چهارشنبه, اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید حمایتی تخم مرغ به ۶ هزارتن رسید

    چای شکر پهلو!

    علت التهابات بازار شکر چیست؟

    آغاز توزیع گوشت قرمز منجمد توسط اتحادیه‌های استانی

    نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله منجمد ابلاغ شد

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    برداشت بیش از ۴۱ هزار تن برگ سبز چای بهاره

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    آغاز برداشت گندم از مزارع کرمانشاه

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی به یک‌سال قبل برنمی‌گردد/ دولت در کار تولید و بازار سیب‌زمینی دخالت نکند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    سادات ابراهیمی: چرا دولت مطالبات گندم کاران را پرداخت نمی‌کند؟

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    در جلسه‌ای در اتاق ایران بررسی شد تولید محصولات حلال با مشارکت کرواسی

    اولین کنفرانس تجارت حلال ایران و کرواسی و جنوب شرق اروپا با میزبانی موسسه جهانی حلال وابسته به اتاق ایران برگزار شد.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۹, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشتارگاه فورچی فریگو به چرخه تولید گوشت حلال پیوست

    این کنفرانس به طور رسمی با سخنرانی روسای گروه دوستی پارلمانی ایران و کرواسی، رئیس اتاق ایران، معاون سفیر کرواسی در ایران مدیران ارشد اتاق ایران و موسسه جهانی حلال و رئیس مرکز حلال کرواسی افتتاح شد. در این کنفرانس سه روزه، تعدادی از تجار فعال در بخش تولید و توزیع محصولات و خدمات حلال در کرواسی و منطقه جنوب شرق اروپا و تشکل‌های حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی ایران حضور داشتند.

    محمدرضا کرباسی، مدیرکل ایکریک در این نشست گفت: این نشست بر اساس توافقنامه‌ای که بین مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی با مرکز حلال کرواسی امضا شده، تشکیل شده است. قرار است دومین کنفرانس در اکتبر سال جاری در زاگرب، پایتخت کرواسی برگزار شود. هدف از این نشست معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های تجاری و تولیدی میان دو کشور و کشورهای شرق اروپا است؛ ما ظرفیت خوبی برای همکاری‌ داریم.

    کرباسی ادامه داد: امسال سطح  روابط تجاری کشورهای شرق اروپا با جهان در حوزه حلال، حدود ۶۸۸ میلیارد دلار بوده که سهم تجاری ایران با جهان ۱۰۰ میلیون دلار بوده است؛ از میزان ۶۸۸ میلیلارد دلار تجارت جهانی کشورهای جنوب شرق اروپا، سهم تجارت ایران با این کشورها ۳۵۰ میلیون دلار بوده که این رقم بسیار مناسبی است. باید ظرفیت های تجاری بین ایران و جنوب شرق اروپا را با دقت نظری بیشتری بررسی کنیم تا همکاری ها در سطوح مختلف افزایش یابد.

    بعد از آن آلدین دوگونویچ، مدیرعامل مرکز حلال کرواسی درباره این رویداد مهم گفت که باید به ظرفیت‌های ایران و کشورهای حوزه بالکان در حوزه تجارت حلال توجه شود. ایران ۸۵ میلیون جمعیت دارد. در کرواسی هم حدود ۷۰۰۰ محصول حلال تولید می‌شود که ۲۵۰ مرکز تأیید شده محصولات حلال تولید می‌کنند. ما می‌توانیم به بازار ایران توجه بیشتری داشته باشیم؛ البته در اکتبر امسال در نشستی که برگزار خواهد شد، از شرکت‌های خصوصی هم حضور خواهند داشت و می‌توانیم درباره آینده همکاری‌ها انجا صحبت کنیم.

    بعد از آن  کرباسی تاکید کرد که باید به سمت بررسی ظرفیت سرمایه‌گذاری و همکاری مشترک حرکت کنیم. تا از بازار ۴۵۰ میلیونی اطراف ایران در تجارت حلال استفاده شود و این ظرفیت‌ها در کاهش تعرفه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

    در ادامه ابراهیم ابراهیمی، معاون پارلمانی و بین الملل مرکز حلال سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن معرفی سازمان ملی استاندارد و تلاش‌های سازمان در حوزه تجارت حلال گفت: این سازمان در ۶۸۳ کمیته فنی عضویت دارد و ۲۸ تفاهم‌نامه و موافقت‌نامه با سازمان‌های استانداردسازی کشورهای مختلف امضا کرده است.

    ابراهیمی گفت: از ۲۰۰۴ استاندارد صنعت حلال غذایی مورد توجه قرار گرفته و در این مدت سعی کرده‌ایم در این زمینه گام‌های مهمی برداریم. امروز کشورهای مسلمان و غیرمسلمان محصولات غذایی حلال دارند؛ حلال در بخش محصولات و کالاها مورد توجه است. البته ظرفیت‌های زیادی در حوزه حلال وجود دارد که باید این ظرفیت‌ها معرفی شود.

    برانیمیر لونکار، معاون سفیر کرواسی در ایران نیز گفت: من امیدوارم شاهد همکاری اقتصادی بین دو کشور ایران و کرواسی باشیم. سفارت جمهوری کرواسی در ایران خواهان ‌همکاری بیشتر با ایران است و برای تحقق بهتر این همکاری‌ها گام‌های جدی برمی‌داریم.

    بعد از آن زلاتکو حسنبگوویچ، رئیس گروه دوستی پارلمان کرواسی گفت: من لازم می‌دانم خوشحالی خود را از میزبانی اتاق ایران اعلام کنم؛ همچنین در این سفر از همراهی نماینده کشورهای همسایه بوسنی، مونته‌نگرو  و صربستان هم تشکر کنم.

    او ادامه داد: ایران جزو اولین کشورهایی است که استقلال کرواسی را به رسمیت شناخته، استقلالی ‌که در اثر مقاومت کرواسی‌ در مقابل متجاوزین حاصل شده. این موضوع اساس محکمی برای برخورداری از روابط خوب بین دو کشور است که هیچ مانعی در مقابلش نیست. بخشی از این همکاری در حوزه روابط اقتصادی تعریف می‌شود ولی روابط اقتصادی به دلیل موارد مختلف گسترش نیافته و در حد و شایسته مناسبات سیاسی دو کشور نیست. صنایع غذایی حلال کرواسی توسعه پیدا کرده، مرکز حلال کرواسی در این‌ مسیر نقش قابل توجهی داشته و  برگزاری این‌کنفرانس بیانگر این است‌که این‌ مرکز نقش مهمی در توسعه روابط اقتصادی و روابط حلال میان ایران و کرواسی دارد. امیدوارم ‌نشست امروز برای هر دو کشور نتایج قابل توجهی داشته باشد.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینگواهی حلال
    پست قبلی

    مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت: تلاش دولت برای رفع مشکل نقدینگی صنعت غذا

    پست بعدی

    مجری طرح توسعه زنبورداری کشور: دستورالعمل ایجاد زنجیره‌های ارزش محصولات زنبور عسل آماده ابلاغ است

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در متن این حکم با تأکید بر جایگاه راهبردی صنعت کنسرو در زنجیره تأمین غذا و نقش آن در تقویت...

    بیشتر بخوانید
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ساخت کندوی هوشمند توسط یک تیم استارتاپی

    مجری طرح توسعه زنبورداری کشور: دستورالعمل ایجاد زنجیره‌های ارزش محصولات زنبور عسل آماده ابلاغ است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    رشد ۴۳ درصدی صادرات محصولات لبنی در سال گذشته

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    توان تولید محصولات کشاورزی برای ۲۰۰ میلیون نفر را داریم/ تحریم‌ها هزینه‌های جانبی صادرات را ۳ برابر کرد/ تبدیل ۳۵ تا ۴۰ درصد تولیدات کشاورزی به ضایعات

    نبود آمار دقیق در بخش کشاورزی چالش اصلی پیش روی تولید

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    کاهش قیمت نوبرانه‌ ها تا روزهای آینده

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    نان، شیر و کره در انگلیس ارزان شد

    چرخ تولید روسیه جان گرفت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.