شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید ماهانه مرغ به ۲۴۰ هزارتن رسید/ مشکلی در تامین مرغ کشور نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    انبار‌ها مملو از کالا‌های اساسی است/۹ هزار پرونده تخلف تشکیل شد

    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    اقدامات جهاد کشاورزی برای مقابله با تنش‌های آبی

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    ضرورت بازنگری در الگوی کشت با توجه به تغییر اقلیم

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    راهکار دانشگاهی برای جلوگیری از واردات بی‌رویه گوشت قرمز و تأمین نیاز داخلی به محصولات پروتئینی

    پیگیری کاهش خاموشی‌ها در باغات پسته زرندیه/ایجاد شرایط واگذاری پنل‌های خورشیدی به باغداران

    پیگیری کاهش خاموشی‌ها در باغات پسته زرندیه/ایجاد شرایط واگذاری پنل‌های خورشیدی به باغداران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ذخیره استراتژیک گندم مازندران به ۱۱۵ هزار تن رسید

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران یکی از دغدغه مداوم استان را ذخیره استراتژک گندم عنوان کرد و گفت : خوشبختانه امسال از محل خرید تضمیمی دولت توانستیم ۱۱۵ هزار تن گندم در استان ذخیره کنیم.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۵, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    عباسعلی وفایی نژاد روز چهارشنبه افزود : به دلیل سطح پایین کشت گندم و تمرکز بیشتر اراضی مازندران به کشت برنج، ذخیره استراتژیک گندم به خصوص برای مصرف در بخش تولید نان همواره دغدغه استان بوده است.

    وی با بیان اینکه سالانه حدود ۶۱ هزار تن گندم در مازندران تولید می شود ، گفت : مصرف داخلی استان تقریبا هفت برابر تولید ما یعنی در حدود ۴۳۰ هزار تن است.

    مدیرکل غله مازندران گفت : با توجه به این که امسال توانستیم از محل خرید تضمینی  ۱۱۵ هزار تن گندم در استان ذخیره کنیم ، تقریبا تا پایان سال هیچگونه کمبودی برای تولید آرد نخواهیم داشت.

    وی همچنین به مشکل کیفی سازی نان در مازندران اشاره کرد و اظهار داشت : تمامی شرکت های تولید آرد استان مجاب به تولید آرد با کیفیت هستند و در صورت کوچک ترین تغییری در استاندارد کیفی نان سهمیه گندم آنان قطع می شود و از آنها آردی خریداری نخواهد شد.

    وفایی نژاد افزود : با در اختیار بودن گندم به میزان کافی و با کیفیت هیچ بهانه ای برای نانوایی و کارخانه‌های تولیدی آرد از لحاظ کیفیت مورد قبول نخواهد بود و در صورت مشاهده با آنها برخورد خواهد شد.

    مدیرکل غله مازندران اظهار داشت : اخیراً در اقدامی ویژه برای حمایت از تولید داخلی استان و فعال‌تر شدن کارخانجات تولید آرد ، کارگروه آرد و نان استان مصوبه ای را گذراند که قرار شد بیش از ۱۲ هزار تن آرد از کارخانجات داخلی استان تامین شود که برای واحدهای تولیدی ما فرصت خوبی است مشروط بر اینکه بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

    ارتقا کیفیت نان تکلیف نانوایی ها

    وفایی نژاد با بیان اینکه ارتقای کیفیت نان به معنای سفیدی نان نیست ، افزود: ارتقای کیفیت نان به این معناست که نان مورد نظر تمام مواد مغذی آرد را دارا باشد و این مساله برای تمام نانوایی ها یک تکلیف است.

    وی ادامه داد : هرگونه افزایش فعالیت در واحدهای خبازی باید همراه با رعایت الزامات بیشتر باشد و تاکید ما در اجرای این بخش بر روی ارتقای کیفیت نان است که به عنوان یک ضرورت و شرط در کارگروه مصوب شده است.

    مدیرکل غله مازندران اظهار داشت : تاکید ما این است هیچ واحد تولیدی اجازه ندارد آرد بالای ۱۸ درصد را برای تولید نان بربری و بالای ۱۵ درصد را برای نان لواش و تافتون استفاده کند چون که این دو اصل برای سلامت جامعه است.

    جلوگیری از انحراف آرد در ۴۰۰ نانوایی مازندران

    وفایی نژاد خروج آرد از مسیر اصلی خود را نیز یکی از دغدغه‌های مهم در مازندران برشمرد و گفت : آبان ماه امسال در بازرسی از ۲ هزار و ۳۰۰ واحد خبازی حدود ۴۰۰ واحد دارای مشکل در نوع مراودات و مصرف آرد داشتند.

    وی افزود : در این بازرسی ها مشخص شد که بیش از ۱۰ هزار کیسه آرد از مسیر اصلی خود خارج شد و به نان مصرفی مردم تبدیل نشد که نشان از انحراف در مسیر تولید به مصرف نان دارد.

    مدیرکل غله مازندران تاکید کرد : واحدهای خبازی نیز باید در پروسه تولید ، خرید اصل را از کارخانجات داشته باشند و  واسطه ها و دلال ها که امروز بارزترین زمینه فساد در آرد و نان است باید حذف شوند.

    وی افزود : نانوایی ها حتما آرد مصرفی را باید به طور مستقیم از کارخانه ها تهیه کنند و هرگونه نقش واسطه مردود است .

    مازندران دارای پنج هزار و ۵٠٠ واحد خبازی فعال است که بنابر گزارش های رسمی تنها ١٠ درصد آنها دارای درجه کیفی یک بوده و حدود پنجاه درصد نیز حائز پایین ترین رتبه درجه بندی یعنی درجه چهار هستند.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    ترخیص حدود ۸.۶ میلیون تن نهاده دامی از گمرکات در ۸ ماه

    پست بعدی

    افزایش سه برابری قیمت پرتقال به علت صادرات بی رویه

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    سید سعید راد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار درباره وضعیت خرید گندم در سال زراعی جاری افزود:...

    بیشتر بخوانید
    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    اقدامات جهاد کشاورزی برای مقابله با تنش‌های آبی

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    ضرورت بازنگری در الگوی کشت با توجه به تغییر اقلیم

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرتقال مازندران زودتر از فصل وارد بازار شد

    افزایش سه برابری قیمت پرتقال به علت صادرات بی رویه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.