یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواب بهتر با چند خوراکی و یک فرمول نوشیدنی!

    این میوه دارای غلظت بالاتر از حد متوسط ملاتونین است. ملاتونین هم هورمونی است که به خواب سالم کمک می کند

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۱۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواب بهتر با چند خوراکی و یک فرمول نوشیدنی!

    به نقل از عصر ایران ، خواب بخشی جدانشدنی از مفهوم سلامتی به شمار می رود. در واقع خواب کافی و با کیفیت نه تنها از عملکرد سالم مغز پشتیبانی می کند بلکه باعث می شود در طول روز هوشیارتر و متمرکزتر شویم. خواب مناسب همچنین سیستم ایمنی را تقویت می کند.

    زمانی که خواب هستیم، بدن به طور خودکار و بدون آن که متوجه شویم به مغز استراحت می دهد و در صورت لزوم آن را وارد فاز تعمیر می کند. ماهیچه ها فرصتی دوباره برای بازیابی انرژی خود می یابند و سلول ها و رگ های خونی آسیب دیده هم ترمیم می شوند.

    بر اساس مطالعه ای که از طریق مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا قابل دسترسی است، بی خوابی یکی از چالش های دانش پزشکی محسوب می شود. برای مثال نزدیک به 35 درصد از آمریکایی ها از علائم بی خوابی رنج می برند.

    شاید وقت آن رسیده باشد که از غذاها و نوشیدنی های طبیعی که خواب بهتر را پشتیبانی می کنند استفاده کنیم. البته پیروی منظم از یک رژیم غذایی سالم و متنوع پر از میوه ها و سبزیجات تازه نیز کمک کننده است.

    اگر شما هم برای داشتن خواب شبانه با کیفیت با چالش های مختلفی رو به رو هستید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چگونه می توانم کیفیت خواب خود را بهبود دهم؟ در ادامه چند مورد از مواد غذایی موثر و همچنین یک نوشیدنی به شکل اسموتی(نرم نوش) را معرفی خواهیم کرد:

    مواد غذایی عالی برای خواب شبانه راحت تر

    خوردن یک میان وعده سبک که ترکیبی از پروتئین و کربوهیدرات باشد، راهی عالی برای داشتن یک شب آرام است. موارد زیر نیز هر یک به نوبه خود در این راه تاثیر قابل ملاحظه ای دارند:

    – موز

    موز منبع خوبی از منیزیم است که می تواند با شل کردن ماهیچه ها به خواب راحت شبانه کمک کند.

    – جو دوسر

    بلغور جو دوسر سرشار از کربوهیدرات و فیبر است که در مقادیر کم برای عملکرد دستگاه گوارش و شکم مفید هستند. گزارش شده است که مصرف جو دو سر قبل از خواب باعث خواب آلودگی می شود که به احتمال زیاد به دلیل محتوای جزئی ملاتونین است.

    – چای بابونه

    چای بابونه حاوی آنتی اکسیدان آپیژنین است که به گیرنده های خاصی در مغز متصل می شود و ممکن است در ادامه سبب خواب آلودگی شود. این عملکرد توضیح می دهد که چرا در بیشتر دمنوش های خواب آور از بابونه استفاده می کنند.

    – آب آلبالو

    این میوه دارای غلظت بالاتر از حد متوسط  ملاتونین است. ملاتونین هم هورمونی است که به خواب سالم کمک می کند. آلبالو همچنین نسبت به سایر هم خانواده های خود قند کمتری دارد. در نتیجه با پایین نگه داشتن سطح انرژی شما اجازه می دهد تا بتوانید استراحت کنید و دوباره شارژ شوید.

    – بادام

    بادام منبع عالی منیزیم و هورمون ملاتونین است. ملاتونین ساعت داخلی بدن را تنظیم می کند و به آن سیگنال می دهد تا برای خواب آماده شود.

    – مواد معدنی

    مکمل های حاوی مواد معدنی کمیاب یا حمام با نمک اپسوم می تواند به آرامش عضلانی کمک کند و خواب شبانه را بهبود ببخشد.

    یک اسموتی برای کمک به خواب بهتر

    و اما دستورالعمل “اسموتی خواب خوش” که به راستی می تواند پایانی بر مشکلات خواب هر یک از رده های سنی باشد:

    – ¼ فنجان جو دوسر (نپخته)

    – 1 فنجان اسفناج تازه

    – ½ فنجان چای بابونه دم کرده (خنک شده)

    – ½ فنجان آب آلبالو (یا حتی چای آلبالو خنک شده)

    – 1 عدد موز (تازه یا منجمد)

    – 1 قاشق غذاخوری کره بادام

    جو دو سر نپخته را در مخلوط کن بریزید تا به صورت ریز آسیاب شود.

    اسفناج، چای بابونه، آب آلبالو، موز و کره بادام را به مخلوط کن اضافه کنید و اجازه دهید تا یکدست شوند. به همین سادگی اسموتی خواب خوش شما آماده است!

    اگر آب آلبالو شیرین نشده در دسترس نبود، آن را با چای یا آب بابونه اضافی جایگزین کنید. برای تهیه یک نوشیدنی آرام بخش در شب، این اسموتی را می توان به صورت گرم نیز سرو کرد.

    محتوای تغذیه ای (تخمینی)

    کالری: 351 کیلوکالری (18%)

    کربوهیدرات: 60 گرم (20%)

    پروتئین: 9 گرم (18%)

    چربی: 11 گرم (17%)

    چربی اشباع شده: 1 گرم (6%)

    چربی غیراشباع: 3 گرم

    سدیم: 37 میلی گرم (2%)

    پتاسیم: 984 میلی گرم (28%)

    فیبر: 7 گرم (29%)

    شکر: 27 گرم (30%)

    ویتامین آ: 2889 واحد (58%)

    ویتامین ث: 19 میلی گرم (23%)

    کلسیم: 111 میلی گرم (11%)

    آهن: 3 میلی گرم (17%)

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: خواب بهترصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نویننوشیدنی
    پست قبلی

    عضوه هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی عنوان کرد: افزایش قیمت جوجه به ۱۲ هزار تومان / نظارتی بر بازار وجود ندارد

    پست بعدی

    برای بهبود خلق‌وخو، سراغ کدام خوراکی‌ها برویم؟

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برای بهبود خلق‌وخو، سراغ کدام خوراکی‌ها برویم؟

    برای بهبود خلق‌وخو، سراغ کدام خوراکی‌ها برویم؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.