جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    حفظ ذخایر ژنتیکی دام با نژادهای بومی

    رییس موسسه تحقیقات علوم دامی گفت: در کنار توسعه کمی و کیفی دام‌های کشور، نژادهای بومی به عنوان ذخایر ژنتیکی حفاظت خواهند شد.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    ، حسن خمیس آبادی با اشاره به نقش اساسی گوشت قرمز در تأمین نیازهای پروتئینی جامعه، گفت: در حال حاضر سالانه ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید می‌شود که بیش از ۶۰ درصد آن از دام‌های سنگین و کمتر از ۴۰ درصد نیز توسط دام‌های سبک تأمین می‌شود.

    رییس مؤسسه تحقیقات علوم دامی با تاکید بر لزوم حفظ نژادهای بومی به عنوان ذخایر ژنتیکی کشور، به در دست اجرا بودن برنامه‌هایی برای توسعه و ارتقا کیفی و کمی دام‌ها اشاره کرد و افزود: در عرصه‌های مختلف صنعت دام، طیور و زنبورعسل چهار طرح کلان شامل گوشت قرمز، علوفه، لاین مرغ آرین، گوشت سفید و تخم‌مرغ با هدف ارتقای بهره‌وری و افزایش تولید محصولات حوزه دامی در دست اجراست.

    وجود ۷ میلیون و ۲۰۰ رأس دام سنگین در کشور

    وی با بیان اینکه برای تأمین نیاز جامعه لازم است نژادهای تولیدکننده گوشت قرمز اصلاح شوند، گفت: در این زمینه تلاش می‌شود با روش‌های علمی و آزموده شده و ترکیب نژادهای مختلف داخلی یا در صورت لزوم وارداتی، بهترین نژاد با بهره‌وری بالا به دست آید.

    خمیس آبادی تأمین نهاده‌های مورد نیاز این صنعت را در هموارتر شدن مسیر توسعه ضروری خواند و گفت: طرح‌های مختلفی مانند تولید خوراک کامل برای تغذیه دام اجرا می‌شود که تمام مواد مغذی مورد نیاز دام در شرایط مختلف را در بر دارد. بسیاری از مواد اولیه این جیره غذایی پیش از این به عنوان ضایعات نابود می‌شد، اما اکنون می‌توان از این مواد به بهترین شکل استفاده کرد.

    خمیس آبادی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگین و حدود ۶۲ میلیون رأس دام سبک در کشور وجود دارد، اظهار داشت: برخی از این دام‌ها برای صفاتی مانند تولید گوشت بیشتر یا دوقلوزایی اصلاح نژاد شدند.

    شال و سنجابی برترین نژادهای گوشتی

    وی ایران را از از نظر ذخایر ژنتیکی دامی، غنی خواند و گفت: در کشور ما دستکم ۲۷ گونه دام سبک وجود دارد که متناسب با شرایط اقلیمی کشور در سراسر کشور پراکندند و ما تلاش می‌کنیم صفات برتر این گونه‌ها را ارتقا دهیم. در مواردی با واردات نژادهای برتر گوشتی از خارج از کشور و تلفیق آنها با نژادهایی که قابلیت زیست در شرایط سخت را دارند، برای دستیابی به دامی مناسب‌تر تلاش شده است.

    خمیس آبادی نژاد افشاری، شال و سنجانی را از نژادهای برتر گوشتی خواند و افزود: این نژادها قابلیت تولید روزانه ۳۵۰ گرم گوشت را دارند و علاوه بر آن، نژاد سنجانی ظرفیت تولید پشم بالایی نیز دارد، اما نژادهایی نیز وجود دارد که اگرچه گوشت کمتری تولید می‌کنند، اما خواصی مانند دوقلوزایی و یا توان زیست در مناطق خشک را دارا هستند.

    رییس مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به تغییرات آب و هوایی سال‌های اخیر، لزوم یافتن راهکارهایی برای تأمین علوفه مورد نیاز دام‌ها را ضروری خواند و گفت: استفاده از ضایعات کشاورزی برای تولید خوراک دام از طرح‌هایی است که این مؤسسه در نقاط مختلف کشور اجرا می‌کند.

     

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع: مهر
    برچسب ها: دام طیور و آبزیانذخایر ژنتیکیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    قیمت گذاری دستوری کنسرو ماهی جوابگو نیست

    پست بعدی

    برنج پاکستان بازار را به دست گرفت

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است
    اخبار دام طیور و آبزیان

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه ظهر پنجشنبه در نشست با فعالان عرصه کشاورزی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: نیروهای...

    بیشتر بخوانید
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    برنج پاکستان بازار را به دست گرفت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.