام قرار می دهد و یک ظرفیت ۲۵ هزار نفری اشتغال برای مردم این منطقه در بردارد و این خود باعث تحول بزرگی در بخش کشاورزی و اشتغال منطقه خواهد شد.

    همچنین سد هواسان از نوع خاکی با هسته رسی که حدود ۵۱ متر ارتفاع دارد و ظرفیت مخزن آن ۱۸۸ میلیون متر مکعب است و در دل سامانه گرمسیری واقع شده و عملیات اجرایی آن هشتم اردبیهشت ۹۷ آغاز شد و برای تکمیل به هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

    سامانه گرمسیری در مجموع ۵۳ هزار هکتار از اراضی استان های کرمانشاه و ایلام را مشروب می کند از این میزان ۳۴ هزار هکتار آن در استان کرمانشاه و ۱۸ هزار و ۳۰۰ هکتار آن نیز در استان ایلام قرار دارد.

    طبق گفته مسوولان و آمارهای موجود از مجموع ۳۴ هزار هکتار از اراضی سامانه گرمسیری در استان های ایلام و کرمانشاه سهم استان کرمانشاه ۲۳ هزار هکتار است که با تامین آب آن و وارد مدار تولید شدن، یک اشتغال ۱۱ هزار نفری ایجاد کند و در صورت ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاری برای ایجاد صنایع جانبی می توانیم اشتغال چند برابری را در این حوزه داشته باشیم.

    تثبیت جمعیت، جلوگیری از مهاجرت، افزایش درآمد خانوارهای روستایی، افزایش کشت از یک کشت در فصول مختلف و افزایش سه تا هشت برابری درآمد از مهم ترین مزایای  طرح سامانه بزرگ گرمسیری است.

    تشکیل ستاد پیگیری میزان پیشرفت سامانه گرمسیری در مجلس شورای اسلامی 

    تکمیل این ابر پروژه به قدری مهم است که امسال مجلس نیز در این باره تشکیل جلسه داد و ” محمد باقر قالیباف ” رییس مجلس شورای اسلامی دستور تشکیل ستادی برای پیگیری میزان پیشرفت طرح گرمسیری را صادر کرد و با برشمردن اهمیت این طرح، بر تزریق هر چه سریع‌تر اعتبارات به این پروژه مهم و ملی تاکید کرد.

    رییس مجلس شورای اسلامی در این ارتباط گفت: تاکنون اعتبارات زیادی صرف پیشبرد این پروژه شده و لازم است که طرح گرمسیری با تزریق اعتباری پنج هزار میلیارد ریالی تا ۲ سال آینده به بهره برداری نهایی برسد که به گفته وی تامین اعتبار این طرح از محل ماده ۵۶ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت  و بخشی دیگر باید از محل دارایی‌های دولت انجام شود.

     

    سامانه گرمسیری بستری برای توسعه پایدار استان‌های مرزی غرب کشور

    سامانه گرمسیری یک پروژه ارزشمند است

    استاندار کرمانشاه نیز در خصوص این طرح بزرگ عنوان کرد که طرح گرمسیری یک پروژه بسیار ارزشمند است که می تواند به توسعه منطقه کمک کند.

    «بهمن امیری مقدم» افزود: سال آینده اعتبارات مناسبی برای سامانه گرمسیری در نظر گرفته شده و با تکمیل این پروژه، مردم از مواهب این طرح تحول آفرین، بیشتر بهره مند خواهند شد.

    استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم نه تنها هیچ زمین بایری در این منطقه وجود نداشته باشد بلکه در این زمین‌ها شاهد چند کشت در سال باشیم.

    سامانه گرمسیری بستری برای توسعه پایدار استان‌های مرزی غرب کشور

    اتمام پروژه سامانه گرمسیری در کرمانشاه نیازمند سه هزار میلیارد تومان است

    مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز در ارتباط با این پروژه اظهار کرد: برای اتمام پروژه بزرگ سامانه گرمسیری در استان کرمانشاه در مجموع حدود سه هزار میلیارد تومان مورد نیاز است که از این مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به وزارت جهاد کشاورزی و ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز مربوط به وزارت نیرو است.

    «محمد حاج‌رسولی‌ها» در حاشیه سفر اخیر به سرپل ذهاب به منظور پیگیری و بررسی میدانی مشکلات سامانه‌گرمسیری افزود: از اعتبارات و دستور مقام معظم رهبری به این پروژه، برآوردی که داشتیم ۷.۸میلیارد دلار پیش بینی کرده بودیم که حدود یک میلیارد دلار کمتر تخصیص داده شد و امیدواریم این کمبود را جبران کنیم.

    وی اظهار داشت: با توجه به در دسترس بودن اعتبار کافی، این پروژه یکی از پرسرعت ترین پروژه های کشور بود و ۱۵ درصد کار باقی مانده از پروژه، شامل سد، تونل، شبکه های اصلی و فرعی و آبیاری های تحت فشار باقی مانده که امید است این کسری اعتبار جبران شود و ظرف مدت ۲۴ ماه این طرح را به اتمام برسانیم.

    حاج‌رسولی‌ها ادامه داد: تامین اعتبار این پروژه در سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه جزو اولویت های وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو خواهد بود.

    به گفته وی سامانه گرمسیری در نظام جمهوری اسلامی یک ابرپروژه در کشور است که کوتاه ترین زمان اجرا را به خودش اختصاص داده است.

    سامانه گرمسیری تاثیر بسیار خوبی بر اقتصاد و تولید در سطح ملی دارد

    نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح بزرگ سامانه گرمسیری یک ابر پروژه است که تاثیر بسیار خوبی بر اقتصاد و تولید در سطح ملی و منطقه ای دارد.

    «شهریار حیدری» افزود: بارها از لسان رهبر معظم انقلاب اسلامی به این پروژه اشاره و بر آن تاکید و دستورات بسیار خوبی برای اشتغال بهینه از منابع زمینی و آب نیز صادر شده است.

    وی اظهار داشت: وزارت نیرو جهت تخصیص و توزیع آب و وزارت جهاد کشاورزی برای اجرای پروژه های کشاورزی متولی اصلی این پروژه هستند.

    وی اظهار داشت: سامانه گرمسیری یک طرح بزرگ ملی در منطقه غربی و مرزی استان کرمانشاه  است که با راه اندازی کامل آن انقلاب بزرگی در تولیدات کشاورزی و رشد اقتصادی منطقه ایجاد می شود و می تواند گام مهمی در اشتغالزایی شهرستان باشد.

     

     

     

    ۱۵ هزار هکتار اراضی جای مانده از سامانه گرمسیری نیازمند تامین اعتبار

    نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: سامانه گرمسیری که در ابتدا قرار بود در سطح ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه ایجاد شود با سوء مدیریت به ۵۰ هزار هکتار کاهش یافت و اکنون ۳۲ هزار هکتار از اراضی از محل این سامانه برخوردار شده‌اند.

    حیدری افزود: برای ۱۵ هزار هکتار از اراضی جا مانده نیز باید وزارت جهاد تامین اعتبار کرده و این اراضی نیز تحت پوشش شبکه های آبیاری قرار گیرند و با تکمیل ین پروژه در واقع ۱۵ هزار نفر مشغول می شوند که می تواند به ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان منجر شود.

    وی گفت: تکمیل سدهواسان و زهکشی منطقه دشت ذهاب مکمل های این پروژه بوده که ساماندهی وضعیت موجود، تثبیت در اجرای پروژه و اشتغال زایی در منطقه و درآمد زایی از انتظار مردم منطقه است.

    تعطیلی هفت هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی جامانده به دلیل نداشتن اعتبار 

    فرماندار سرپل‌ذهاب هم در این خصوص گفت: هفت هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی جامانده برای برخورداری از سامانه گرمسیری، به لحاظ نداشتن اعتبار تعطیل شده که نیازمند تامین اعتبار برای تکمیل و اجرای سریع آن هستیم.

    «نورالدین فرزادی‌پور» افزود: طرح سامانه گرمسیری خدمتی ارزشمند برای مردم منطقه به ویژه مرزنشینان سرپل‌ذهابی است که تاکنون ۲۰ هزار هکتار از اراضی این شهرستان از محل این سامانه زیر پوشش آبیاری قرار گرفته‌ و منتفع شده است.

    او گفت: مهاجرت معکوس روستاییان از شهر به روستا، فراهم نمودن زمینه اشتغال برای جوانان بومی منطقه، بهبود وضعیت اقتصادی، معیشتی و افزایش درآمد کشاورزان، رونق تولید و افزایش ارزش افزوده املاک کشاورزان از مزایای ایجرای این ابرپروژه است.

    نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب ادامه داد: تکمیل آبرسانی به یک هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی مرغوب بخش قلعه شاهین و دهستان‌های این منطقه نیازمند اعتبار است.

    9 هزار هکتار از اراضی شهرستان قصرشیرین سهم این منطقه از سامانه گرمسیری 

    رییس جهاد کشاورزی قصرشیرین نیز گفت: در مجموع در شهرستان قصرشیرین ۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قرار است زیرپوشش سامانه گرمسیری قرار گیرد که در ۱۰۰ هکتار شبکه های مویرگی و سامانه توسط جهاد کشاورزی کامل اجرا شده و مابقی نیز جزو اراضی منابع ملی هستند که با واگذاری به بخش خصوصی و اجرای شبکه های آبیاری و راه اندازی ایستگاه‌ها و تزریق آب این اراضی نیز وارد مدار تولید می شود.

    «مراد محمودیان فر» افزود: ۹ هزار هکتار در دشت گندمان و خان لیلی واقع است.

    وی اظهار داشت: این اراضی زیرپوشش سامانه گرمسیری در فاز اول در مجموع ۴۰۰ هکتار است که در صورت راه اندازی ایستگاه‌ها و تامین آب از سوی آب نیرو و تامین اعتبار آن این اراضی وارد مدار تولید می شود.

    رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین اضافه کرد: این اراضی شامل “جگرلوی جنوبی” از جمله روستاهای «سید حاتم» و «صید احمد» می شود که تاکنون ۱۰۰ هکتار آن مورد بهره برداری قرار گرفته و زیر کشت سیب زمینی و گندم است و در صورت تخصیص اعتبار ۳۰۰ هکتار بعدی نیز زیر کشت می رود.

    سامانه گرمسیری بستری برای توسعه پایدار استان‌های مرزی غرب کشور

     امید به جهش در تولید و رونق کسب و کار

    کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می‌کند.

    بر پایه این ظرفیت هاست که تکمیل سامانه گرمسیری می تواند منجر به یک جهش قابل توجه در بخش کشاورزی، تولید محصولات، رونق کسب و کار و اشتغال استان کرمانشاه شود؛ استانی که مهمترین دغدغه ۲۰ سال اخیر آن بیکاری بوده است.

    بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

    داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که می توان از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

    از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

    استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: قیمت میوه‌های تنظیم بازاری در سامانه‌های هوشمند اعلام شد

    پست بعدی

    کاهش ۵۰ درصدی خرید میوه شب عید/ قیمت سیب‌زمینی شکست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استقبال مردم برای خرید میوه‌های دست‌دوم در بازار/ دور‌‌‌ریزهایی که لاکچری شدند

    کاهش ۵۰ درصدی خرید میوه شب عید/ قیمت سیب‌زمینی شکست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.