جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید ماست فراسودمند با استفاده از یک سویه باکتریایی

    محققان کشور با استفاده از یک سویه باکتریایی، ماست پروبیوتیک را با خواص افزایش ماندگاری باکتری‌های سودمند تولید کردند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱۷, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید

    حسین حسن‌نژاد، مجری طرح ، پروبیوتیک‌ها را ریز زنده‌های (باکتری یا مخمر) زنده‌ای دانست که با استقرار در بخش‌های مختلف بدن (اساساً روده) با فعالیت زیستی خود، عمدتاً از راه حفظ و بهبود توازن فلور میکروبی روده میان ریز زنده‌های سودمند و زیان‌بخش، خواص سلامت‌بخشی برای میزبان را به ارمغان می‌آورند.

    وی ادامه داد: در حال حاضر “ماست” از مقبولیت و مصرف بالا در ایران برخوردار است، به گونه‌ای که میزان مصرف سرانه و تولیدی آن در سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. مقبولیت ماست نه فقط به عنوان فرآورده‌ای با ویژگی‌های بافتی و حسی مطلوب که به عنوان محصول تخمیری سالم و سلامت بخش سبب شده است که به عنوان فرآورده لبنی ملی ایران پذیرفته شود. از این رو در این مطالعات روشی را برای ارتقای خواص غذایی این محصول لبنی ارائه دادیم.

    حسن‌نژاد با بیان اینکه در این روش موفق به ارائه راهکاری برای افزایش زمان زنده مانی پروبیوتیک‌ها در ماست شدیم، اظهار کرد: ماست پروبیوتیک تولید شده حاوی مخمر  Kluyveromyces marxianus و دارای ترکیبات پرو­بیوتیک و ویژگی‌­هایی برای حفظ سلامتی است. این تکنولوژی می‌تواند در زمینه تهیه صنعتی و نیمه صنعتی ماست مورد استفاده قرار گیرد و کاربرد آن موجب بهبود وضعیت زنده مانی و افزایش تعداد پروبیوتیک‌ها در سامانه و همچنین جلوگیری از کپک زدگی و فساد شود و در نهایت می‌توان محصولی سالم به جامعه ارائه داد.

    به گفته وی، افزایش ماندگاری ماست پروبیوتیک حاوی مخمر  Kluyveromyces marxianus به مدت ۳۰ روز در دمای ۲۰ تا ۲۸ درجه سانتی‌گراد است.

    مجری طرح، ماست تولید شده از این روش را منبعی غنی از کلسیم دانست و یادآور شد: حضور باکتری‌­های زنده در ماست، باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می­‌شود. همچنین این ماست منبع بسیار خوبی برای جذب پروتئین است؛ چرا که عملیات تخمیر باکتری‌­های ماست موجب سهولت در جذب پروتئین‌­ها خواهد شد، به همین دلیل پروتئین‌های ماست را پروتئین­‌های پیش هضم شده، می‌­نامند.

    به گفته مجری طرح، ماست ارتباط مستقیمی با کاهش کلسترول دارد، زیرا ماست می­‌تواند اتصال‌­هایی را با اسیدهای صفراوی ایجاد کند و این اسیدها در ساخت کلسترول نقش دارند.

    وی اضافه کرد: همچنین این ماست در کودکانی که دچار بیماری سوء جذب هستند، به جذب دو ترکیب مهم غذایی یعنی “پروتئین‌­ها” و “مواد معدنی” کمک می‌کند.

    حسن‌نژاد، ایجاد مقاومت در برابر فساد بیولوژیک خصوصا کپک‌ها را به علت حضور ترکیبات ضد میکروبی از دیگر مزایای این ماست عنوان کرد و گفت:  ماست پروبیوتیک حاوی مخمر Kluyveromyces marxianus با تحریک سیستم ایمنی بدن، مکانیسم دفاعی بدن را تحریک می­‌کند و مقاومت بدن را ارتقا می‌دهد، همچنین استفاده از این مخمر، خواص سلامت بخش محصول پروبیوتیک مانند خواص پاد جهش زا و پاد سرطان زا، پاد عفونی، تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول سرم، بهبود ناسازگاری لاکتوز و افزایش ارزش تغذیه‌ای را به ارمغان می‌آورد.

    این محقق با بیان اینکه تکنولوژی تولید ماست پروبیوتیک با استفاده از این مخمر منجر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی گرمایی در تولید ماست پروبیوتیک می‌شود، گفت: علاوه بر اثرات مفید تغذیه‌­ای مذکور، مخمر کلورومایسس مارکسیانوس قادر است به لحاظ تکنولوژیکی نیز برخی از ویژگی­‌های ماست پروبیوتیک را به دلیل دارا بودن ویژگی‌­های رئولوژیکی و بافتی مطلوب بهبود بخشد.

    در این تحقیق، دکتر عزیز همایونی‌راد، دکتر پروین اروج زاده و دکتر علی عبدالعلی‌زاده از دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری داشتند.

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: باکتریپروبیوتیکتولید ماستصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییفناوری غذافناوری غذا و بخش صنعت
    پست قبلی

    آخرین قیمت حبوبات در بازار | قیمت ها در نیمه دوم سال کاهش می یابد؟

    پست بعدی

    خروج ۱۷ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اولین کشتی غلات که اوکراین را ترک کرد، بدون خریدار ماند!

    خروج ۱۷ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.