سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تولید ۱۱۰ هزار تن دانه زیتون در سال ۱۴۰۰

    مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود که ۱۱۰ هزار تن دانه زیتون در سال ۱۴۰۰ تولید شود.

    توسط آتنا نوریانی
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «جواد میرعرب رضی» افزود: طبق برآوردها ۵۵ درصد از این میزان تولید برای استخراج روغن زیتون، وارد واحدهای فرآوری می شود.

    وی درباره تاثیر تغییرات شرایط آب و هوایی برتولید باغات زیتون اظهارداشت: از مجموع ۷۵ هزار هکتار باغ زیتون در کشور ۵۸ هزار هکتار باغات بارور و ۱۷ هزار هکتار غیر بارور است.

    مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی،  میزان تولید کل محصول زیتون در کشور در سال ۹۹ را حدود ۱۲۰ هزار تن عنوان کرد.

    میرعرب رضی گفت: تاثیر عوامل جوی شامل سرمازدگی و خشکسالی روی برخی از ارقام بومی موجب کاهش سطح بازدهی درختان زیتون شده و در صورتی که این روند در سال آتی ادامه یابد، باید نسبت به تغییر ارقام با استفاده از ارقام مقاوم به خشکی مورد تایید مراکز تحقیقاتی استان ها به ویژه ارقام خارجی مقاوم اقدام کرد.

    وی درباره برنامه های سال جاری در راستای بهبود کمی و کیفی تولید زیتون تصریح کرد: توسعه و احداث کشت های متراکم و نیمه متراکم در باغ های سنتی در سطح ۴ هزار هکتار، افزایش میزان درصد تبدیل میوه روغنی به میوه کنسروی، کمک به تجهیز و راه اندازی دو آزمایشگاه ارزیابی حسی با همکاری شورای بین الملل زیتون از جمله برنامه های دفتر زیتون برای ارتقای کمی و کیفی تولید زیتون است.

    مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی افزود: اصلاح باغات زیتون در سطح ۱۵ هزار و ۸۳۹ هکتار را نیز برنامه ریزی کرده ایم.

    وی، همکاری با بخش های مختلف برای مبارزه با آفت مگس زیتون، ارتقای سطح علمی و عملی تولیدکنندگان برای بهره وری آب با استفاده از ارقام مقاوم به خشکی از طریق آموزش و اجرایی شدن طرح های مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، پیوند ارقام مقاوم به خشکی در مراکز خسارت دیده و استفاده از روش های کاربردی مقابله با خشکسالی در باغات زیتون شامل تغییر و اصلاح سیستم های آبیاری تحت فشار را از دیگر برنامه های دفتر زیتون برشمرد.

    میرعرب رضی در زمینه مبارزه با مگس زیتون گفت: در راستای پایش و مبارزه با مگس زیتون در قالب تفاهم نامه طرح زیتون، کمک های فنی و اعتباری با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور در نظر گرفته شده است.

    ایجاد صندوق ملی زیتون 

    وی از برنامه ریزی برای ایجاد صندوق ملی زیتون خبرداد و افزود: صندوق ملی زیتون با همکاری صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی راه اندازی خواهد شد.

    طبق آمارها  میزان تولید کل محصول زیتون در کشور در سال ۹۹ حدود ۱۲۰ هزارتن،  سال ۹۸، نزدیک ۱۴۷ هزارتن میوه زیتون در سطح زیرکشت ۹۲ هزار هکتار تولید شد که با تولید بیش از  ۱۱ هزار و ۶۴۷ تنی روغن زیتون در کشور تولید روغن خوراکی زیتون نسبت به سال ۹۷ به ۸۰ درصد افزایش یافت.

    در سال ۷۲ سطح زیر کشت زیتون چهار هزار و ۸۰۰ هکتار و تولید این محصول هفت هزار تن بوده است.

    سرویس خبری:اقتصاد وبازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    تخلیه و انتقال یکسره کشتی حامل نهاده‌های دامی در بندر چابهار

    پست بعدی

    ساداتی نژاد: عرضه برنج خارجی در صورت نیاز بازار تداوم می‌یابد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۱۷۰ هزارتن شیرخشک با ارزش ۲۰۰ میلیون دلار...

    بیشتر بخوانید
    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس کمیسیون کشاورزی مجلس: ساماندهی بازار کالاهای اساسی در گرو مدیریت واحد است

    ساداتی نژاد: عرضه برنج خارجی در صورت نیاز بازار تداوم می‌یابد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    افزایش کشت دانه‌های روغنی در استان تهران با محوریت گیاه کلزا

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران ۱۲۷ هزارهکتار است

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    واردات گوشت مرغ از برزیل ممنوع شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.