زمانیکه شما حبوبات خشک را طبخ میکنید، پخته شدن آن همراه با خواص آن مدنظر شماست. خوب است بدانید چنانچه شما حبوبات را در زودپز بپزید، میتواند کیفیت پخت بهتری به شما ارائه دهد در مقایسه با آنکه شما آنها را در آرامپز پخته و یا در دمای کمتری بپزید زیرا در آن صورت میتوانیم آهن و پروتئین متفاوتی دریافت کنیم.
تحقیقات نشان داده که به صورت میانگین 2 بیلیون نفر در سراسر دنیا دچار کمبود مواد معدنی و ویتامین میباشند که به صورت خاص دچار کمبود آهن و زینک (روی) میباشند.
این کمبود میتواند از طریق حبوبات جبران شود، به شرطی که خود پخته شده و در مدت طولانی استفاده شود و در وعدههای غذائی گنجانده شده و مکرراً مصرف شود.
برای این منظور بهتر است از ظروف و قابلمههای زودپز استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.