چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تولید سالانه سه هزار نهال گردوی گرمسیری در مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول

    رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول گفت: سالانه حدود سه هزار نهال پیوندی گردوی گرمسیری در این مرکز تحقیقاتی تولید می‌شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۷, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رشد شناختی و بلوغ روانی نوجوانان با مصرف گردو

    سیدمحمود طبیب غفاری روز یکشنبه در جریان بازدید نماینده اندیمشک از مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول بیان کرد: این مرکز علاوه بر خوزستان، استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، جنوب لرستان و مناطق گرمسیری ایلام را نیز پوشش می‌دهد.
    وی درخصوص گردوی گرمسیری پکان نیز گفت: ژنوتیپ‌های گردوی گرمسیری به عنوان تنها درختان شناسنامه داری که از سال ۱۳۴۶ وارد ایران شده و اکنون نیز موجود است، در این مرکز تکثیر می‌شود.
    رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاوزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول گفت: سالانه ۲ تا سه هزار نهال پیوندی از ارقام گردوی گرمسیری در این مرکز تولید می‌شود.
    وی افزود: اجرای آزمایش سازگاری گردوی گرمسیری در ۲۳ استان کشور توسط مجری این طرح ملی در مرکز صفی آباد هماهنگ و در استان‌های هدف اجرا می‌شود.

    تحقیقات بر روی گردوی گرمسیری پکان آمریکایی از سال‌ها قبل در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی صفی‌آباد دزفول آغاز شده و اکنون توسعه و تکثیر آن با محوریت این مرکز در استان‌های مختلف کشور در حال انجام است.

    ۱۶ رقم گردوی پکان در سال ۱۹۶۵ میلادی یا ۱۳۴۶ شمسی از کالیفرنیای آمریکا به ایران ارسال شد و این نهال‌ها از فرودگاه مهرآباد به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول بارگیری شدند.

    نهال‌های پکان وارداتی درنهایت بهمن ماه ۱۳۴۶ یعنی ۵۷ سال قبل در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد کشت شدند و اکنون بعد از سال‌ها تحقیق و پژوهش بر روی آنها توانایی تکثیر تمام ارقام وارداتی در این مرکز ایجاد شده است.
    اجرای تنها طرح اصلاح نژاد گاومیش خوزستان در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد

    طبیب غفاری به وجود ۶ واحد تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد اشاره و بیان کرد: تنها واحد کنترل گواهی بذر محصولات اساسی و نهال استان خوزستان در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد انجام و پایش می‌شود و درصورت داشتن استاندارد، اجازه بوجاری و لیبل گذاری داده خواهد شد.
    رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول درخصوص گاومیش به عنوان دام بومی استان خوزستان نیز گفت: تنها طرح اصلاح نژاد گاومیش استان در بخش تحقیقات دامی این مرکز انجام می‌شود.
    وی با بیان اینکه این مرکز با ۲۰۷ هزار بهره بردار در خوزستان در ارتباط است، افزود: محصولی که از شمال خوزستان صادر می‌شود دارای کیفیت بالاتری است زیرا کشاورزان این منطقه پیشرو هستند البته به دنبال بهبود کیفیت نیز هستیم.

    طبیب غفاری اظهارکرد: از حدود سه میلیون تن محصولات کشاورزی که در شهرهای اندیمشک، دزفول و شوش تولید می‌شود حدود ۲۰۰ هزار تن محصول به کشورهای اوراسیا و خلیج فارس صادر می‌شود که نشان می‌دهد اغلب محصولات سالم هستند.
    وی ادامه داد: با تلاش مراکز تحقیقاتی، دانش در مزرعه رسوخ کرده و رفتار تولید کننده اصلاح شده است.

    رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاوزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول با بیان اینکه تجهیزاتی که در این مرکز استفاده می‌شود جزو پیشرفته ترین تجهیزات آزمایشگاهی دنیا است، گفت: آزمایش‌های دقیقی در این مرکز برای محصولات صادراتی انجام می‌شود.

    وی افزود: اگر بتوان این آزمایش‌ها را برای محصولات داخل کشور نیز انجام داد شاهد کاهش مصرف سموم خواهیم بود و کشاورزان تحت نظر کارشناسان کشت می‌کنند.

    نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی از آزمایشگاه بیوتکنولوژی (واحد تشخیص و ردیابی تراریخته)، آزمایشگاه اندازه گیری باقیمانده نیترات و فلزات سنگین، آزمایشگاه سلامت و تعیین باقیمانده سموم شیمیایی، مزارع آزمایشی و طرح‌های ایستگاه تحقبقات دامپروری مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول بازدید کرد.

    سالانه حدود ۲.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود.
    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: خوزستاندزفولکشاورزیگردومرکز تحقیقاتنهال
    پست قبلی

    فرصت‌هایی که ایران و روسیه را بهم نزدیک کرد

    پست بعدی

    شیوع آفت سن گندم در مزارع

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    دانه‌های روغنی یکی از اقلام اساسی بوده که روغن خوراکی و خوراک دام و طیور از این دانه‌ها تهیه می‌شود....

    بیشتر بخوانید
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    شیوع آفت سن گندم در مزارع

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.