چهارشنبه, آبان ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تولید ۲۵.۵ میلیون تنی سبزی و صیفی با وجود کاهش سطح زیرکشت

    مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طبق آمارها در سال زراعی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ نزدیک به ۲۵.۵ میلیون تن سبزی و صیفی در ۶۶۴ هزار هکتار سطح زیرکشت تولید شد که نسبت به سال گذشته ۳۰۰ هزار تن افزایش نشان می‌دهد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خودکفایی ۵۰ درصدی تولید بذر سبزی و صیفی گلخانه‌ای تا ۵ سال

    «حسین اصغری» درباره وضعیت تولیدات محصولات سبزی و صیفی در سال زراعی جاری افزود: میزان تولید سبزی و صیفی در سال زراعی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰، حدود ۲۵.۲ میلیون تن در ۶۸۱ هزار هکتار سطح زیرکشت بود؛ بنابراین افزایش تولید در سال زراعی امسال نسبت به سال زراعی گذشته با وجود کاهش سطح زیرکشت اتفاق افتاده است.

    مدیرکل دفتر امور سبزی ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح‌کرد: در سال زراعی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ نزدیک به پنج میلیون و ۶۲۰ هزار تن محصول سیب زمینی در سطح زیرکشت ۱۴۳.۸ هزار هکتار، حدود ۲ میلیون و ۹۸۷ هزار تن پیاز در سطح زیرکشت ۵۹ هزار هکتار، حدود پنج میلیون و ۸۰۷ هزار تن گوجه فرنگی در سطح زیرکشت ۱۱۲ هزار هکتار، پنج میلیون و ۲۸۵ هزار تن انواع سبزیجات تازه در سطح زیرکشت ۱۷۶ هزار هکتار، ۷۳۳ هزار و ۶۰۰ تن خیار در سطح زیرکشت ۲۳ هزار هکتار، ۲ میلیون و ۹۸۶ هزار تن هندوانه در سطح زیر کشت ۶۹ هزار هکتار، یک میلیون و ۳۱۱ هزار تن خربزه در سطح زیرکشت ۴۹ هزار هکتار و ۸۶۵ هزار و ۳۵۸ تن سایر محصولات جالیزی در سطح زیرکشت ۲۸ هزار هکتار حاصل شده است.

    وی به افزایش عملکرد تولید در هکتار در سال زراعی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ نسبت به سال زراعی پیش از آن اشاره کرد و اظهار داشت: متوسط عملکرد در هر هکتار در سال زراعی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ برای محصول سیب زمینی ۳۸.۹ تن، پیاز ۵۰.۱ تن در هکتار، گوجه فرنگی ۵۱.۶ تن در هکتار، سایر سبزیجات ۲۹.۹ تن در هکتار، خیار ۳۱ تن در هکتار، هندوانه ۴۲.۹ تن درهکتار، خربزه ۲۶.۴ تن در هکتار و سایر محصولات جالیزی ۳۰.۳ تن در هکتار بوده که نسبت به سال زراعی قبل رشد داشته است.

    اولیت انتقال سبزی و صیفی به محیط های کنترل شده/ صادرات ۱۵درصد تولیدات

    اصغری گفت: ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، بنابراین بخش عمده این محصولات به مصرف داخلی و حدود ۱۵ درصد آن صادر می‌شود.

    وی افزود: با توجه به محدویت منابع آبی، برنامه صرفه‌جویی در مصرف آب و ارتقای بهره وری در این بخش، همچنان انتقال سبزی و صیفی از محیط های باز به محیط های کنترل شده در اولویت اجرا قرار دارد.

    این مقام مسوول اظهار داشت: برنامه تولید محصولات سبزی و صیفی از جمله سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به‌صورت چهار فصل تهیه و برای اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها ابلاغ می‌شود.

    مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در پاییز سال جاری تولید ۹۱۴ هزار تن سیب زمینی در ۲۱ هزار هکتار سطح زیر کشت، ۶۵۴ هزارتن پیاز در ۱۱ هزار هکتار سطح زیرکشت، سه میلیون و ۶۳۲ هزار تن گوجه فرنگی در ۶۷ هزار هکتار سطح زیرکشت، ۴۱۱ هزار و ۷۵۸ تن خیار در ۱۳ هزار هکتار سطح زیرکشت، ۸۸۶ هزار و ۳۵۱ تن خربزه در ۳۵ هزار هکتار سطح زیرکشت و ۱۶۰ هزار تن هندوانه در ۳۳ هزار هکتار سطح زیرکشت پیش‌بینی شده است.

    وی گفت: بر همین اساس، برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳-۱۴۰۲) سه محصول سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است.

    اصغری درباره قیمت محصولات سبزی و صیفی در مزارع افزود: قیمت سه محصول سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی در مرداد سال جاری در مزارع به‌طور میانگین به ترتیب حدود ۹ هزار تومان، ۶ هزار تومان و ۶ هزار تومان بوده است که نسبت به هزینه تولید هر کیلوگرم سود متعادلی عاید کشاورزان می شود.

    صادرات ۱.۱ میلیارد دلاری سبزی و صیفی در سال ۱۴۰۱
    مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح‌کرد: طبق آمارها مجموع صادرات سبزی و صیفی به طور عمده (سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی) در سال ۱۴۰۱ معادل چهار میلیون و ۷۳ هزار تن (۴۰۷۳ هزار تن) به ارزش بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

    وی افزود: صادرات عمده محصولات سبزی و صیفی تا پایان مرداد سال ۱۴۰۲ در مقایسه آن با مدت مشابه سال گذشته در برخی موارد از لحاظ وزنی و ارزشی افزایش داشته است.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیتولیدزیر کشتصنایع تبدیلی و تکمیلیصیفی جاتکشاورزیکشاورزی و باغبانیمحصولات سبزیمحصولات کشاورزیمیوه
    پست قبلی

    کمبود آرد و صف طولانی نانوایی ها در کلاردشت؛ مردم و مسوولان چه می‌گویند؟

    پست بعدی

    ۱۴۰ میلیون جوجه‌ریزی در شهریور برای تامین گوشت مرغ کشور/ کاهش قیمت گوشت در بازار

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ همایش «ایران سرزمین گل محمدی» در محل دانشکده طب ایران برگزار شد. الهام فتاحی‌فر، مدیرکل...

    بیشتر بخوانید
    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    ضرورت استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده

    ضرورت استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    ۱۴۰ میلیون جوجه‌ریزی در شهریور برای تامین گوشت مرغ کشور/ کاهش قیمت گوشت در بازار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    بیش از ۸۰ درصد کشت گندم در استان‌های سردسیر انجام شد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی موادغذایی کاهش یافت

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    جوجه ریزی آبان به ۱۵۰ میلیون قطعه می‌رسد/استفاده از مواد مخدر در خوراک طیور صحت ندارد

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.