جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    خطر استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در کشور

    کارشناس کشاورزی گفت: استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و نبود نظارت کافی بر توزیع و مصرف این کودها، زیان های جبران ناپذیر بر انسان ها و محیط زیست بوجود می آورد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲۱, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0

    مهدی افشاری توسل، کارشناس کشاورزی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گفت: بخش کشاورزی در دنیا و کشورما به دلیل تأمین کننده غذای میلیون‌ها نفر انسان بخش انکارناپذیر و تأثیراتش در ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و به همین دلیل برای توسعه کشاورزی نوین و هوشمند در تمام کشور‌ها برنامه ریزی‌های متعددی انجام می‌شود.

    افشاری گفت: در کشور ما هم که جمعیت آن در حال رشد است باید به موضوع امنیت غذایی و ایمنی آن توجه ویژه‌ای شود و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌هایی که مرتبط با این بخش هستند وظیفه برنامه ریزی، تعریف، شرح وظایف، تعریف الگو‌های کشت، تعریف سیاست‌های مناسبت و حتی میزان مصرف در خصوص اینکه چه مقدار تولید کنیم؟ چه چیزی تولید کنیم؟ در کجا و چه صورت تولید کنیم؟ را دارند.

    او با بیان اینکه امنیت غذایی و ایمنی غذایی دو مقوله‌ای هستند که از هم مستثنی و جدا نیستند و کاملا به هم ارتباط دارند گفت: دولت گاهی در بحث امنیت غذایی تصمیم به واردات می‌گیرد و بعضی وقت‌ها نگاه وزارت کشاورزی توسعه‌ای و برخی مواقع راهبردی است که این دو نگاه متفاوت است، وزارت جهاد کشاورزی می‌گوید من به عنوان متولی ترجیح می‌دهم واردات را انجام بدهم که ما در سال‌های گذشته اگر به آمار واردات نگاه کنیم در ۲۵ قلم کالای اساسی کشور بیش از ۱۳ میلیارد دلار واردات داشتیم این در حالی است که ما مدعی هستیم که گندم، جو، ذرت و بسیاری از این محصولات خودکفا شدیم.

    کارشناس کشاورزی افزود: ما باید عوامل تأثیرگذار، موانع و مشکلات پیش روی امنیت غذایی و علت نداشتن برنامه در این رابطه را بررسی کنیم که می‌توان متناسب نبودن صنایع تبدیلی و تکمیلی، شکاف فزاینده‌ای بین عرضه و تقاضا و بالا بودن میزان ضایعات در بخش کشاورزی را از مشکلات پیش روی امنیت غذایی و ایمنی غذایی در کشور دانست.

    او گفت: تعریف ایمنی غذایی این است که باید در مقطع عرضه، توزیع و مصرف و مراحل کاشت، داشت و برداشت شرایطی را ایجاد کنیم که تأخیر در انباشتگی و آسیب به محصول وجود نداشته باشد یعنی با ایجاد ساختار و شیوه نامه‌ها بتوانیم ایمنی غذایی را حفظ کنیم.

    افشاری اضافه کرد: برای اینکه امنیت غذایی در کشور تحقق یابد، باید چرخه تولید و توزیع، مصرف و شرایط جوی، محیطی و مراحل کاشت، داشت و برداشت و فرآیند مواد‌های مختلفی مثل نوع بذر، انواع سموم و کود‌های شیمیایی و… کنترل کنیم.

    کارشناس کشاورزی گفت: امنیت غذایی به دو عامل بسیار مهم بستگی دارد که یکی عبارت است از رویکرد سازمان‌ها و نهاد‌های متولی مانند وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌هایی که در این حوزه متولی هستند و موضوع دیگر بحث سموم است که متولی آن سازمان حفظ نباتات، مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی است.

    او گفت: طبق آمار‌های موثق بیش از ۹۰ درصد کشاورزان ما به علت توان مالی کم از کود‌های اوره و یا سفید که قیمت کمتری دارند استفاده بیش از حد می‌کنند و علت آن نبود نظارت کافی و آموزش‌های لازم به کشاورزان است.

    کارشناس کشاورزی گفت: استفاده بیش از حد کود اوره مشکلاتی برای کشور ما ایجاد می‌کند و کشاورزان از آن غافلند، تخریب مزرعه، تخریب خاک و تخریب گیاه است، چون خاصیت رزین مصنوعی دارد و وقتی در شرایط محیط قرار می‌گیرد در اثر تنش‌های محیطی، رطوبت، گرما و مسائل این چنینی باعث می‌شود که تبدیل به گاز‌های گلخانه‌ای بشود که خود کشاورز در مرحله اول و بعد جامعه درگیر می‌شود

    او گفت: انواع بیماری‌های پوستی، بیماری‌های تنفسی مثل سرطان ریه، بیماری آسم و خیلی بیماری‌های مختلف دیگر از تاثیرات استفاده بی رویه همین کود اوره یا سفید است که علاوه بر آسیب‌های که به انسان‌ها وارد می‌کندموجب تخریب خاک و مزرعه هم میشود که تمام این زیان‌ها جبران ناپذیر است.

    افشاری گفت: بخشی از این کود‌ها به صورت یارانه‌ای است که وزارت جهاد کشاورزی از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی که کارگزار بخش خود کشاورزی است واگذار می‌کند و کشاورزان الباقی را از بازار آزاد  تهیه و استفاده می‌کنند.

    او افزود: میزان مصرف کود سفید یا اوره برای مثلا تولید گندم در ۱ هکتار باید ۲ تا ۵ لیتر استفاده شود و یا مثلا کود سوپر فسفات، کشاورز باید طبق شیوه نامه‌ها بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم استفاده  کند و مواردی شبیه این، کشاورز‌های ما به جهت اینکه آموزش‌های لازم را ندیدند و هیچ سازمانی در این موارد ورود ندارد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: امنیت غذاییکود شیمیاییوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    مجوز احداث سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی در اهواز صادر شد

    پست بعدی

    «گوجی‌بِری» گزینه مناسب برای تغییر الگوی کشت در شاهرود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    «گوجی‌بِری» گزینه مناسب برای تغییر الگوی کشت در شاهرود

    «گوجی‌بِری» گزینه مناسب برای تغییر الگوی کشت در شاهرود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.