علی باقری روز چهارشنبه افزود: شتر اغلب در واحدهای بسته نگهداری نمی شود و در فضای باز و مراتع و بیابان ها بوده و شرایط آنها با دامداری های صنعتی متفاوت است.
وی با بیان اینکه ۱۰ استان کشور مراتع مناسب برای چرای شتر و پرورش این نوع دام دارند که از این میان استان های سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان و جازموریان دارای بیشترین جمعیت شتر هستند، تصریح کرد: در صورت وجود امکانات و به کارگیری اصول علمی، پرورش شتر نیز مانند سایر دام های اهلی اقتصادی است و در حال حاضر چندین واحد صنعتی در شهرستان های استان کرمان وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان اظهار داشت: حدود ۱۰ درصد از واحدهای پرورش شتر عمدتا پرواربندی به صورت نگهداری در سیستم بسته صنعتی فعالیت دارند.
وی تاکید کرد: با توجه به وسعت این استان و همچنین شرایط اقلیمی مناسب به منظور پرورش شتر امکان گسترش و توسعه در بیشتر شهرستانهای این استان وجود دارد.
باقری با بیان اینکه بچه شتر از واحدهای پرورش شتر در استان و یا سایر استان ها قابل تأمین است افزود: در حال حاظر با توجه به کمبود نهادهای دامی و همچنین افزایش قابل توجه تمام هزینه های مربوط به نگهداری دام از جمله تغذیه، بهداشت، نیروی انسانی و هزینه حمل و نقل موجب افزایش قیمت تولیدات دامی شده که به تبع آن قدرت خرید کاهش یافته و در نتیجه بازاریابی محصولات تولیدی با مشکل روبرو شده است.
سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان