جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهکار ارتقای سرانه مصرف محصولات پروتئینی چیست؟

    با اصلاح نظام یارانه، سرانه مصرف محصولات پروتئینی کاهش داشته که به گفته معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد، این افت تقاضا می‌تواند با تخصیص کالابرگ الکترونیکی جبران شود.

    توسط صبا سالم
    شهریور ۱۴, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گزارش جدید انجمن قلب آمریکا؛ پروتئین های ضروری برای حفظ سلامت قلب و عروق را بشناسید

    با مردمی سازی یارانه ها و آزادسازی نرخ نهاده های دامی، قیمت محصولات پروتئینی با نوساناتی روبرو شد که این موضوع در شرایط فعلی اقتصاد، سرانه مصرف محصولات پروتئینی تحت تاثیر قرار داده است.

    براساس اعلام مرکز پژوهش های مجلس، سرانه مصرف مرغ بعد از مردمی سازی یارانه ها ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش یافته است که معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد رقم ۵۰ درصد را قبول ندارد و میزان ۳۰ درصد را تایید می کند.

    دماوندی نژاد معاون امور تولیدات دامی می گوید: با تخصیص کالابرگ و کارت های الکترونیکی که قرار است برای خرید محصولات پروتئینی اختصاص یابد که این کاهش تقاضا جبران شود.

    سال گذشته مرکز آمار سرانه مصرف گوشت قرمز را ۶ کیلوگرم اعلام کرد که بعد از اصلاح نظام یارانه آمار رسمی در خصوص سرانه مصرف نداشتیم، اما مدیرعامل اتحادیه دام سبک اذعان می‌کند که شنیده ها حاکی از آن است که سرانه مصرف به کمتر از این رقم رسیده است. همچنین دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت، سرانه مصرف گوشت را ۳ کیلوگرم در سال اعلام می کند.

    بسیاری از مسئولان تشکل ها و اتحادیه های تولیدی براین باورند که استمرار این روند امنیت غذایی و سلامت جامعه را دچار مخاطره می کند و برای برون رفت از این‌ مشکل راهی جز تخصیص کالابرگ‌الکترونیک نیست.

    توزیع کالابرگ راهی برای ارتقای سرانه مصرف گوشت

    آقای افشین صدردارس مدیر عامل اتحادیه دام سبک گفت:بنابر اعلام مرکز آمار سال گذشته سرانه مصرف گوشت به ۶ تا ۸ کیلو رسیده بود که با اصلاح نظام یارانه شنیده ها حاکی از آن است که سرانه مصرف به کمتر از ۶ کیلوگرم رسیده است.

    به گفته او، با افزایش قیمت نهاده از سال ۹۸ و اثر آن بر قیمت تمام شده، قدرت اقتصادی چندانی برای خرید گوشت در بازار وجود ندارد که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

    صدردادرس می گوید: قیمت کنونی هر کیلو گوشت ۷۳ تا ۷۴ هزار تومان است که براین اساس هر کیلو گوشت با نرخ ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان باید بدست مصرف کننده برسد.

    مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: در شرایط کنونی توزیع یارانه نقدی کمکی به تولید نکرده است و در ابتدا قرار بود با اصلاح نظام یارانه کالابرگ محصولات پروتئینی در اختیار خانوار قرار گیرد که با بازگشت یارانه به تولید، سرانه مصرف افزایش یابد چرا که تزریق نقدینگی به جامعه یکی از عوامل بالارفتن تورم است.

    با اصلاح نظام یارانه قرار بود کالا برگ الکترونیکی در اختیار خانوار قرار گیرد تا مردم به سمت مصرف محصولات پروتئینی سوق داده شوند تا از این طریق به تولید کمک شود.

    سرانه مصرف تخم مرغ به ۱۴ کیلو رسید

    آقای ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار تهران گفت: روزانه ۳ هزار تا ۳ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ در کشور عرضه می شود که ۸ تا ۹ هزار تن از این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

    به گفته او، با اصلاح نظام یارانه تخم مرغ ارزانترین کالای پروتئینی در بازار محسوب می شود، سرانه مصرف تخم مرغ از ۱۱ تا ۱۲ کیلو به ۱۳ تا ۱۴ کیلو رسیده است.

    نبی پور می گوید: هم اکنون سرانه مصرف تخم مرغ به ازای هر نفر ۲۴۰ تا ۲۵۰ عدد است که با کشورهای اروپایی قابل قیاس نیست.

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه تخم مرغ تخم گذار تهران گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش قدرت خرید خانوار، قیمت یک مرغ کامل ۱۵۰ هزار تومان است که با یک شانه تخم مرغ تفاوت معناداری دارد.

    علی رغم آنکه تخم مرغ ارزانترین پروتئین سبد مصرفی خانوار محسوب می شود و قیمت آن با دیگر کالاهای پروتئینی قابل مقایسه نیست، اما سرانه مصرف نسبت به دیگر کشورها بسیار پایین تر است.

    سرانه مصرف مرغ ۲۰ درصد کاهش یافت

    آقای مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: با اصلاح نظام یارانه و آزادسازی نرخ ارز، سرانه مصرف مرغ کاهش یافته است.

    به گفته او، علی رغم آنکه مرغ ارزانترین پروتئین در سبد مصرفی خانوار محسوب می شود، اما با کاهش قدرت خرید برآورد می شود که سرانه ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

    یوسف خانی می گوید: گرچه مرغداران خواستار اصلاح و افزایش قیمت هر کیلو مرغ زنده به ۴۵ هزار تومان هستند، اما بعید است که ستاد تنظیم بازار به فاصله ۴ تا ۵ ماه با افزایش قیمت موافقت کند.

    رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: اگر ستاد تنظیم بازار با اصلاح قیمت مرغ موافقت کند، کاهش سرانه مصرف بیش از ۱۵ درصد خواهد بود، هر چند تا پایان سال باید منتظر ماند تا آمار مقایسه ای با قبل از آزادسازی نرخ نهاده ها اعلام شود.

    با مردمی سازی یارانه ها و کاهش تقاضا برای خرید مرغ، جوجه ریزی واحدهای مرغداری از ۱۳۰ میلیون به ۹۰ میلیون قطعه کاهش یافته است که استمرار روند کاهش تقاضا، امنیت غذایی و سلامت جامعه را دچار مخاطره می کند، درحالیکه توزیع کالابرگ‌الکترونیکی منجر به افزایش قدرت خرید مردم و پایداری تولید می شود.

     

    سرویس خبری: اخبار علمی-تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • سرانه مصرف لبنیات باز کاهش یافت
    • سرانه مصرف شیر در کشور چقدر است؟
    • مصرف سرانه گوشت در کشور ۵۰ درصد کاهش یافت
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اصلاح نظام یارانهمحصولات پروتئینیمصرف سرانه
    پست قبلی

    آغاز خرید توافقی خرما در خوزستان

    پست بعدی

    فرش قرمز مازندرانی‌ها زیر پای سرمایه‌گذاران

    صبا سالم

    مربوطه پست ها

    خواص هلو برای سلامتی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید هلو بخوریم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    یکی از میوه‌های پرطرفدار فصل تابستان، علاوه بر طعم شیرین و آبدارش، خواص دارویی و سلامتی‌بخش فراوانی دارد. از تقویت...

    بیشتر بخوانید
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فقط ۶ درصد شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی فعالند

    فرش قرمز مازندرانی‌ها زیر پای سرمایه‌گذاران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴

    اعتبار مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان کافی نیست/ردیابی ۵۰ هزار نخل از اول سال

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.