شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص ضدسرطانی گوجه فرنگی

    یک کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی، گفت: آنتی‌اُکسیدان‌های موجود در گوجه‌فرنگی از انواع بیماری‌های مهلک محافظت می‌کند که سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی ازجمله این موارد است.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۰, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    ،زهرا توکلی اظهار کرد: گوجه فرهنگی انواع مختلفی دارد که در مناطق مختلف جهان در آب و هوای معتدل پرورش می‌یابد و برای افرادی که می‌خواهند لاغر شوند و سطح فشارخون خود را حفظ کنند، بسیار مفید است.

    وی ادامه داد: این میوه همچنین به تقویت بینایی و مدیریت دیابت کمک کرده و مهم‌تر از همه می‌تواند برای زنان باردار مفید باشد.

    توکلی عنوان کرد: گوجه فرنگی‌ها در رنگ‌های متعددی کشت می‌شوند، درحالی‌که رایج‌ترین نوع آن قرمز است اما رنگ‌های دیگر شامل زرد، سبز، نارنجی، سیاه، قهوه‌ای، صورتی، سفید و بنفش است.

    این کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی با اشاره به این‌که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی می‌تواند از نظر خاصیت ضدسرطانی میوه مفیدی باشد، بیان کرد: لیکوپن یک آنتی اکسیدان در خانواده کاروتنوئیدهاست که خواص آنتی اکسیدانی قوی آن باعث خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد شده که به دلایل مختلف در بدن ما تولید می‌شود، از همه مهم‌تر می‌توان با مصرف گوجه‌فرنگی به شکل فرآوری شده مانند سس، آب یا رب گوجه فرنگی، توانایی مبارزه با سرطان را افزایش داد.

    وی با اشاره به این‌که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی فشار خون را کاهش داده و همچنین غنی از پتاسیم است که اثرات سدیم را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: همچنین ثابت شده است که لیکوپن به طور کلی عملکرد رگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد، که می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

    توکلی ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد که اگرچه لیکوپن می‌تواند به کاهش سطح فشار خون بالا کمک کند، اما هیچ تأثیری بر سطح فشار خون طبیعی ندارد، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که مکمل‌های لیکوپن می‌تواند اثرات مفیدی در فشار خون داشته باشد.

    این کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی با اشاره به این‌که گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین C است که مشخص شده فشارخون را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: اگر گوجه فرنگی ها کاملاً رسیده نیست می‌توانید آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری و پس‌از رسیدن آن‌ها را تا سه روز در یخچال نگه دارید، فراتر از آن می‌توانید با انجماد یا کنسرو کردن، آن‌ها را حفظ کنید، اما بهترین گزینه گوجه فرنگی تازه است زیرا غنی‌ترین منبع پتاسیم بوده و می‌تواند بهترین اثرات کاهش فشار خون را داشته باشد.

    وی عنوان کرد: طبق یک مطالعه چینی، آب گوجه فرنگی می‌تواند به طور قابل توجهی وزن بدن، چربی بدن و دور کمر را کاهش داده و همچنین می‌تواند سطح کلسترول را پایین آورد که می‌تواند در افزایش وزن نقش داشته باشد، گوجه فرنگی علاوه‌بر اینکه منبع خوبی از آنتی اکسیدان است، غنی در فیبر و کم کالری است، به همین جهت باعث سیری حتی کاهش کالری دریافتی شده در نتیجه به کاهش وزن کمک می‌کند.

    توکلی با اشاره به این‌کهگوجه فرنگی ماده مهمی در اکثر درمان‌های زیبایی است، تصرح کرد: این ماده به بهبود منافذ بزرگ پوست، درمان آکنه، تسکین آفتاب سوختگی و احیای پوست کمک می‌کند، آنتی اکسیدان‌های موجود در گوجه فرنگی، به ویژه لیکوپن، با آسیب سلولی و التهاب پوست مقابله می‌کند.

    این کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی با بیان این‌که گوجه فرنگی همچنین باعث بهبود بافت صورت می‌شود، افزود: روغن‌های اضافی پوست شما را از بین می‌برد و صورت شما را برای مدت طولانی تری شاد نگه می‌دارد، مطالعات نشان داده خوردن گوجه فرنگی همچنین از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت کرده و همچنین به بهبود توانایی پوست در برابر اشعه ماورا بنفش، در زنانی که رب گوجه فرنگی می‌خورند، ثابت شده‌است.

    وی با اشاره به این‌که ویتامین C یکی‌از مواد مغذی است که هر زنی در دوران بارداری برای سالم نگه داشتن خود و نوزادش به آن نیاز دارد و به تشکیل استخوان‌ها، دندان‌ها و لثه‌های سالم کمک می‌کند، بیان کرد: این ویتامین همچنین به جذب مناسب آهن در بدن که ماده مغذی حیاتی دیگری در دوران بارداری است، کمک می‌کند، اگرچه مصرف مکمل‌های آهن در دوران بارداری توصیه می‌شود اما خوردن گوجه فرنگی می‌تواند فواید همان را داشته باشد، طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، ویتامین C موجود در گوجه فرنگی به محافظت از مادر و نوزاد کمک می‌کند.

    توکلی عنوان کرد: طبق مطالعات جدید افرادی که گوجه فرنگی تازه یا آب گوجه فرنگی مصرف می‌کنند می‌توانند سطح کلسترول بد خون خود را کاهش داده و سطح کلسترول خوب را افزایش دهند، همچنین مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند تأثیر مفیدی بر میزان کلسترول در زنان دارای اضافه وزن داشته باشد.

    این کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی عنوان کرد: گوجه فرنگی همچنین منابع غنی بتاکاروتن، فولات و فلاونوئیدهاست که برای سلامت قلب و عروق مفید هستند، همچنین مواد مغذی موجود در گوجه فرنگی به کاهش تجمع هموسیستئین و پلاکت کمک می‌کند، دو پدیده‌ای که می‌تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت قلب داشته باشد.

    وی تصریح کرد: گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A است، این یکی‌از دلایل عالی بودن آن برای چشم شماست، شبکیه چشم شما به این ویتامین متکی بوده و سطح پایین ویتامین می‌تواند باعث کوری شود، لیکوپن موجود در گوجه فرنگی با آسیب رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند، در غیر این صورت می‌تواند چشم شما را تحت تأثیر قرار دهد.

    توکلی ادامه داد: سایر مواد مغذی مفید در گوجه فرنگی ویتامین C و مس است، در حالی که اولی ممکن است با آب مروارید مرتبط با سن مبارزه کرده و دومی به تولید ملانین – رنگدانه مهم سیاه در چشم کمک می‌کند.

    این کارشناس‌ارشد گیاهان دارویی افزود: گوجه فرنگی منابع خوبی از کلرید است که یکی‌از اجزای اساسی آب‌های گوارشی است، فیبر موجود در گوجه‌فرنگی به مقابله با این بیماری نیز کمک کرده و باعث تقویت بیشتر سلامت روده می‌شود، همچنین خوردن غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان مانند گوجه فرنگی می‌تواند به شما کمک کند تا با ورم معده مقابله کنید.

    وی عنوان کرد: یک رژیم غذایی غنی از گوجه فرنگی عملکرد گلبول‌های سفید خون را افزایش داده است، در این رژیم گلبول‌های سفید خون که به دلیل مبارزه با عفونت‌ها شناخته شده‌اند، ۳۸ درصد آسیب کمتری از رادیکال‌های آزاد متحمل می‌شوند و طبق نظر متخصصان، لیکوپن در گوجه فرنگی ممکن است این مسئله را تقویت کند.

    توکلی بیان کرد: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی عوامل آسیب‌رسان به DNA را از بین برده و در نتیجه باعث سلامت کبد می‌شود، همچنین حاوی ویتامین‌های خاصی از B کمپلکس است که سلامت کبد را حفظ می‌کند و این یک واقعیت فوق‌العاده برای شماست، چراکه کبد تنها عضوی در بدن انسان است که قادر به بازسازی طبیعی بوده و می‌تواند بافت از دست رفته را بازسازی کند و در صورت آسیب جزئی ۲۵ درصد از اندام می‌تواند در کبد کامل احیا شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    آغاز توزیع سیب زمینی در سامانه بازرگام/ خسکشالی ۳۰ درصد تولید برنج را کاهش داد

    پست بعدی

    پیش بینی افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت غلات

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    خواص هلو برای سلامتی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید هلو بخوریم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    یکی از میوه‌های پرطرفدار فصل تابستان، علاوه بر طعم شیرین و آبدارش، خواص دارویی و سلامتی‌بخش فراوانی دارد. از تقویت...

    بیشتر بخوانید
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    غلاتی که برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید هستند

    پیش بینی افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت غلات

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.