جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زنگ خطر سیب‌ زمینی‌های طلایی برای سلامتی

    سیب زمینی سرخ کرده جزو خوراکی‌های بسیار خوشمزه است که معمولاً همراه با غذا سرو می‌شود؛ از این رو مضرات آن زیاد به چشم نمی‌آید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مصرف این مواد غذایی شما را گرسنه تر می کند!

    با یکی از فست فودی‌های نزدیک به محل کارش تماس می‌گیرد تا برای ناهار غذا سفارش دهد. پس از پرس و جوی قیمت برخی از غذاهای دلخواهش به متصدی رستوران می‌گوید: «یه مرغ سوخاری سه تیکه با سیب اضافه و نوشابه می‌خواستم. سس زیاد هم فراموش نشه لطفاً!»

    امروزه فست فودها به بخش جدایی ناپذیری از رژیم غذایی ما ایرانی‌ها تبدیل شده است. به طوری که حتی اگر خیلی هم گرسنه نباشیم، زمانی که از کنار فست فودی‌ها رد می‌شویم، هوس فست فود یا حداقل یک پرس سیب زمینی سرخ‌کرده می‌کنیم.

    سیب زمینی سرخ کرده جزو خوراکی‌های بسیار خوشمزه است که معمولاً همراه با غذا سرو می‌شود؛ از این رو زیاد به چشم نمی‌آید. در حالی که سیب زمینی سرخ کرده یکی از مضر ترین مواد غذایی است که اکثر افراد حتی در کنار غذاهای سنتی برای تزئین و رنگ و لعاب دادن به غذا استفاده می‌کنند و اگر سیب زمینی در کنار غذا نداشته باشند، نمی‌توانند از غذا لذت ببرند.

    گفتنی است فیبر موجود در سیب‌زمینی «غیر سرخ‌کرده» به هضم غذا کمک می‌کند و مانع از ترشح زیاد انسولین می‌شود؛ اما زیاده‌روی در مصرف سیب‌زمینی سرخ‌کرده؛ نشاسته، نمک و چربی روغن را وارد بدن کرده و منجر به چاقی، کبد چرب، بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع دوم خواهد شد. در ادامه برخی از آسیب‌های مصرف بیش از اندازه از سیب‌زمینی سرخ کرده را بررسی خواهیم کرد.

    ایجاد اختلال در عملکرد معده و دستگاه گوارش

    از آنجایی که چربی‌ها آهسته‌تر از کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها هضم می‌شود و کالری سیب‌زمینی پس از سرخ کردن در روغن افزایش پیدا می‌کند، سیب‌زمینی سرخ‌کرده برای مدت‌زمانی طولانی‌تری در دستگاه گوارش باقی خواهد ماند. همین اتفاق باعث درد معده و علائم دیگری مانند حالت تهوع، اسهال، نفخ و گرفتگی‌های عضلانی در ناحیه شکم خواهد شد.

    تضعیف سیستم ایمنی بدن

    بالا بودن میزان غذاهای چرب و روغنی در رژیم غذایی مانند مصرف منظم و متوالی سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند به میکروبیوم روده آسیب برساند؛ زیرا میزان باکتری‌های ناسالم را افزایش داده و میزان باکتری‌های سالم را کم می‌کند. از آنجایی که روده‌ها نقش ویژه‌ای در کمک به سیستم ایمنی بدن دارند، بنابراین مصرف متوالی و منظم سیب‌زمینی سرخ‌کرده، خطر مبتلا شدن به بیماری‌های مختلف را افزایش می‌دهد.

    افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته

    اگر مصرف سیب‌زمینی سرخ‌کرده به ۳ بار در هفته برسد، خطر مواجهه حملات قلبی و سکته‌ها ۷ درصد افزایش پیدا می‌کند. اگر هر روز از سیب‌زمینی سرخ‌کرده استفاده شود این خطر به ۱۵ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

    اضافه وزن

    سیب‌زمینی سرخ‌کرده هم سرشار از چربی است و هم کالری زیادی دارد. بنابراین، واضح است که زیاده‌روی در مصرف این غذا باعث افزایش وزن و بیشتر شدن سایز دور کمر خواهد شد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سرخ کردنیسلامتیسیب زمینی
    پست قبلی

    نگرانی هر ساله کشاورزان در آستانه کشت پاییزه

    پست بعدی

    میزان تاثیر بارش‌های مداوم بر تولید برنج چقدر است؟/ برنجکاران به دنبال تغییر کاربری هستند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ثروتمندان پارسال 17 برابر کم درآمدها برنج ایرانی مصرف کردند

    میزان تاثیر بارش‌های مداوم بر تولید برنج چقدر است؟/ برنجکاران به دنبال تغییر کاربری هستند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    آغاز مرحله دوم هوشمندسازی یارانه نان

    افزایش قیمت نان‌های سنتی؛ منتظر ارزانی نان سنگک باشیم؟

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    خرید حمایتی مرغ به بیش از ۱۶ هزارتن رسید

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    ایران در تامین موز تا ۳ سال آینده خودکفا می‌شود

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    بالا بودن قیمت شکر و عدم زنجیره تولید، مشکل زنبورداران بروجرد

    بالا بودن قیمت شکر و عدم زنجیره تولید، مشکل زنبورداران بروجرد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.