جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    رییس شورای ملی نخود ایران خبر داد: ایران نهمین تولیدکننده نخود جهان/ سرانه مصرف داخلی ۳ کیلوگرم

    رییس شورای ملی نخود ایران گفت: طبق گزارش‌های جهانی، ایران از لحاظ سطح زیر کشت نخود رتبه پنجم و از لحاظ تولید رتبه نهم دنیا را به خود اختصاص داده است.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کرمانشاه همچنان پیشتاز تولید نخود کشور

    «ناصر مرادی» درباره وضعیت تولید و سطح زیر کشت نخود در کشور، اظهار کرد: کشورهای هند، ترکیه، روسیه، مکزیک و استرالیا بیشترین رتبه تولید نخود جهان را دارند.

    وی یکی از دغدغه‌های شورای ملی نخود را فاصله رتبه جهانی سطح زیر کشت و تولید این محصول در ایران دانست و افزود: تلاش داریم میزان تولید ما با افزایش عملکرد در واحد سطح افزایش پیدا کند تا جایگاه سطح زیر کشت و تولید داخلی این محصول یکسان شود.

    رییس شورای ملی نخود ایران تصریح کرد: طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی، سرانه مصرف نخود در کشور حدود ۳ کیلوگرم محاسبه می‌شود، در حالی که در برخی کشورها مانند هند، کشورهای عربی و آسیای شرقی سرانه مصرف بین ۶ تا ۷ کیلوگرم است، البته در این بین برخی کشورها سرانه مصرف کمتری از ایران نیز دارند.

    مرادی درباره راندمان تولید نخود در ایران و جهان گفت: اکنون میانگین تولید نخود در مزارع سنتی و کشت بهاره ۴۷۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است در حالی که در کشورهای بزرگ تولیدکننده نخود در هر هکتار یک تن محصول برداشت می‌شود؛ البته در کشت‌های پاییزه متفاوت است، زیرا برداشت محصول بین یک تا ۱.۲ کیلوگرم در هکتار است.

    وی افزود: اگر عملکرد در و احد سطح افزایش پیدا کند، نه‌تنها به معیشت کشاورزان کمک می‌شود، بلکه می‌توانیم برنامه‌ریزی مستمری برای صادرات نخود داشته باشیم، بنابراین در این بخش نیازمند همکاری کارشناسان مرکز تحقیقات دیم کشور، آموزش کشاورزان، حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی در تهیه ماشین‌آلات کاشت، داشت و برداشت، دستگاه‌های سورتینگ لیزری و بسته‌بندی هستیم تا از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن حرکت کنیم.

    قیمت هر کیلوگرم نخود در مزارع کشور چقدر است؟

    رییس شورای ملی نخود ایران در خصوص قیمت هر کیلوگرم نخود در مزارع کشور اظهار داشت: امسال قیمت هر کیلوگرم نخود کیفی سایز درشت حدود ۴۸ هزار تومان و نخود سایز ریز حدود ۴۰ هزار تومان از کشاورزان سر مزرعه خریداری شده است، البته قیمت نخود امسال نسبت به سال گذشته که تا کیلویی ۶۰ هزار تومان رسید که کاهش یافت، اما به دلیل افزایش تولید، افت قیمت جبران شده است.

    مرادی اضافه کرد: قیمت فعلی نخود نسبت به هزینه‌های کارگری و حمل و نقل، مکانیزاسیون، سورتینگ، بسته‌بندی و معیشت کشاورزان مبلغ زیادی نیست و برای پایداری تولید باید قیمت تولیدات کشاورزی برای کشاورزان مقرون به صرفه باشد.

    وی درباره قیمت جهانی نخود گفت: طبق آمارها قیمت هر کیلوگرم نخود ایرانی سورت شده در بازار جهانی بین هزار تا ۱۱۰۰ دلار در هر تن است، در حالی که قیمت نخود ترکیه ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در هر تن خریداری می‌شود. اگر بخواهیم قیمت نخود ایرانی را با کشورهای ترکیه، مکزیک، هند و کانادا مقایسه کنیم، از نرخ پایینی برخوردار است.

    رییس شورای ملی نخود ایران درباره ویژگی‌های نخود ایرانی افزود: نخود درصد پروتئین بالایی دارد و دارای سایز و رنگ‌های مختلف است، اما مهم‌ترین مؤلفه در قیمت‌گذاری و کیفیت نخود، طعم، رنگ و سایز آن است به طوری که نخود دارای سایزهای مختلف است.

    مرادی با بیان اینکه سایز نخود ایرانی تقریباً بین ۵ تا ۱۰ است، اظهار داشت: سایز بخش عمده نخود کشور ۸ و ۲۰ درصد تولیدات دارای سایز ۹ است، اما در مبادلات تجاری بیشتر نخودهای سایز ۷ به بالا صادر می‌شود.

    به گفته وی، در کشورهایی مانند کانادا و استرالیا و دیگر کشورهای عمده تولیدکننده جهان، نخود با سایز ۱۲ تولید می‌شود، اما طعم و مزه و رنگ نخود ایرانی از سایر کشورها متفاوت است.

    رییس شورای ملی نخود ایران بر این باور است که برای جهش صادراتی در این محصول، باید با اصلاح نژاد و کارهای ژنتیکی به سمت تولید نخود با سایز ۱۲ گام برداریم تا بتوانیم در بازارهای جهانی تولیدی رقابتی داشته باشیم.

    کشت محصولات کشاورزی باید بر اساس اولویت‌ها باشد

    مرادی درباره مشکلات و راهکارهای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، گفت: واقعیت این است که اکنون کشاورزان و تولیدکنندگان ما در برخی استان‌ها همچون کرمانشاه که از ۹۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی موجود بین ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار هکتارش اراضی دیم است، محصولات دیم کشت می‌کنند.

    وی تاکید کرد: امروز کشت‌های ما باید بر اساس اولویت‌های کشور از لحاظ منابع آبی باشد، در بحث مکانیزاسیون، فرآوری، سورتینگ و بوجاری کردن تولیدکننده ما علاوه بر جذب سرمایه‌گذاری در این بخش به کمک و حمایت‌های دولت در بحث ارائه تسهیلات کم بهره نیازمند است به طور مثال طی چند سال گذشته اولین دستگاه سورتینگ و بوجاری لیزری در کرمانشاه خریداری شد که یک خط کامل در آن زمان ۷۵۰ میلیون تومان تمام شده است.

    رییس شورای ملی نخود ایران گفت: اگر امروز بخواهیم همان خط تولید را در کشور داشته باشیم، باید ۷ تا ۸ میلیارد تومان هزینه کنیم که این مبلغ ۱۰ برابر قیمت چندین سال گذشته تمام می‌شود؛ بنابراین تولیدکنندگان ما توان چنین سرمایه‌گذاری را ندارند؛ بنابراین نیازمند کمک‌های دولتی هستیم.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی و باغبانینخود
    پست قبلی

    با پوسته تخم مرغ پوشش ضدخوردگی بسازید!

    پست بعدی

    تعرفه صادرات پیاز ۱۰ درصد شد اما کشاورزان همچنان نگران

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    تعرفه صادرات پیاز ۱۰ درصد شد اما کشاورزان همچنان نگران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.