سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی

    مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری با مروری بر اهداف، رویکردها و دستاوردهای سال ۱۴۰۳، به تشریح برنامه‌ها و چشم‌اندازهای سال پیش رو پرداخت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی

    فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین صفرقلی به تشریح برنامه‌های راهبردی در حوزه امنیت غذا با رویکردهای فناورانه و نوآورانه به ویژه در حوزه کشاورزی و آبزی‌پروری پیشرفته پرداخت و گفت: در سال‌های اخیر، توسعه پایدار در بخش کشاورزی و شیلات، به‌عنوان یکی از اولویت‌های کلیدی کشور مطرح شده است. افزایش بهره‌وری، استفاده از فناوری‌های نوین و توسعه زنجیره ارزش، از جمله راهبردهایی هستند که می‌توانند تحول جدی در این حوزه ایجاد کنند. دفتر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی با همین رویکرد، گام‌های مهمی در جهت ارتقای فناوری در زنجیره ارزش این محصولات برداشته است.

    انجام مطالعات در حوزه زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی

    صفرقلی با اشاره به برخی از اقدامات صورت‌گرفته در سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: از اقدامات مهم برنامه ملی، انجام مطالعات گسترده در حوزه زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی بود که با هدف شناسایی چالش‌های اساسی این زنجیره انجام شد. بر اساس این مطالعات، موانع متعددی در مسیر توسعه این بخش شناسایی و برای هر یک از آن‌ها راهکارهایی عملیاتی تدوین شد.

    حل چالش تکثیر میگو در گمیشان؛ گامی در جهت توسعه صنعت میگو

    مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری، مشکلات مربوط به تکثیر و تأمین بچه‌میگوهای با کیفیت را از چالش‌های عمده در صنعت پرورش میگو دانست و عنوان کرد: در این راستا، دفتر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی، پروژه‌ای را برای رفع مشکل مرکز تکثیر میگو در گمیشان استان گلستان تعریف کرد.

    وی افزود: طرح پیشنهادی این پروژه پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسی، به بانک معرفی شد و امیدواریم با تأمین منابع مالی در زمان مناسب، این پروژه به‌زودی آغاز و در مدت زمان پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد. این اقدام می‌تواند زمینه را برای افزایش تولید و بهبود کیفیت زنجیره ارزش میگوی پرورشی در این منطقه فراهم کند.

    افزایش بهره‌وری در گواتر؛ ارتقای فناوری در پرورش میگو

    صفرقلی از افزایش بهره‌وری در سایت پرورش میگو در گواتر استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: در بازدیدهای صورت‌گرفته از این منطقه، توافقات اولیه با پرورش‌دهندگان محلی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از فناوری‌های نوین در زنجیره ارزش پرورش میگو انجام شد. در سال آینده، مدل اجرایی ارتقای فناوری در این سایت مشخص و وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

    توسعه زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس در دو منطقه شمال و جنوب

    مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری، درباره توسعه زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس در شمال و جنوب کشور بیان کرد: در شمال کشور، زنجیره‌ای با ظرفیت ۱۵۰۰ تن برای پرورش قزل‌آلا در قفس تعریف شده است. در این راستا، دستورالعمل ایجاد زنجیره ارزش تدوین شده که در مراحل پایانی خود قرار دارد. همچنین، در جنوب کشور، زنجیره‌ای با ظرفیت مشابه در حال تعریف است که از جنبه‌های مهم آن بومی‌سازی تجهیزات مورد نیاز است.

    ایجاد شهرک شیلاتی دانش‌بنیان در بوشهر

    صفرقلی از ایجاد شهرک شیلاتی دانش‌بنیان در استان بوشهر خبر داد و افزود: این پروژه، علاوه بر توسعه فناوری در حوزه شیلات، می‌تواند فرصت‌های اشتغال‌زایی پایدار برای دهک‌های پایین جامعه فراهم کند و الگویی نوین برای ترکیب فناوری و اشتغال‌زایی در مناطق ساحلی باشد.

    ارتقای فناوری در شهرک‌های گلخانه‌ای

    وی همچنین به آغاز پروژه ارتقای فناوری در شهرک‌های گلخانه‌ای اشاره کرد و گفت: در این راستا، سه شهرک پایلوت برای اجرای مدل ارتقای فناوری انتخاب شده‌اند و همکاری نزدیکی بین گلخانه‌داران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای اجرای این پروژه‌ها در حال انجام است.

    تولید بذور هیبرید و میوه‌های گرمسیری

    صفرقلی در پایان به توسعه تولید بذور هیبرید و میوه‌های گرمسیری در سواحل جنوبی کشور اشاره کرد و افزود: در زمینه تولید بذور هیبرید، برنامه اجرایی نهایی شده و وزارت جهاد کشاورزی زیرساخت‌های لازم را فراهم خواهد کرد، همچنین در حوزه تولید میوه‌های گرمسیری، پروژه‌های نوآورانه‌ای در حال تعریف است که امکان تولید پایدار میوه‌هایی مانند موز را با هزینه کمتر فراهم می‌کند.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: سازمان شیلات ایرانشهرک گلخانه ایمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
    پست قبلی

    توزیع ۴۳ هزار تن برنج خارجی با قیمت مصوب

    پست بعدی

    دارچین؛ ادویه‌ای برای تنظیم قند خون شبانه

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    انواع دارچین که احتمالا اسمشان را هم نشنیده‌اید + خواص و مضرات

    دارچین؛ ادویه‌ای برای تنظیم قند خون شبانه

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    عرضه مرغ گرم تا ۱۰۸ هزارتومان منطقی است

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.