جواد گودرزی روز شنبه افزود: تأمین و توزیع کودهای اوره، فسفاته و پتاسه در سطح مراکز توزیع شهرستان انجام گرفته و بر این اساس هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
وی افزود: یک هزارو ۷۰۰ تن انواع کود شامل یک هزارو ۶۹۰ تن کود اوره و همچنین ۶۰ تن سوپرفسفات تریپل، ۱۰ تن سوپرفسفات ساده و ۴۰ تن سولفات پتاسیم در شهرستان بروجرد توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تعداد عاملیت های توزیع کود شهرستان را هفت عامل عنوان کرد و گفت: توزیع کود پاییزه شروع شده و تا پایان آبان توزیع کود پاییزه ادامه دارد و اولویت اصلی و مهم توزیع کود پاییزه برای کشت های گندم و جو است.
وی افزود: کشاورزان برای تأمین کود مورد نیاز خود طبق رویه جاری اقدام و برای دریافت سهمیه خود به هفت کارگزاری سطح شهرستان مراجعه کنند.
گودرزی با اشاره به نگرانی برخی کشاورزان ناشی از کمبود کود شیمیایی گفت: هیچگونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و امیدواریم با همت مضاعف کشاورزان بیشتر از سال گذشته شاهد برداشت محصولات کیفی کشاورزی در این شهرستان باشیم.
وی اظهارداشت: از مجموع ۶۹ هزارهکتار اراضی زراعی و باغی ۳۵هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم هستند.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با اشاره به فعالیت ۳۵ هزار تن از جمعیت این شهرستان در بخش کشاورزی و باغبانی بیان کرد: این تعداد در ۲۳۲ روستای ۲ بخش مرکزی و اشترینان بروجرد فعالیت دارند.
گودرزی اضافه کرد: حدود ۱۳ هزار هکتار از اراضی این شهرستان را باغات تشکیل داده که با تولید انواع میوه مانند سیب پاییزه، گلاب، گردو، بادام، هلو و انگور،آلبالو، گیلاس، نقش مهمی در تامین بازار شهزستان دارد.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی