یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه ۲ برابری پوشش بیمه‌ای روستاییان در آذربایجان‌غربی

    ارتقای ضریب نفوذ بیمه در روستاها با حمایت از طرح‌های مختلفی نظیر بیمه سلامت و صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر به اهتمام مسوولان در سراسر کشور محقق شده ولی این رشد در آذربایجان‌غربی بسیار بیشتر بوده و در این حوزه شاهد رشد ۲ برابری خدمات بوده ایم.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول: صندوق بیمه کشاورزی تعهدات پرداخت غرامت خود را افزایش می دهد

    میزان رشد اقتصادی، جایگاه بین‌المللی کشورها را رقم می‌زند و برای تحقق این امر، کشورها در تلاش هستند تا شاخص‌های توسعه یافتگی خود را ارتقا دهند و از این طریق در چرخه بهبود وضعیت اقتصادی نقش تأثیرگذاری ایفا کنند.

    در این بین صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی و به عنوان یکی از عمده‌ترین نهادهای اقتصادی همواره مدنظر دولت‌مردان بوده و ارتقای شاخص ها و آمار و ارقام در این بخش از جمله موارد مهم مقایسه کشورها به شمار می رود.

    طی سال‌های گذشته، اقدامات مختلفی برای توسعه چتر بیمه‌ای برای اقشار روستایی انجام شده است؛ و طی سال های اخیر توجه به افزایش رفاه اجتماعی، بهره مندی از ظرفیت بیمه در بخش درمان و تامین آتیه اقشار مختلف مردم، در دستور کار قرار گرفت و همواره یکی از نقاط درخشان فعالیت های توسعه یافتگی به شمار می‌رود.

    عملکرد مسوولان در بخش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر با رشد ۲ برابری میزان بیمه‌شدگان و توسعه خدمات بیمه‌ای نشان از توجه آنها به رفاه و آسایش روستاییان در سطح جامعه است.

    رشد ٨٧ هزار نفری بیمه‌شدگان روستایی در آذربایجان‌غربی

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: تا چند سال گذشته ۳۴ هزار و ۶۷۰ نفر تحت پوشش این صندوق بوده‌اند و این رقم هم اینک با رشد ٨٧ هزار نفری به ۱٢٢ هزار و ۳٠٠ خانوار رسیده است.

    یونس معزز  اظهار داشت: با این آمار تعداد بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی را در افراد تحت پوشش صندوق نشان می‌دهد.

    وی بیان کرد: همچنین سه هزار و ۷٣۵ خانوار روستایی آذربایجان‌غربی از مستمری بازماندگان تحت تکفل و مستمری از کارافتادگی بهره‌مند شده‌اند.

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی با بیان اینکه همه اقشار جامعه نیازمند بیمه اجتماعی هستند، اظهار داشت: اقشار آسیب‌پذیری چون روستاییان و کشاورزان از اولویت و ضرورت بیشتری برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه برخوردار هستند.

    ۱۷ هزار زن روستایی آذربایجان‌غربی تحت‌پوشش بیمه اجتماعی هستند

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: ۱۷ هزار و ۷۳۵ نفر از بانوان شاغل روستایی این استان تحت پوشش بیمه اجتماعی هستند.

    معزز افزود: این زنان در مشاغل زیربخش قالی‌بافان، صنایع‌دستی، دامپزشکی، مکانیزاسیون، صنایع‌ تبدیلی و تکمیلی، امور دام، منابع طبیعی و تولیدات گیاهی فعال هستند و می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بهره‌مند شوند.

    وی با اشاره به اینکه ۱۵۱ نفر از زنان سرپرست خانوار نیز جزو مستمری بگیران هستند، ادامه داد: تمامی بانوان شاغل روستایی آذربایجان غربی می‌توانند با مراجعه به دفاتر و کارگزاریهای این صندوق خود را بیمه کنند.

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی اضافه کرد: ٩٨ کارگزاری فعال بیمه‌ای در سطح این استان فعال است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این دفاتر و پرداخت مبالغی بین ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تا ١١ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به صورت سالانه خود را بیمه کنند.

    معزز تاکید کرد: روستاییانی که توانایی پرداخت حق بیمه خود را ندارند نیز می‌توانند به صورت اقساط در ۲ یا چهار نوبت اقدام به پرداخت کنند.

    وی گفت: روستاییان و افراد ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در آذربایجان غربی با پرداخت ۱۵ سال حق بیمه و پس از رسیدن به سن ۶۵ سالگی بازنشسته محسوب می‌شوند و هر ماه مستمری می‌گیرند.

    معزز با بیان اینکه همه اقشار جامعه نیازمند بیمه اجتماعی هستند، اظهار داشت: اقشار آسیب‌پذیری چون روستاییان و کشاورزان از اولویت و ضرورت بیشتری برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه برخوردار هستند.

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی بیان کرد: بازنشستگی، ازکارافتادگی ناشی از کار، بیماری، حوادث و مزایای مستمری بازماندگان با امکان انتقال سوابق بیمه‌های اجتماعی از دیگر مزیت‌های این بیمه به شمار می‌رود.

    معزز جلوگیری از مهاجرت روستاییان، کاهش اختلاف طبقاتی، تامین امنیت اجتماعی و توزیع عادلانه درآمد را از مهمترین اهداف صندوق بیمه اجتماعی عنوان کرد و افزود: مشاغل ۲۳۰گانه بخش‌های مختلف کشاورزی با تایید سازمان جهاد کشاورزی یا نظام صنفی کشاورزی، محل سکونت به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان درمی‌آیند.

    سامانه سبا پاسخگوی بیمه‌شدگان روستایی و عشایری آذربایجان‌غربی است

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: سامانه هوشمند پیامکی “سبا ” با شماره ۳۰۰۰۲۷ این صندوق با هدف دسترسی راحت بیمه‌شدگان و ارائه خدمات غیرحضوری به مراجعه‌کنندگان راه‌اندازی شده و بیمه‌شدگان می‌توانند درخواست‌های خود را در این سامانه ثبت و نتیجه را دریافت کنند.

    معزز افزود: بیش از ۲ هزار پیامک به سامانه هوشمند پیامکی بیمه اجتماعی (سبا) توسط بیمه شدگان این استان ارسال و خدمات لازم به این تعداد درخواست ارائه شده است.

    وی ادامه داد: این سامانه به صورت تعاملی با مخاطبان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ارتباط برقرار می‌کند و براساس متن درخواستی که مخاطب در پیامک خود به صندوق شماره ۳۰۰۰۲۷ ارسال می‌کند، پاسخ مناسب را تهیه و با پیامک به وی بازمی‌گرداند.

    مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی اضافه کرد: دریافت کدها و اطلاعات کارگزاری‌های این سازمان، دریافت نحوه کارکرد سامانه، دریافت شناسه پرداخت و همچنین پرداخت اقساطی حق بیمه از جمله خدماتی است که توسط این سامانه ارائه می‌شود.

    وی اضافه کرد: جزئیات استفاده از این سامانه با ارسال پیامک خالی به شماره ۳۰۰۰۲۷ قابل مشاهده است.

    حدود ۷ هزار خانوار عشایری تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند

    مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: ٢٠ هزار خانوار عشایری در این استان زندگی می‌کنند که تاکنون با تلاش مسوولان ۶ هزار و ۹۳۹ خانوار از این تعداد از خدمات بیمه اجتماعی روستاییان استفاده می‌کنند.

    علی ناجی اظهار داشت: با این آمار حدود ۴۰ درصد از جامعه عشایری این استان تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دارند.

    وی افزود: عشایر می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر و با پرداخت مبالغی بین ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تا ١١ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به صورت سالانه خود را بیمه کنند.

    مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: بازنشستگی، از کارافتادگی ناشی از کار، بیماری، حوادث و مزایای مستمری بازماندگان با امکان انتقال سوابق بیمه‌های اجتماعی از دیگر مزیت‌های این بیمه به شمار می‌رود.

    ناجی با اشاره به بیمه دام عشایر نیز اظهار داشت: در بخش بیمه دام عشایری نیز تاکنون ۲۸۹ هزار و ۵۹ راس دام تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

    وی ادامه داد: عشایر برای بیمه کردن هر راس دام خود حدود ۲۰ هزار ریال را برای بیمه پایه پرداخت می‌کند و در بخش بیمه تکمیلی نیز میزان این رقم با توجه به شرایط بیمه متفاوت است.

    وی اظهار داشت: عشایر آذربایجان‌غربی حدود ۲ میلیون واحد دامی سبک و سنگین را در اختیار دارند و انواع محصولات لبنی و پروتئینی را تولید و و روانه بازار مصرف می‌کنند.

    مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی با بیان اینکه عشایر استان با امکانات محدود خود نقش برجسته و مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند، بیان کرد: می‌توان با احیا و تقویت مهارت‌های عشایر و ارائه طرح‌های مشتری‌پسند و طبق نیاز بازار در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید) گام‌های موثری را برداشت.

    ناجی تاکید کرد: جمعیت عشایری آذربایجان‌غربی چهار درصد از جمعیت کل استان و ۱۱ درصد از جمعیت روستایی استان را شامل می‌شود و این نشان از میزان تاثیرگذاری عشایر در تولید انواع محصولات دامی و غیردامی است.

    فعالیت ۱۸۱ مرکز جامع خدمات سلامت در آذربایجان‌غربی

    مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه حدود ۲ میلیون نفر از جمعیت این استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: از این میزان ۵۹ درصد جزو بیمه شدگان صندوق روستاییان و عشایر هستند که از خدمات بیمه‌ای این سازمان بهره لازم را می‌برند.

    فریده جعفری افزود: ۱۸۱ مرکز جامع سلامت در حال خرید خدمت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیمه‌شدگان روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است.

    وی اضافه کرد: این تعداد مراکز جامع سلامت در قالب ۱۷ شبکه بهداشتی و درمانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در تمامی مناطق استان هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

    وی ادامه داد: ۳۳۰ پزشک خانواده و ۲۸۵ مامای خانوار در این مراکز در حال ارائه خدمت به بیمه‌شدگان هستند.

    صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر وظیفه بیمه کردن روستاییان فاقد بیمه را در استان‌های مختلف را در اختیار دارد و دولت تدبیر و امید با توجه به این سازمان‌ بیمه‌گر و توسعه خدمات آن چتر حمایتی خود را گسترش داده است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    شترمرغ، بال و پَر اشتغال که پای صادرات ندارد

    پست بعدی

    برداشت دانه روغنی کلزا در مشهد پایان یافت

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: ضرورت سمپاشی مزارع کلزا علیه آفت سِِنک

    برداشت دانه روغنی کلزا در مشهد پایان یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.