دوشنبه, خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌های کم کالری اما سیر کننده

    کالری غذا اگر مصرف نشود برای سلامت و تناسب‌اندام ما پیامدهای زیادی دارد، با مصرف خوراکی‌های کم کالری و سیر کننده از این پیامدها پیشگیری می‌کنیم.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۷, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین رژیم غذایی برای کاهش فشارخون

    به نقل از روزنامه خراسان ،به مقدار انرژی موجود در غذاها کالری می‌گوییم، این انرژی خرج متابولیسم بدن و  سوخت و ساز ناشی از فعالیت ما می‌شود. ما بیشتر اوقات کالری زیاد جذب می‌کنیم اما به‌اندازه لازم کالری مصرف نمی‌کنیم و بنابراین چاق می‌شویم. پس مصرف غذای کم کالری که ما را سیر کند در تناسب‌اندام و سلامت ما نقش مهمی دارد اما پیش از آن‌ که اسم غذاهای کم کالری را مرور کنیم باید چند نکته را بدانیم تا دید بهتری به موضوع داشته باشیم.

      غذا چقدر آب، فیبر و پروتئین دارد؟
    هنگامی که ما به دنبال غذاهای کم کالری هستیم تا احساس سیری کنیم، سه سوال کلیدی وجود دارد که بایدآن‌ها را در نظر بگیریم.

    1)   غذا حاوی چه مقدار آب است؟
    آب فاقد کالری است و با نوشیدن آب یا مصرف مواد غذایی با محتوای آب بالا، بدون مصرف کالری اضافی احساس سیری می‌کنیم.

    2)   غذا حاوی چه مقدار فیبر است؟
    فیبر حجم می‌دهد، فضا را اشغال و روند هضم را کند می‌کند، در نتیجه پرخوری ما را کاهش می‌دهد.

    3)   غذا حاوی چه مقدار پروتئین است؟
    پروتئین با کاهش گرلین، هورمون گرسنگی، به ما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری با غذای کمتر احساس سیری کنیم. حالا 16  خوراکی کم کالری را که سیرکننده هستند به شما معرفی می‌کنیم:

    سیب/ این میوه پر از فیبر در رتبه بالایی در شاخص سیری غذاهای رایج قرار دارد و در رتبه پایین‌تر از پرتقال قرار می‌گیرد.
    اسفناج/ شما می‌توانید مقدار زیادی اسفناج را به عنوان پایه یک سالاد خوشمزه بدون افزودن کالری زیاد میل کنید، زیرا این سبزی‌ قوی با تامین فیبر و آب باعث سیری شما می‌شود.

    لوبیا/ لوبیا سرشار از فیبر، پروتئین و کالری و چربی کم، راهی خوشمزه برای سیر ماندن است.
    توت/ انواع توت‌ها مانند تمشک، زغال اخته، شاه توت و توت فرنگی گزینه‌های عالی برای کسانی هستند که به دنبال میوه‌های کم کالری و سیر کننده‌اند.
    کلم بروکلی/ این سبزی سرشار از فیبر و کم کالری است و با داشتن ویتامین‌های A،  C، E، K، آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و سلنیم به عنوان یک غذای فوق‌العاده برای مبارزه با سرطان در نظر گرفته می‌شود.

    خیار، کرفس و هویج/ این سبزیجات پر از آب و فیبر را می‌توان به صورت خام یا با کمی هوموس مصرف کرد. به علاوه با مصرف این سبزیجات،  ویتامین‌های A‌، C، Kو پتاسیم دریافت خواهید کرد.

    تخم مرغ/  کسانی که صبحانه پروتئینی بیشتری می‌خورند در طول روز کمتر گرسنه می‌شوند و تولید هورمون گرسنگی گرلین را کاهش می‌دهند. علاوه بر این، تخم مرغ منبع عالی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌های A، D، E و K است.

    ماهی چرب/ ماهی‌های چرب مانند سالمون منابع کم کالری عالی پروتئین و علاوه بر این، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.
    ماست یونانی/ ماست یونانی با داشتن پروبیوتیک‌ها برای سلامت روده و پروتئین بیشتر نسبت به ماست معمولی، یکی از مواد اصلی یخچال است.
    پرتقال/ پرتقال علاوه بر مقادیر زیاد ویتامین C،  منبع خوبی از پتاسیم است و با محتوای بالای آب و فیبر به سیری شما کمک می‌کند.
    ذرت بو داده/ ذرت بو داده می‌تواند یک میان وعده پر کالری و کم کالری باشد. فرقی نمی‌کند پاپ کورن خود را درست می‌کنید یا پاپ کورن آماده می‌خرید، مراقب روغن، چربی، شکر و نمک اضافه شده باشید.

    سیب زمینی/ سیب زمینی ساده ویتامین C،  پتاسیم و مقداری فیبر و پروتئین دارد. علاوه بر این، سیب زمینی آب پز در رتبه اول شاخص سیری قرار دارد.
    جو دو سر/  جو حاوی نوعی فیبر محلول به نام بتا گلوکان است که هضم را کند می‌کند، اشتها را سرکوب می‌کند و احساس سیری را افزایش می‌دهد.
    غلات کامل/ غلات کامل منبع عالی فیبر و پروتئین کم کالری هستند که به کند کردن روند گوارش کمک می‌کنند و باعث می‌شوند مدت طولانی‌تری احساس سیری کنیم.وقتی به کالری غذاهایی که می‌خورید نگاه می‌کنید، حتما آب، فیبر و پروتئین را هم بررسی کنید.

    سرویس خبری:علمی -تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    تاثیر قهوه در جلوگیری از بیماری‌های قلبی

    پست بعدی

    خوردن آلو به محافظت استخوان ها در زنان مسن کمک می کند

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش‌بینی برداشت بیش از ۶ هزار تن گیلاس و آلبالو از باغ های دماوند

    خوردن آلو به محافظت استخوان ها در زنان مسن کمک می کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رد پای گوشت وارداتی در بازار | گوشت قرمز چقدر گران شد؟

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.