دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    خوداتکایی شکر به بیش از ۹۰ درصد رسید

    مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد خودکفایی در تولید شکر ایجاد شده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    فروردین ۹, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ایرانی ها Û² Ûµ برابر میانگین جهانی شکر می خورند¯ داخل

    پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت تولید شکر و اجرای سیاست خودکفایی در برنامه هفتم گفت: وزارت جهاد کشاورزی به وظایف و تکالیف مطرح در برنامه هفتم به نحو مناسبی عمل نموده است به طوری که علاوه بر توسعه کشت پاییزه چغندرقند و کاهش مصرف آب، میانگین عملکرد چغندرقند بهاره نیز از متوسط ۵۵ تن در چندسال گذشته به حدود ۶۵ تن درهکتار رسیده است.

    به گفته وی، برنامه وزارت جهاد کشاورزی در خصوص توسعه کشت پاییزه چغندرقند منوط به ایجاد ظرفیت صنعتی در مناطق جدید کشت و یا افزایش ظرفیت در مناطق عمده و اصلی کشت پاییزه چغندرقند بوده است، با این و در راستای برنامه تدوینی خوشبختانه سطح کشت و تولید چغندرقند پاییزه با روند رشد قابل قبولی افزایش یافت. بطوری که میزان تولید چغندرقند پاییزه کشور در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۱۶۰ هزارتن گردید. البته به دلیل نبود ظرفیت صنعتی کافی، کشاورزان برای حمل و تحویل محصول تولیدی خود با مسائل و مشکلات عدیده ای روبرو شدند. بخصوص در استان خوزستان که بیشترین سطح کشت پاییزه (حدود ۱۹ هزارهکتار) به دلیل عدم وجود ظرفیت صنعتی کافی نزدیک به یک میلیون تن چغندرقند با صرف هزینه‌های گزاف از استان خارج و تحویل کارخانه‌های قند در سایر استان‌ها گردید.

    بیش از ۹ میلیون تن چغندر قند در کشور تولید شد

    حصادی ادامه داد: علی رغم آنکه به وعده خود عمل کردیم، اما ظرفیت صنعتی مدنظر در مناطق پاییزه ایجاد نشد. به عنوان مثال ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) علی‌رغم گذشت بیش از ۵ سال هنوز موفق به تکمیل کارخانه قند با ظرفیت اسمی ۱۰ هزارتن در روز در شهرستان دزفول را نشده است و به نظر می‌رسد نزدیک به ۵۰ درصد پروژه مذکور هنوز نیمه تمام باقی مانده باشد. همچنین مقرر شده بود کشت و صنعت تک منظوره نیشکری کارون طی دو سال با اعمال تغییراتی به واحد دو منظوره چغندرقند و نیشکری تبدیل شود که این مهم هم تاکنون به دلایل مختلف ازجمله کمبود اعتبارات محقق نشده است.

    مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت تولید چغندرقند بیان کرد: در سالی که گذشت با ثبت یک رکورد کم نظیر در مجموع بیش از ۹ میلیون تن چغندرقند (حدود ۲۱۶۰ هزارتن چغندرقند پاییزه و۶۸۷۰ هزارتن چغندرقند بهاره) در کشور تولید و تحویل کارخانه‌های قند گردید. از این میزان چغندرقند تولیدی بیش از ۱.۱ میلیون تن شکر استحصال و تولید گردید. علاوه بر آن از بیش از ۹۰ هزارهکتار نیشکر قابل برداشت نیز با متوسط تقریبی عملکرد ۸۸ تن بیش از ۷۶۰۰ هزارتن نی تاکنون تولید و برداشت تا پایان فروردین ماه نیز ادامه دارد که پیش بینی می‌شود در مجموع بیش از ۸۳۰۰ هزارتن نی تولید و بیش از ۸۳۰ هزارتن شکر نیز از آن استحصال گردد؛ بنابراین در مجموع چغندری و نیشکری بیش از ۱.۹ میلیون تن (حدود ۲ میلیون تن) شکر در کشور تولید گردد.

    واردات شکر به یک میلیون و ۳۵ هزارتن رسید

    این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت واردات شکر بیان کرد: در سال گذشته علاوه بر تولید و تأمین تقریبی نیاز کشور به شکر حدود یک میلیون و ۳۵ هزارتن شکر نیز وارد کشور شد که باتوجه به کاهش مصرف سرانه شکر از بعداز کرونا تاکنون (مصرف سرانه از حدود ۲۷ کیلوگرم به کمتر از ۲۵ کیلوگرم رسیده است) به نظر می‌رسد با این حجم تولید و واردات شکر با مازاد شکر در کشور روبرو باشیم بخصوص که در آستانه شروع فصل برداشت چغندرقند پاییزه نیز قرار داریم. شایان ذکر است که از مجموع نیاز سالیانه تقریبی ۲۰۲ میلیون تنی شکر در کشور، کمتر از ۴۵۰-۴۰۰ هزارتن آن به مصرف مستقیم خانوار برسد و مابقی مصارف صنعتی و… دارد.

    مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورز با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد خودکفایی در تولید شکر ایجاد شده است، افزود: با توجه به پیش بینی افزایش تولید چغندرقند بویژه چغندرقند پاییزه پیش بینی می‌کنیم که به فضل الهی امسال و با احتساب مصرف حدود ۲ میلیون تن شکر در سال، قادریم ۱۰۰ درصد نیاز شکر کشور را تأمین کنیم.

    وی اضافه کرد: در چندسال گذشته التهاب بازار شکر یا پایین بودن قیمت جهانی آن موجب شده است تا واردات بیشتری انجام شود و به تبع آن نظارت کمتری بر آن صورت پذیرد. همچنین به علت نوسانات اخیر ارزی و تغییر مرجع ارزی شکر به تالار دوم واردات شکر تحت الشعاع قرار گرفته و واردات آن مثل گذشته مقرون به صرفه نبود و امیدواریم که این اتفاق بنفع تولید شکر و حمایت بیشتر از تولید داخل شود.

    حصادی با بیان اینکه با ایجاد ظرفیت صنعتی نیازی به واردات شکر نخواهیم داشت، گفت: در کشاورزی موفق بودیم به طوری که اگر اراده کنیم می‌توانیم تولید را بطور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهیم. اما مشروط به ایجاد ظرفیت صنعتی مورد نیاز که در این صورت نه تنها قادر خواهیم بود نیاز کشور را تأمین نمائیم بلکه خواهیم توانست به صادرکننده شکر نیز تبدیل شویم.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: مهر

    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارتولید شکرخوداتکایی شکرشکرصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    تولید حیوانات تراریخته هزینه‌های اصلاح دام را کاهش می‌دهد

    پست بعدی

    علت گرانی کالا‌های اساسی چیست؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    برنج یکی از مواد غذایی پرمصرف در ایران است. هر ایرانی معمولاً روزانه یک وعده برنج را در فهرست غذایی...

    بیشتر بخوانید
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    الزام تولیدکنندگان به درج وزن خالص بر روی محصولات

    علت گرانی کالا‌های اساسی چیست؟

    پر بازدیدها

    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    قیمت منطقی هرکیلو لوبیا چیتی ۳۷۰ هزارتومان

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت کالاهای اساسی کشاورزی به‌زودی اعلام می‌شود

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    علت التهابات بازار شکر چیست؟

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    گیاهان کم آب‌بر جایگزین برنج در حوضه‌های آبریز خوزستان می‌شود

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.