شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راز عضله‌سازی، کاهش وزن و افزایش انرژی در یک عدد جادویی: ۱۰۰ گرم پروتئین!

    پروتئین اغلب به عنوان ماده مغذی ضروری برای عضله سازی، از بین بردن چربی و تقویت سلامت سیستم ایمنی شما تبلیغ می شود. اما واقعا به چه میزان پروتئین نیاز دارید؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چطور بفهمیم پروتئین کافی مصرف می‌کنیم؟

    پروتئین یکی از مواد مغذی کلیدی برای ساخت عضله، چربی‌سوزی، تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت عمومی بدن است. توصیه‌ی رایج برای مصرف پروتئین در بزرگسالان، حدود ۰.۸ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است. اما اگر به دنبال عضله‌سازی، کاهش وزن یا افزایش متابولیسم هستید، تحقیقات نشان می‌دهد که افزایش مصرف روزانه پروتئین به ۱.۶ تا ۲.۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن می‌تواند تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

    چه هدف‌تان کاهش چربی، افزایش انرژی یا حتی احساس سیری بیشتر باشد، رسیدن به مصرف ۱۰۰ گرم پروتئین در روز می‌تواند تغییری چشمگیر در وضعیت بدنی و ذهنی شما ایجاد کند. در ادامه با Trista Best، کارشناس تغذیه و متخصص مکمل‌های Balance One، همراه می‌شویم تا ببینیم بدن شما با مصرف منظم این مقدار پروتئین چه واکنشی نشان می‌دهد.

    عضله‌سازی و ترمیم بهتر با پروتئین
    پروتئین تأمین‌کننده اسیدهای آمینه‌ای است که برای فرآیند سنتز پروتئین عضلانی (MPS) ضروری‌اند؛ فرآیندی که بدن برای بازسازی و رشد بافت عضلانی بعد از ورزش از آن استفاده می‌کند.

    به گفته‌ی Trista Best:«مصرف پروتئین برای رشد عضلات، تسریع متابولیسم و کاهش چربی بسیار حیاتی است.»

    افزایش متابولیسم و چربی‌سوزی بیشتر
    پروتئین نسبت به کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها دارای اثر حرارتی بالاتری است؛ به این معنی که بدن انرژی بیشتری را برای هضم و جذب آن صرف می‌کند.

    Best می‌گوید:«فرآیند گوارش پروتئین به انرژی بیشتری نیاز دارد، که در نتیجه باعث افزایش مصرف کالری و حمایت از چربی‌سوزی می‌شود.»

    حفظ عضله در دوران کاهش وزن
    در شرایطی که بدن در کمبود کالری قرار دارد، احتمال تجزیه عضله برای تأمین انرژی افزایش می‌یابد. اما دریافت پروتئین کافی به بدن کمک می‌کند تا به جای عضله، از منابع دیگر استفاده کند.

    «پروتئین به حفظ توده عضلانی در دوران رژیم کمک می‌کند و از افت شدید متابولیسم جلوگیری می‌نماید.»

    علاوه بر این، پروتئین باعث احساس سیری طولانی‌تر می‌شود که کمک می‌کند کاهش وزن را بدون گرسنگی مداوم پیش ببرید.

    منابع پروتئینی باکیفیت از حیوانی تا گیاهی
    برای رسیدن به ۱۰۰ گرم پروتئین روزانه، استفاده از منابع کامل و متنوع پروتئین ضروری است.

    منابع حیوانی مانند: سینه مرغ، بوقلمون، ماهی، تخم‌مرغ، ماست یونانی و پنیر دلمه‌ای

    منابع گیاهی مانند: عدس، نخود، لوبیا، توفو، تمپه، کینوا، ادامام و سیتان

    Best توصیه می‌کند از ترکیبی از منابع حیوانی و گیاهی استفاده کنید تا تمام ۹ آمینواسید ضروری برای بدن را دریافت نمایید. همچنین، اگر فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید، پودرهای پروتئینی می‌توانند گزینه‌ای سریع و مؤثر باشند.

    زمان‌بندی مصرف پروتئین؛ راز جذب بهتر
    مطالعات نشان می‌دهند بدن در هر وعده تنها ۲۰ تا ۴۰ گرم پروتئین را به‌طور مؤثر جذب می‌کند. بنابراین بهتر است مصرف پروتئین خود را در ۳ تا ۴ وعده در روز پخش کنید.

    به گفته Best:«تقسیم مصرف پروتئین در طول روز باعث بهینه‌سازی بازسازی و رشد عضلات می‌شود.»

    افزایش مصرف روزانه پروتئین به حدود ۱۰۰ گرم می‌تواند نتایج زیر را همراه داشته باشد:

    رشد و حفظ عضله

    متابولیسم بهتر

    احساس سیری طولانی‌تر

    بازیابی سریع‌تر پس از ورزش

    حفظ وزن سالم

    تنها کافی است منابع مناسب انتخاب کرده، مصرف خود را برنامه‌ریزی کنید و در صورت نیاز از مشورت یک متخصص تغذیه بهره بگیرید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: افزایش انرژیپروتئینعضله سازیکاهش وزن
    پست قبلی

    رشد ۴.۵ برابری صادرات ایران به قاره آمریکا/ افزایش تعداد مراکز تجاری در اروپا

    پست بعدی

    خوردن پوست سیب خطرناک است؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این میوه‌ها به جلوگیری از چاقی کمک می‌کنند

    خوردن پوست سیب خطرناک است؟

    پر بازدیدها

    مدیریت قیمت کالاهای اساسی در مدار صعود+جدول

    مدیریت قیمت کالاهای اساسی در مدار صعود+جدول

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن می رسد

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا

    گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    اجرای عملیات آبخیزداری در ۱۶۵ هزار هکتار از حوزه‌های آبخیز البرز

    اجرای عملیات آبخیزداری در ۱۶۵ هزار هکتار از حوزه‌های آبخیز البرز

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.