محمدعلی حاتمی زاده روز یکشنبه با بیان اینکه این میزان تولید شامل ۱۵ رقم محصول کشاورزی است که در فصل بهار کشت شد، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد این مقدار محصول با اجرای روش های آبیاری نوین تولید و روانه بازار مصرف شد .
وی با اشاره به کم آبی استان و اهمیت اجرای طرح های آبیاری نوین ارقام ۱۵ گانه را سورگوم ذرت علوفه ای، کنجد ، پنبه ، گلرنگ ، ارزن ، حبوبات ، یونجه ، سبزی و انواع صیفی ذکر کرد که به گفته وی مناسب با شرایط آب و هوایی استان است .
وی بیان کرد: ذرت علوفه ای ۴۰۰ هکتار ، یونجه سه هزار هکتار ، سورگوم ۷۰۰ هکتار، سبزی و صیفی با سه هزار و ۶۰۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت محصولات زراعی بهاره استان را تشکیل می دهد.
تولید بیش از ۴۴هزارتن گندم ، جو و کلزا در یزد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد با اشاره به اینکه خاتم، ابرکوه ، بهاباد و یزد از شهرستان های عمده تولید محصول کشاورزی استان است ، خاطرنشان کرد: یزد با وجود اقلیم گرم و خشک، کمبود آب و داشتن عرصه های بیابانی یکی از قطب های مهم تولید محصول زراعی و باغی کشور در میان ۳۱ استان است.
به گفته وی در این مدت از ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار زمین های زراعی ۳۶ هزار تن گندم و از ۲ هزار و ۵۵۰ هکتار اراضی زیرکشت جو ، هشت هزار تن این محصول و از حدود ۳۸۰ هکتار اراضی نیز ۳۸۰ تن دانه روغنی کلزا تولید شده است.
در استان یزد ۱۱۴ هزار هکتار اراضی شامل ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زراعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار (۷۱درصد) باغی و هزار و ۸۰۰ هکتار گلخانهای به کاشت محصولات کشاورزی اختصاص دارد.
مجموع اراضی قابل کشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که به دلیل تداوم خشکسالی و تغییر الگوی کشت و کشت گیاهان کم آبخواه هم اکنون ۱۱۴ هزار هکتار آن زیرکشت قرار دارد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی