شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    توسط شورای شهر مرکز استان راه‌اندازی دبیرخانه جشنواره ملی نان در کرمان تصویب شد

    اکثریت اعضای شورای اسلامی کرمان به پیشنهاد شهرداری برای راه اندازی دبیرخانه دایمی جشنواره ملی نان در این شهر رای مثبت دادند تا این رویداد در سطح ملی به مناسبت های دیار کریمان افزوده شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۸, ۱۴۰۲
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نان سبوس‌دار؛ خوب یا بد؟

    از جمله مسائل مطرح در یکصدو هفدهمین نشست علنی شورای شهر کرمان طی روز دوشنبه هشتم آبان، بررسی پیشنهاد شهرداری کرمان برای راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره نان در کرمان بود.

    این پیشنهاد شهرداری در حالی هشتم آبان در صحن علنی شورای کرمان مطرح شد که ماه گذشته این شهر میزبان برگزاری نخستین جشن ملی نان بود تا شهروندان، به‌ویژه نسل جوان با این نعمت خدادادی به ویژه نان های سنتی و محلی استان کرمان و سایر استان های کشور که از ارزش و کیفیت بسیار بالاتری نسبت به نان های صنعتی و برخی نان های موجود برخوردارند، آشنا شوند.

    باوجود آنکه برخی اعضای شورای اسلامی شهر نسبت به راه اندازی این دبیرخانه مخالف بودند یا آن را چندان مفید یا اثربخش در ضرورت کیفیت نان نمی دانستند، اما اکثریت اعضا به راه اندازی دبیرخانه دایمی این جشنواری ملی چراغ سبز نشان دادند تا در رهگذر برگزاری هرساله این رویداد، کیفیت بخشی به نان، معرفی هرچه بیشتر نان های سنتی و محلی و نیز ایجاد ساختارهای حمایتی از دست اندرکاران این نان ها به ویژه زنان نیز بهتر از گذشته فراهم آید.

    جزییات نظرات

    طبیعی است که اعضای شورا پیرامون پیشنهاد شهرداری برای راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره نان در کرمان نظراتی مختلفی اعم از موافق یا مخالف داشتند، موافقان بر این عقیده بودند که برگزاری این رویدادها بر هویت سازی و معرفی کرمان در سطح ملی کمک می‌کند، مخالفان هم به هزینه‌های جشن ملی نان در مهرماه استناد داشتند و راه اندازی دائمی این دبیرخانه را جز هزینه برای مردم و شهر کرمان بی‌فایده می‌دانستند.

    رییس شورای شهر کرمان که خود از مخالفان راه‌اندازی این دبیرخانه در کرمان بود گفت: باید ببینیم دستاورد دبیرخانه جشنواره ملی نان برای کرمان چه خواهد بود که ما در این زمینه هزینه کنیم.

    علیرضا نادری بیان کرد: جشنواره‌ نان که چندی قبل برگزار شد هزینه تقریبا بالایی هم داشت، حدود یک و نیم میلیارد (تومان) هزینه آن شده بود، در حالی که شنیدم برخی‌ها گفته بودند در حد ۵۰۰میلیون تومان(پنج هزار میلیارد ریال) هزینه داشته است.

    وی بیان کرد: دستاورد جشنواره نان برای کرمان چه بود؟ جز اینکه تفریحی برای مردم کرمان بود و در این زمینه نمی‌توانیم بی‌انصاف باشیم.

    رییس شورای شهر کرمان گفت: آیا این جشنواره کیفیت نان را تغییر داد؟ خیر. کیفیت نان را اگر بخواهیم تغییر دهیم که جزو ضروریات زندگی ما نیز هست تنها با آموزش، شدنی است.

    وی تصریح کرد: این هزینه‌هایی که می خواهیم صرف برگزاری جشنواره کنیم اگر صرف آموزش شود، کیفیت نان ارتقا پیدا خواهد کرد؛ باید پول ها را جایی خرج کنیم که عایدی داشته باشد و گرنه صرفا اینکه افتخار کنیم دبیرخانه در کرمان است، برای مردم کرمان آب و نان نمی‌شود.

    اما محمد بابایی رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر کرمان نیز در پاسخ به رییس شورا گفت: به نظرم باید عایدی را تعریف کنیم، عایدی مراسم سالگرد سردار سلیمانی برای مردم چیست؟؛ عایدی شهر دوستدار کودک برای کرمان چیست که برای آن هزینه می‌کنیم و کسی هم چیزی نمی‌گوید.

    وی افزود: یا عایدی صنایع دستی شدن کرمان که اینقدر رایزنی و از وزیر و معاون وزیر برای کرمان دعوت شد چیست؟؛ اینها همه در راستای هویت‌سازی برای مردم است، ما برای هویت سازی باید کار کنیم، البته جاهای دیگر هم باید کار انجام دهیم.

    نایب رییس شورای شهر کرمان نیز گفت: اگر بنا باشد این دبیرخانه فعالیت مربوط به سازمان غله و دیگر سازمان ها را به عهده بگیرد ما ۱۰۰ درصد مخالف هستیم چون به ما ربطی ندارد، بعضا با ورود ما در این سیستم، دیگران خودشان را کنار می کشند.

    محمدرضا کُمساری تصریح کرد: اگر بناست دبیرخانه دایمی نان صرفا در حوزه فرهنگی، یعنی در خصوص استفاده از نان سالم، تهیه نان سالم در طول سال برنامه‌های فرهنگ استفاده از نان سالم را داشته باشد من موافقم.

    دبیرخانه ای برای هویت‌سازی

    اما در پاسخ به این مباحث شهردار کرمان تاکید کرد: هدف از این دبیرخانه کار بین‌بخشی نیست، اکنون در شهرهای مختلف دنیا جشنواره غذا مطرح می شود که متولیان شهرداری‌ها هستند.

    سعید شعرباف ادامه داد: برگزاری جشنواره دائمی نان، هم هویت و هم فضای فرهنگ سازی ایجاد می‌کند و اگر در کنارش مکانسیم‌های دیگر را نیز فعال کنیم به کیفیت نان نیز کمک می‌شود.

    وی تصریح کرد: افزایش کیفیت نان متولی دیگری دارد که مسئول آن لزوما شهرداری نیست، اما این که فضای جمعی ایجاد شود و یک عده بیایند و در باره حوزه نان که یکی از عناصر هویت است مراسمی داشته باشند، هدف ماست که البته ما نیز باید سازوکارهای این گونه برنامه ها را دُرست بچینیم.

    در نهایت هفت عضو شورا با پیشنهاد شهرداری برای راه‌اندازی دبیرخانه جشنواره نان موافقت کردند و این موضوع در صحن علنی شورا تصویب شد.

    ضرورت همراهی اداره برق در مسیر اجرای پل شهدای خلبان

    اما روند اجرای پل شهدای خلبان از دیگر موضوعات مطرح این نشست شورا بود؛ رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر کرمان گفت: ۲ ماهی است که به صورت روزانه و هفتگی پیگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان بودیم که دلیل عمده آن به کسبه و اهالی مردم منطقه حوالی این پل باز می‌گردد.

    منصور ایرانمنش خاطرنشان کرد: حدود سه ماه است که در محدوده پل شهدای خلبان کارگاهی برای حفاری و شمع‌کوبی ایجاد شده که متاسفانه یکسری معارض به ویژه در حوزه برق وجود دارد و باید تیرهای برق جابه جا شود.

    وی تصریح کرد: بعد از اینکه که مسیر را برای کارهای پل بستند، کسبه محدوده تعطیل شدند و نمی دانم چه کسی باید خسارت این واحدها را بدهد و بر گردن کیست.

    رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر کرمان خاطرنشان کرد: در خصوص جابه جایی شبکه برق در محدوده پل شهدای خلبان شهرداری باید این کار را انجام می‌داد البته شهرداری پیگیری‌هایی کرده که اداره برق همراهی نکرده و به هر دلیل، کار مانده و این پروژه فرسایشی شده است.

    سایر مصوبات

    در ادامه جلسه همچنین درخواست مرکز آموزش صفر،پنج (ارتش) به منظور آسفالت این مجموعه، واگذاری چند مورد لچکی(محدوده شهری سه ضلعی) و چند مورد درخواست تقسیط عوارض از دیگر مصوبات این نشست علنی بود.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: جشنواره نانشورای شهرصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذا و بخش صنعتکرماننان
    پست قبلی

    تورم ماهانه مواد خوراکی به صفر نزدیک شد ثبت کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر

    پست بعدی

    رئیس جهاد کشاورزی گیلان: ۵۶ میلیارد تومان سود عاید زعفران‌کاران گیلانی شد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    رئیس جهاد کشاورزی گیلان: ۵۶ میلیارد تومان سود عاید زعفران‌کاران گیلانی شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.