جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    دهقانی: دانش‌بنیان‌ها زنجیره ارزش غذا را به تکامل و بلوغ می‌رسانند

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری با تاکید بر این‌که باید بر تمامی بخش‌های زنجیره ارزش غذا توجه شود، گفت: دانش‌بنیان‌ها زنجیره ارزش غذا را به تکامل و بلوغ می‌رسانند.

    توسط زهرا اکبری
    اسفند ۶, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دهقانی: دانش‌بنیان‌ها زنجیره ارزش غذا را به تکامل و بلوغ می‌رسانند

    وح الله دهقانی فیروزآبادی روز شنبه در مراسم امضای موافقت‌نامه همکاری مشترک در حوزه امنیت غذا که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، همکاری‌های اثربخش وزارت جهاد کشاورزی در همراهی با تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق امنیت غذا را شایسته تقدیر دانست و افزود: وزارت جهاد کشاورزی تلاش خوب و اثربخشی را در مسیر امنیت غذا صورت داده است. یکی از مهم‌ترین مصادیق دانش بنیان شدن اقتصاد، زنجیره ارزش غذا است.

    وی با تاکید بر این‌که باید بر تمامی بخش‌های زنجیره ارزش غذا توجه شود، ادامه داد: از مجوزها برای تامین زمین برای کشت نوآورانه، برخورداری از یک الگوی کشت مبتنی بر استانداردها، مجموعه‌هایی که این اولویت‌ها و راهبردها را نظارت می‌کند تا شرکت‌های دانش بنیان و فناور، همگی در این زنجیره ارزش قرار دارند.

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان این که در فرآیند یادشده باید مراقبت علمی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: در این فرآیند، آموزش نقشی مهم ایفا می‌کند. ایجاد مجموعه‌ای از گلخانه‌های کوچک، پس از مدتی شهرک‌های گلخانه‌ای را شکل می‌دهد که در نهایت به برند تبدیل می‌شود و زمین این گلخانه‌ها ارزش واقعی خود را خواهند یافت.

    دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: شاید این مجموعه از هزار هکتار فراتر نرود، اما می‌تواند الگویی باشد که کار دانش‌بنیان در عرصه کشاورزی ترویج و رسوخ پیدا کند.

     

    توسعه گلخانه‌های هوشمند و بومی

    سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم به توسعه الگوی گلخانه‌های بومی اشاره کرد و گفت: بومی سازی و توسعه گلخانه‌های هوشمند، الگویی است که با همراهی و همکاری دانش‌بنیان‌ها دنبال می‌کنیم. سبک سازی و ارزان سازی گلخانه از موارد مهم و حایز اولویت است که معاونت علمی می‌تواند در آن نقش آفرینی کند.

    وی با بیان اینکه یکی از ضعف های در حوزه کشاورزی هوشمند، مساله سرمایه گذاری است ادامه داد: سهم کشاورزی از تولید ناخالص داخلی بالغ بر ۱۱ درصد است، در حالی‌که میزان سرمایه گذاری در این حوزه ۴ درصد است. این امر نشان می‌دهد که باید انگیزه برای سرمایه گذاری در کشاورزی افزایش پیدا کند و سرمایه گذاران را از سایر بخش‌ها به سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی ترغیب کنیم.

    وزیر جهاد کشاورزی افزود: بخش کشاورزی بخش‌های پرسودی دارد که یکی از آن‌ها آبزی‌پروری است که سوددهی آن‌ها به مراتب از برخی صنایع سودآورتر خواهد بود.

    ساداتی نژاد، حوزه باغداری را یکی از ظرفیت‌های بزرگ و کم‌تر شناخته شده کشاورزی داخلی دانست و گفت: بخش باغداری یکی از بخش‌های سودآور بشمار می‌رود که نیاز داریم این عرصه به عنوان یک محور اقتصادی و پول ساز مورد توجه قرار بگیرد.

    وی تصریح کرد: از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان که توجه ویژه‌ای به حوزه کشاورزی داشته و به این دغدغه و تاکید رهبر انقلاب پاسخ گفته‌اند، قدردانی می‌کنم. این حوزه دارای ظرفیت بسیاری است و می‌تواند دستاوردهای ارزنده‌ای را به همراه بیاورد.

    در بخش دیگری از این مراسم حمید ذوالفقاری سرپرست معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به معرفی طرح ملی ایجاد و توسعه شهرک‌های مولد و دانش‌بنیان گلخانه‌ای و شیلاتی پرداخت.

    حسین ملازاده دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی نیز گزارشی از سامانه هوشمند کشاورزی ارائه داد.

    موافقت‌نامه همکاری مشترک در حوزه امنیت غذا، به امضای معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی رسید.

    این موافقتنامه با هدف ایجاد زیست‌بوم کارآفرینی‏ در حوزه امنیت غذایی و ایجاد و توسعه شهرک‌های مولد کشاورزی با اولویت توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی با برآورد خلق ارزش ۵ ساله حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان توسط روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری و سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امضا شد.

    محورهای تفاهم‌نامه

    طراحی، جانمایی، ایجاد، توسعه و ارتقاء عملکرد شهرک‌های مولّد و دانش‌بنیان گلخانه‌ای و کشت محصولات کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده به میزان ۲۴۰۰ هکتار، با محوریت تولیدات سبزی و صیفی، تولیدات گل و گیاهان زینتی و میوه‌های گرمسیری از محورهای اصلی این موافقت نامه است.

    حمایت از ایجاد و توسعه واحدهای گلخانه‎ای توسط سرمایه‌گذاران و مالکین عمده به میزان حداقل ۱۰۰۰ هکتار ایجاد و توسعه ۴ شهرک‎ گلخانه‎ای هرکدام به میزان حداقل ۴۰۰ هکتار، طراحی، جانمایی، ایجاد، توسعه و ارتقاء عملکرد مزارع پرورش میگو و سایر آبزیان ۱۶۰۰۰ هکتار و توسعه مزارع پرورش میگو و سایر آبزیان توسط سرمایه‌گذاران و مالکین عمده به میزان حداقل ۵۰۰۰ هکتار، ایجاد و توسعه شهر مولّد و دانش‌بنیان میگو و سایر آبزیان با اولویت واحدهای مولدسازی، وزن‌دهی و مزارع تولید لارو مولد در سطح حداقل ۱۰۰۰ هکتار در قالب کنسرسیوم‌هایی شامل نهاد تأمین مالی، شرکت بهره‌بردار و شرکت‌های فناور با اولویت جذب و به‌کارگیری سرمایه‌های خرد، فعال‌سازی و ارتقاء بهره‌وری و عملکرد مزارع موجود پرورش میگو و سایر آبزیان با به‌کارگیری فناوری‌های با قابلیت تجاری‌سازی بالا به میزان حداقل ۲۰۰۰ هکتار در شهرک‌های کشاورزی و ۸۰۰۰ هکتار در خارج از شهرک‌ها، در کنار طراحی، ایجاد و توسعه مزارع پرورش ماهی و سایر آبزیان در دریا به میزان سالانه ۵۰۰۰ تن با رویکرد پهنه‌های حفاظت‌شده و ایمن از سایر محورهای این تفاهم نامه همکاری به شمار می‌رود.

    پیوست خبری : اخبار اقتصاد و بازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: ااقتصاد و بازارارزش غذااقتصادزنجیره غذایی
    پست قبلی

    جزئیات عرضه گوشت منجمد بسته‌بندی/ قیمت‌های جدید اعلام شد

    پست بعدی

    قیمت مرغ منجمد در کردستان کاهش یافت

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت مرغ منجمد در کردستان کاهش یافت

    قیمت مرغ منجمد در کردستان کاهش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.