سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    ساخت ربات خودران پایش انفرادی طیور در مرغداری‌ها

    یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با طراحی و ساخت ربات خودران پایش انفرادی در مرغداری‌ها کمک شایانی در تحول آفرینی این فناوری در تمامی حوزه‌های نیازمند پایش، شناسایی، تشخیص، کنترل بیماری و سلامت گله کرده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی/کرونا چگونه قیمت ها را بالا برد؟

    فرزاد یاوری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان یکی از نگرانی‌های جدی مرغداران در سطح ملی و جهانی را بیماری‌ها و تلفات زیاد و افزایش ضریب تبدیل (نسبت میزان دان مصرفی به گوشت تولیدی) دانست و اظهار کرد: مجموع این سه مؤلفه، بهره‌وری را به طور جدی تحت تأثیر قرار می‌دهند و در هر سال میزان متوسط تلفات حدود ۱۰ درصد و ضریب تبدیل نیز حدود دو درصد است که هر دو مقادیر قابل توجهی هستند و فاصله زیادی نیز با صنعت طیور در کشورهای پیشرفته دارد.

    وی ادامه داد: فناوری‌های مختلفی برای کنترل این آمار وجود دارد که می‌تواند تا حدودی این چالش‌ها را رفع کند؛ اما مؤلفه‌ها، عوامل بیماری‌زا و افزایش دهنده ضریب تبدیل نیز متعدد بوده و خارج از کنترل هستند و به همین دلیل راهکار جامعی برای حل این مسائل وجود ندارد؛ از این رو فناوری پایش جمعی و انفرادی مرغ در فارم مورد بررسی و اجرا قرار گرفت.

    یاوری ضمن اشاره به اینکه پایش انفرادی طیور در مرغداری چالش‌های فراوانی از جمله وارد شدن استرس فراوان به مرغ و خطای انسانی به همراه دارد، اظهار کرد: حل این چالش نیاز به فناوری‌ای دارد که قابلیت شناسایی بیماری طیور توسط سنسور را داشته باشد.

    مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، ادامه داد: پایش دوره‌ای و غیر مستمر، عدم ثبت داده‌ها و شناسه‌یابی مرغ بیمار، ایجاد استرس و تنش در مرغداری و کاهش ایمنی زیستی، کندی پایش سلامت مرغداری توسط انسان و … از جمله مشکلاتی است که در صورت عدم استفاده از این فناوری فارم با آن روبرو خواهد شد.

    وی کل زمان اجرای پروژه را سه سال اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون با سپری شدن حدود دو سال و نیم از آن، پروژه حدود ۶۳ درصد پیشرفت داشته است.

    بهره‌گیری از هوش مصنوعی، رباتیک و الکترونیک برای حل چالش

    یاوری ضمن اشاره به اینکه مطالعات و تحقیقات برای حل چالش‌های مذکور از سال ۹۳ آغاز شد و در این مدت برای حل این چالش‌ها راهکارهای مختلفی از جمله ساخت یک کیت IOT در سال ۹۶ آزمایش شد، اما از آنجا که مؤلفه‌های مؤثر بر این چالش‌ها بسیار متعدد هستند، هرگز راهگشا نبودند، گفت: تنها راه باقیمانده به منظور غلبه بر این مشکلات، استفاده ترکیبی از سه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک و الکترونیک بود. این پروژه پس از پیمودن مراحل تحقیق و توسعه و ساخت نمونه‌های اولیه و مرحله نیمه‌صنعتی اکنون در حال انجام آزمایش‌های نهایی بوده و در مرز صنعتی شدن قرار دارد.

    وی ادامه داد: دانش کامل پیاده‌سازی این محصول و فناوری‌های مختلف به کار رفته در آن کاملا بومی است. این فناوری جزء حوزه‌های جدیدی محسوب می‌شود که کشورها و شرکت‌های کمی تاکنون به آن ورود کرده و رسما دستیابی به این فناوری را اعلام کرده و تجاری‌سازی آن را نیز انجام داده‌اند.

    به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان ضمن تاکید بر اینکه بقیه موارد به طور غیررسمی مشغول به فعالیت بوده یا هنوز به مرحله تجاری‌سازی نرسیده‌اند، خاطرنشان کرد: این پروژه از فناوری‌های خاص، نوظهور و روبه رشد جهانی یعنی هوش مصنوعی و رباتیک استفاده می‌کند و کشور ما نیز در زمینه این فناوری‌ها فاصله زیادی با لبه دانش جهانی دارد.

    یاوری در پایان خاطر نشان کرد: صنعتی شدن این محصول موجب افزایش بهره‌وری در صنعت حیاتی طیور کشور می‌شود که تأثیر بسزایی در امنیت غذایی کشور دارد. همچنین امکان توسعه این فناوری در سایر حوزه‌ها نیز کاملا وجود دارد.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: ربات خودرانشرکت دانش بنیانطیورمرغداریهوش مصنوعی
    پست قبلی

    سود بازرگانی واردات دام و گوشت صفر شد

    پست بعدی

    برای کاهش وزن پنیر کلبه بخوریم؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمود محسنی، معاون پژوهش و فناوری انستیتو بین‌المللی ماهیان خاویاری گفت: محققان داخلی به دانش فنی تولید «محلول افزایش دهنده...

    بیشتر بخوانید
    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی با تلاش محققان

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    برای کاهش وزن پنیر کلبه بخوریم؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    رنگی که جان می‌گیرد؛ هشدار درباره نمک‌های سرطان‌زا

    رنگی که جان می‌گیرد؛ هشدار درباره نمک‌های سرطان‌زا

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    صادرات شیرخشک ۶۰ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    هدفگذاری کاشت ۶ هزار هکتار پیاز در جنوب کرمان/ راهکار جلوگیری از زیان کشاورزان چیست؟

    خرید توافقی پیاز کلید خورد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.