جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    رفسنجانی‌ها در تامین مرغ گلایه دارند، حق هم دارند؛ اما…

    مدتی است تشکیل صف برای خرید مرغ با قیمت مشخص در برخی نقاط شهرستان رفسنجان خبرساز بوده و گلایه اهالی را هم در بر داشته است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نظارت بهداشتی بر کشتار چهار میلیون قطعه مرغ در البرز انجام شد

    این گلایه و اعتراض مردم رفسنجان زمانی پررنگ‌تر نمود پیدا کرده که بنابر آمارها خود این شهرستان سهم قابل توجهی را در تامین مرغ استان کرمان برعهده دارد و اهالی معتقدند با این وضعیت کمبود مرغ نباید متوجه‌شان باشد.

    اما این درحالی است که مسئولان استان ضمن اینکه گلایه مردم این شهرستان و دیگر مناطق را در کمبود مرغ بحق می دانند و می گویند تلاش دارند که مشکلات را در شرایط سخت کنونی حل کنند اما همزمان با آن تاکید می کنند صرفنظر از محل جغرافیایی تولید مرغ، نیاز است که تولیدات استان در فرآیندی منطقی و کارشناسی در همه استان توزیع شود تا همه مردم یک پیکره واحد هستند بتوانند عادلانه از آنچه که تولید می شود سهم داشته باشند.

    آنچه این روزها در استان روی آن تاکید می شود اینکه به هرروی این انگاره یا ذهنیت که اگر بنا باشد هرجا کالایی تولید می شود اولویت مصرف تنها با ساکنان همانجا باشد، چندان منطقی به نظر نمی رسد و نتیجه و دستاورد موثری هم نخواهد داشت؛ واقعیت اینکه اگر کمبودی هست برای همه است، همه هم باید در قامت یک واحد برای عبور از آن همراه شوند و در این موضوع نیز غیر از توزیع کارشناسی و عادلانه برمبنای سرانه اگر راهکار دیگری وجود دارد باید بیان شود تا تصمیم سازان بتوانند در مسیری هدفمند و درست کارها و امور را پیش ببرند.

    به گفته مسئولان استان کرمان سرانه جمعیت مناطق مختلف یکی از شاخصه های مهم تعیین سهمیه توزیع است ضمن آنکه تنها به این اکتفا نشده و این درحالی است که درصدی هم اضافه بر آن سهمیه برای مناطق تولیدکننده مرغ در کارگروه تنظیم بازار استان درنظر گرفته شده و به آن مناطق (اضافه بر سهمیه جمعیتی) اختصاص می یابد.

    اما در این میان یک واقعیت دیگر نیز وجود دارد و آن اینکه میزان تولید از میزان تقاضا در استان کمتر است که این وضعیت شکل می گیرد و انتظار می رود با همراهی همه بخش های دولتی، غیردولتی و مردم در این شرایط، بتوان از این موقعیت بخوبی گذر کرد.

     

    گلایه های رفسنجانی ها

    آنطور که خبرنگار مستقر در رفسنجان در شمال غرب استان کرمان گزارش می دهد، کمبود مرغ در این شهرستان سبب تشکیل برخی صف ها مقابل بعضی واحدهای صنفی توزیع کننده طی روزهای اخیر شده است.

    مشکلی که در برخی دیگر شهرستان های استان و کشور نیز گزارش شده است.

    پس از آنکه سهمیه مرغ فروشی ها به مغازه ها وارد می شود، مردم مراجعه می کنند و صف تشکیل می شود و در مدت زمان کوتاهی هم مرغ تمام و فروخته می شود.

    این وضعیت در حالی است که شیوع ویروس کرونا هم در جامعه همچنان وجود دارد و می تواند خطراتی به همراه داشته باشد.

    براساس گزارش ها رفسنجان بیش از ۱۵۰ واحد پرورش مرغ گوشتی دارد و ماهانه بیش از ۹۰۰ تن گوشت مرغ تولید می کند.

    پای صحبت مسئول تعاونی مرغداران

    باتوجه به شرایط موجود به سراغ مسئول تعاونی مرغداران شهرستان رفسنجان رفتیم که او هم گلایه داشت و انتظارش را اینطور اعلام کرد که سهمیه مرغ شهرستان باتوجه به اینکه خودش تولیدکننده است باید بیشتر باشد.

    محمد شهرآبادی اکبر نسب اظهار کرد: ۱۵۰ مرغداری و واحد پرورش مرغ گوشتی فعال داریم که با ظرفیت های ۲۰ هزار تا  ۱۰۰ هزار قطعه ای سالانه حداقل ۴ نوبت جوجه ریزی انجام می دهند؛ ماهانه ۶۰ درصد این مرغداری ها جوجه ریزی دارند و ماهانه تا ۹۰۰ هزار قطعه مرغ ( بیش از ۹۰۰ تن ) نیز تولید می شود که اضافه بر نیاز شهرستان است.

    وی با اشاره به اینکه رفسنجان یک سوم مرغ استان کرمان را تولید می کند تصریح کرد: بخشی از تولید شهرستان برای تامین نیاز سایر مناطق استان به کار گرفته می شود.

    مشکل قیمت نهاده را حل کردیم

    شهرآبادی در مورد افزایش قیمت نهاده های دام و طیور هم گفت: اگر چه قیمت نهاده ها کمی گران شده امّا تعاونی ما با مشکل مواجه نشده زیرا سهامداران پولی در صندوق می گذارند و این پول در گردش است و حتی سودی هم که از فروش مرغ به دست می آید بین سهامداران تقسیم می شود و به خاطر نهاده ها متضرر نمی شوند.

    وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود سایر شهرستان ها هم در این زمینه موضوع را مدیریت کنند تا کمبودهایشان برطرف شود و اگر تعاونی داشتند بهتر می توانستد مدیریت کنند.

    به گفته شهرآبادی اگر جهاد کشاورزی همکاری کند و تعاونی مرغداری ها در شهرستان های دیگر استان تشکیل و تسهیلات ارائه شود ۴۰ تا ۴۵ روز بعد از آن جواب می گیرند زیرا پرورش مرغ به مدت ۴۵ روزه است.

    پیشنهادهای این مسئول تعاونی در رفسنجان در حالی است که مسئولان استان معتقدند به علت شرایط اقلیمی و آب و هوا، امکان تولید برخی محصولات در بعضی نقاط بخوبی مهیا نیست و برحسب ضرورت باید از ظرفیت تولید مرغ که بیشتر در شمال استان فعال است، برای تامین نیاز سایر نقاط استان هم کمک گرفت زیرا همه یک مردم و یک جامعه هستیم.

     

    کمبود نهاده برای مرغ وجود ندارد

    رئیس جهاد کشاورزی رفسنجان هم آمار واحدهای پرورش مرغ شهرستان را حدود ۱۷۰ واحد پرورش اعلام و بیان کرد که این واحدها سالانه بیش از ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه مرغ تولید می کنند.

    عباس حاج عبدالهی اظهار کرد: افزایش قیمت نهاده های کشاورزی تأثیری بر تعطیلی واحدهای مرغ نداشته و مثل سابق جوجه ریزی و تولید در حال انجام است.

    وی ادامه داد: نهاده های دامی مورد نیاز مرغداری ها هر مرتبه که اقدام به جوجه ریزی می کنند توسط سامانه ای که دولت برای صاحبان این مرغداری ها تعریف کرده است تأمین می شود ولی سایر دام ها مانند گاو و دام های سبک از نظر تأمین نهاده با مشکل روبه رو هستند.

    حاج عبدالهی بیان کرد: کاهش تولید در مرغ رخ نداده و وضعیت مثل سال های قبل است.

    وی از نابسامانی بازار مرغ هم ابراز نارضایتی کرد و گفت: همه درک می کنیم که مشکل سراسری در کشور و استان است و با هدف حل مشکلات بازار مرغ در سایر نقاط تصمیم بر توزیع و سهمیه بندی گرفته شده است تا مشکلات آن مناطق نیز حل شود.

     

    پای صحبت مسئول اتحادیه

    مسئول اتحادیه قصابان و مرغ فروشان رفسنجان هم با اشاره به فعالیت بیش از ۱۲۰ مغازه مرغ فروشی در سطح شهرستان اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰ تن در مغازه ها توزیع می شود.

    گلایه اهالی یک روستا

    این گلایه ها در حالی است که شماری از اهالی روستای همت آباد آگاه رفسنجان نیز که در کنار کشتارگاه مرغ منطقه سکونت دارند، شب گذشته درخواستشان برای افزایش سهمیه توزیع مرغ را با حضور در مقابل این کشتارگاه نشان دادند و از مسئولان خواستند که سهمیه آنان را نیز افزایش دهند.

    این افراد معتقدند سکونت در نزدیکی کشتارگاه که بوی نامطبوعی هم دارد برای آنان آزاردهنده است لذا مسئولان باید تلاش کنند که دیگر کمبود مرغ نداشته باشند.

    جمعیت این روستا را دهیار آن حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام و بیان کرد: کشتارگاه مرغ بوی نامطبوعی دارد که مردم آن را تحمل کرده اند و توقع دارند که در زمینه تامین گوشت مرغ مشکلی نداشته باشند.

    محمد یزدی زاده افزود: چند مرغ فروشی در روستا فعال هستند که انتظار است از طریق افزایش سهمیه توزیع گوشت مرغ به آنها مسئولان مشکل کمبود را حل کنند.

    دهیار محمدآباد آگاه معتقد است که اگر دلالان و سودجویان اجازه فعالیت در این شرایط را پیدا نکنند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

    شهرستان رفسنجان با جمعیت بیش از ۳۲۰ هزار نفری در ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب کرمان قرار دارد.

    پای صحبت مسئولان استان

    اما اگرچه گلایه شهروندان چه در رفسنجان و چه دیگر نقاط استان یا کشور در خصوص کمبود گوشت مرغ بحق است و تشکیل صف برای خرید این محصول مناسب و شایسته نیست اما مسئولان استان هم می گویند که آنان از این وضع رضایت ندارند و همه ظرفیت ها و امکانات را برای حل مشکل به کارگرفته اند اما چاره ای جز تصمیم گیری اخیر کارگروه تنظیم بازار استان مبنی بر بهره گیری از یک نظام قاعده مند و کارشناسی برای توزیع هماهنگ مرغ تولیدی استان در همه نقاط استان به صورت عادلانه ندیده اند.

    دبیر کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: مشکل کمبود گوشت و مشکلات آن در کل کشور وجود دارد و مربوط به یک استان نیست و واقعیت اینکه نیاز مرغ در سال در استان حدود ۲۳۰ تن و تولید آن ۱۲۰ تن است که این کمبود تولید مشکلاتی را ایجاد می کند.

    مهدی حسینی نژاد افزود: این وضعیت تولید درحالی است که در ایامی مانند عید نوروز امسال یا ماه مبارک رمضان که افزایش مصرف هم وجود داشت، به علت مشکلات تامین نهاده ها، تولید به ۷۰ تن کاهش یافت و قرارگاه مرغ در سطح کشوری نیز تشکیل و تصمیم گیری هایی شد.

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان کرمان با بیان اینکه در سطح کشوری بتازگی اختیارات تظنیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی داده شده است گفت: نیاز است که در سطح کشوری وزارت صمت تفکیک شود تا این مشکلات نیز به دنبال آن کاهش یابد.

    اقلیم استان و زیرساخت های نامتناسب در تولید

    وی درباره شرایط تولید و توزیع مرغ در استان هم توضیح داد: به علت اقلیم خاص استان و متناسب نبودن زیرساخت ها، در همه نقاط بویژه جنوب استان امکان تولید مرغ به میزان نیاز وجود ندارد و بیشتر واحدهای تولید مرغ در شمال استان متمرکز هستند؛ در جنوب استان کمتر مزرعه تولید مرغ داریم که همین مساله چالش ما را بیشتر کرده است.

    حسینی نژاد گفت: در این شرایط هم هیچ انسانی نمی تواند بگوید مثلا اگر یک جایی به علت شرایط اقلیمی امکان تولید محصولی را ندارد پس حق ندارد یا نباید آن محصول به اندازه قابل تامین در اختیارش باشد، پس نگاه ما در استان، توزیع عادلانه براساس اصول کارشناسی بوده تا از این وضعیت عبور کنیم.

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان افزود:باتوجه به شرایط موجود در جلسه تنظیم بازار استان از چند ماه پیش تصمیم گرفته شد براساس ظرفیت تولید، توزیع نیز در سطح استان انجام شود و همه مناطق استان را با رعایت عدالت و نگاه کارشناسی پوشش دهیم.

    سهمیه مناطق تولیدکننده بیشتر است

    وی با بیان اینکه سرانه جمعیت مناطق، شاخص مهمی در تعیین سهمیه توزیع است اظهارداشت: البته اضافه بر سهمیه براساس جمعیت، به شهرستان های تولیدکننده مرغ درصدی سهمیه اضافه هم تعلق گرفته اما واقعیت این است که مسئولیت تامین نیاز همه مناطق استان برعهده ما قراردارد.

    حسینی نژاد با بیان اینکه اینطور نیست که تنها یک شهرستان مثلا رفسنجان در شرایط کنونی دچار کمبود مشکل باشد، گفت: وقتی عرضه از تقاضا کمتر باشد، طبیعی است که همه مناطق و شهرستان ها درگیر می شوند.

    یک برداشت نادرست

    دبیر کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در پاسخ به پرسش مبنی بر اینکه برخی اهالی رفسنجان معتقدند که بعضی از دیگر شهرستان ها مشکل کمبود مرغ ندارند لذا آنان که خودشان هم تولیدکننده مرغ هستند نیز نباید مشکل داشته باشند گفت: اینطور نیست؛ از آنجا که بخشی از نیاز گوشت استان از دیگر استان ها تامین می شود و برای حل مشکل حمل و نقل آنها و از آنجا که بیشتر عاملان توزیع در شهر کرمان مستقرهستند، ممکن است این ذهنیت ایجاد شود که در کرمان یا دیگر شهرستان ها مشکلی وجود ندارد درحالی که این موضوع واقعیت ندارد و توزیع براساس یک روال کارشناسی و سرانه جمعیتی به صورت عادلانه انجام می شود.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاردامیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاگوشت
    پست قبلی

    از محل خرید تضمیمی دام عشایر ۳۰ تن گوشت قرمز در خراسان شمالی ذخیره سازی شد

    پست بعدی

    نسبت به سال گذشته مقایسه شد؛ افزایش 76 درصدی صادرات بخش کشاورزی از مراکز قرنطینه هرمزگان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    آغاز به کار رسمی اتاق اصناف کشاورزی ایران بعد از حدود ۲ سال تاخیر + تصویر نامه

    نسبت به سال گذشته مقایسه شد؛ افزایش 76 درصدی صادرات بخش کشاورزی از مراکز قرنطینه هرمزگان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.