شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    خرید مرغ و تخم مرغ از مراکز غیرمجاز خطر مسمومیت در پی دارد

    مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مرغ و تخم مرغ ۲ ماده خام پرمصرف هستند که عدم توجه به رعایت نکات بهداشتی در خصوص این ۲ فراورده امکان ایجاد بیماری و مسمومیت در مصرف کنندگان را فراهم می کند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    دکتر رامین پورنجف روز دوشنبه اظهار داشت: خانواده ها به منظور حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه و جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی، گوشت مرغ و همچنین تخم مرغ مورد نیاز خود را از مراکز مجاز عرضه کننده مرغ دارای بسته بندی بهداشتی و تولید شده توسط کشتارگاه های طیور تامین کنند.

    وی افزود: گوشت مرغ باید از طریق کشتارگاه های مجاز ذبح و بسته بندی شده باشد چرا که این نوع مرغ از لحاظ سلامت گوشت و همچنین ذبح شرعی مورد تایید کارشناسان و ناظران دامپزشکی است.

    مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: یکی دیگر از مهمترین مزایای ذبح مرغ در کشتارگاه های مجاز نظارت بر زنجیره تولید قبل و حین کشتار توسط بازرسان بهداشتی است، چراکه دارا بودن کارت سلامت فردی از مراکز بهداشت برای شاغلان در کشتارگاه های مجاز الزامیست.

    پورنجف یکی دیگر از مزایای خرید گوشت مرغ کشتارگاهی را وزن نهایی مرغ بسته بندی شده ذکر و اضافه کرد: وزن نهایی مرغ بسته بندی شده کشتارگاهی وزن واقعی گوشت مرغ بوده که از لحاظ اقتصادی نیز برای مصرف کننده و خریدار مقرون به صرفه است.

    وی به برخی از معایب گوشت مرغ کشتاری اماکن غیرمجاز و مرغ پرکنی ها نیز اشاره کرد و یادآور شد: خطر عرضه طیور آلوده و بیمار، خطر احتمال عدم رعایت ذبح شرعی و حرام شدن گوشت مرغ و ریختن خونابه و امعاء و احشاء مرغ در معابر عمومی و ایجاد آلودگی زیست محیطی از جمله معایب و مخاطرات خرید گوشت از مراکز عرضه مرغ زنده است.

    مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: بوی تعفن حاصل از نگهداری مرغ زنده و کشتار آن در اماکن غیرمجاز، ایجاد فضای مناسب برای تجمع و تولید مثل حشرات و جوندگان موذی، خطر بروز و شیوع بیماری های خطرناکی چون آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان، سالمونلا یا انتشار و شیوع بیماری های عفونی واگیردار به عنوان یک تهدید جدی علیه سرمایه واحدهای مرغداری استان از موانع تولید گوشت مرغ دیگر موارد مخرب مصرف این گونه مرغ ها به شمار می رود.

    پورنجف به مصرف کنندگان گوشت مرغ توصیه کرد: به منظور حفظ بهداشت عمومی و امنیت غذایی جامعه جلوگیری از ادامه فعالیت اماکن غیربهداشتی و غیرمجاز مرغ پرکنی ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است و بنابراین خریداران با در نظر گرفتن مزایا و معایب مذکور گوشت مرغ مورد نیاز خود را از اماکن غیربهداشتی و غیرمجاز تهیه و مصرف نکنند.

    وی در مورد تهیه و مصرف تخم مرغ نیز افزود: باتوجه به اینکه تخم مرغ از ارزش غذایی بالایی به عنوان یک فراوده خام دامی پرمصرف برخوردار است، کیفیت بهداشتی آن اهمیت زیادی دارد که در صورت عدم رعایت موارد نکات بهداشتی مخاطراتی را برای مصرف کنندگان درپی دارد.

    پورنجف اظهار داشت: تخم مرغ باید به صورت بسته بندی و نشانه گذاری شده (دارای مشخصات تولیدکننده، تاریخ تولید و انقضاء) و در یخچال فروشگاه ها و مراکز عرضه باشد و خریدار باید تخم مرغ داخل یخچال را خریداری کند.

    مدیرکل دامپزشکی ادامه داد: عمر ماندگاری و تاریخ مصرف تخم مرغ بسته بندی شده از زمان تولید تا یک ماه پس از تولید است که باید بر روی تخم مرغ ها درج شده و همچنین پوسته تخم مرغ باید فاقد شکستگی، بدون ترک خوردگی، تمیز و عاری از هرگونه آلودگی ظاهری باشد.

    وی یادآور شد: مصرف کنندگان باید آگاه باشند در تخم مرغ های سالم زرده به صورت کروی در مرکز سفیده قرار دارد و مخلوط شدن زرده با سفیده نشانه کهنگی و فساد آن است و نکته مهم دیگر اینکه مصرف کننده باید تخم مرغ ها را پس از خرید سریع و بدون شستن در داخل یخچال قرار دهد چرا که شستن تخم مرغ باعث ورود آلودگی های سطح پوسته به داخل آن می شود.

    سرویس خبری :  اقتصاد و بازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتخم مرغصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاطیور
    پست قبلی

    طرح حدنگاری در هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین انجام شد

    پست بعدی

    رشد قیمت شیر، شرکت‌های “زراعتی‌” و “غذایی” را در کوتاه مدت مثبت می‌کند

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد
    اخبار اقتصاد و بازار

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت لبنیات گفت: تاکنون تصمیمی در این...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    رشد قیمت شیر، شرکت‌های "زراعتی‌" و "غذایی" را در کوتاه مدت مثبت می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.