یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    رژیم غذایی «یویو» ریسک بیماری کاردیومتابولیک را افزایش می دهد

    محققان اثرات رژیم غذایی یویو را بر سلامت کاردیومتابولیک موش‌ها بررسی کردند.

    توسط آتنا نوریانی
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دلایل روانشناختی اضافه وزن و چاقی در پاندمی کووید ۱۹

    آنها دریافتند که سه چرخه محدودیت کالری باعث کاهش عملکرد قلب و کلیه و افزایش مقاومت به انسولین می‌شود، حتی اگر موش‌ها از نظر ظاهری سالم به نظر برسند.

    آنها به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی یویو می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری قلبی متابولیک را افزایش دهد.

    رژیم غذایی یویو یا کاهش وزن چرخه‌ای زمانی اتفاق می‌افتد که افراد عمداً حداقل ۵ کیلوگرم را در سه نوبت یا بیشتر از دست بدهند و دوباره به دست آورند.

    در حالی که کاهش وزن می‌تواند تأثیر مثبتی بر سلامتی داشته باشد، مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی یویو تأثیر منفی بر سلامت قلب و عروق دارد زیرا باعث می‌شود عواملی مانند فشار خون و سطح گلوکز در نوسان باشند.

    در مطالعه اخیر، محققان اثرات رژیم غذایی یویو با محدودیت غذایی شدید را در موش‌ها مورد مطالعه قرار دادند.

    آنها دریافتند موش‌هایی که تحت رژیم غذایی یویو قرار گرفتند، علیرغم ظاهری سالم، عملکرد قلب و کلیه‌هایشان پس از سه دوره رژیم کاهش یافت.

    برای این مطالعه، محققان ۱۶ موش را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه به مدت ۲ هفته با یک رژیم کم کالری ۶۰ درصد تغذیه شدند و پس از آن یک دوره ۳ هفته‌ای بازیابی وزن به مدت سه چرخه برای شبیه سازی رژیم یویو دریافت کردند. گروه دیگر به عنوان گروه کنترل نگهداری شدند.

    در طول این مطالعه، محققان عملکرد قلب و کلیه موش‌ها را از طریق سونوگرافی ارزیابی کردند. آنها همچنین حساسیت انسولین را از طریق آزمایش خون ردیابی کردند.

    پس از اولین دوره کاهش کالری، موش‌ها ۲۰ درصد از وزن بدن خود را از دست دادند، با این حال، این میزان در طی دوره ۳ هفته‌ای تغذیه مجدد دوباره به دست آمد. سپس موش‌ها ۲۰% و ۱۹% از وزن بدن خود را طی دو دوره بعدی دریافت کالری محدود از دست دادند.

    محققان خاطرنشان کردند که در پایان مطالعه، موش‌هایی که رژیم غذایی کم کالری داشتند، ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش در جریان شریان کلیوی و قلبی را تجربه کردند. آنها همچنین مقاومت بیشتری به انسولین داشتند که عامل خطر برای دیابت است.

    اما موش‌ها هیچ تغییری در فشار خون یا ضربان قلب نداشتند.

    «آلین دی سوزا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جرج تاون، گفت: «ما مشاهده کردیم پس از ۳ دوره رژیم غذایی بسیار محدود، قلب خون کمتری دفع می‌کند و این به معنای خون کمتری است که به کلیه می‌رود. بدن بسیار انعطاف پذیر است و تمایل به تنظیم دارد، اما اگر یک وضعیت مزمن باشد، برخی از اندام‌ها می‌توانند توانایی تنظیم را از دست بدهند. این یک توضیح است، ما هنوز باید دلایل دیگری را بررسی کنیم.»

    محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که به طور عمدی یا ناخواسته در رژیم یویو شرکت می‌کنند ممکن است در معرض خطر ابتلاء به بیماری قلبی متابولیک باشند.

    از آنجایی که این تحقیق بر روی موش‌ها و نه انسان‌ها انجام شد، مشخص نیست که آیا نتایج در انسان‌ها نیز صدق می‌کند یا خیر.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    کدام رژیم غذایی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد؟

    پست بعدی

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    جوانه ماش یکی از مغذی‌ترین خوراکی‌های گیاهی است که در رژیم‌های غذایی سالم جایگاه ویژه‌ای دارد. این جوانه نه‌تنها طعم...

    بیشتر بخوانید
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران: بازدهی سرمایه‌گذاری در بورس در درازمدت بیش از بازارهای رقیب است

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    اجرای سامانه های نوین آبیاری به کمک بهره وری آب می آید

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی جوابگوی نیاز کشور است

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.