جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    توزیع دوره‌ای گوشت متبرک حسینیه زنجان عادلانه‌ترین روش است

    مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، با تاکید بر اینکه، توزیع گوشت متبرک حسینیه اعظم زنجان به‌صورت دوره‌ای، عادلانه ترین روش توزیع، است گفت: نذری فقیر و غنی نمی‌شناسد و از این رو، در توزیع گوشت نذری حسینیه اعظم، مناطق کم‌برخوردار و برخوردار را از هم جدا نمی‌کنیم.

    توسط آتنا نوریانی
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مجتبی شهامی روز یکشنبه  با بیان اینکه به یقین همه تمایل دارند که از گوشت متبرک متنعم شوند، افزود: حتی مناطق برخوردار شهر که شاید یک بسته مثلا ۵۰۰ گرمی، از نظر قیمت، برایشان اصلا مهم نباشد، اما به خاطر نذری و متبرک بودن، تمایل دارند که آن را دریافت کنند.

    وی اظهار داشت: اهالی این مناطق هر دوره، پس از دریافت گوشت متبرک، از عوامل حسینیه اعظم زنجان به خاطر این اقدام و تفاوت قائل نشدن، تقدیر می‌کنند.

    مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، با اشاره به اینکه گوشت نذری متبرک  حسینیه اعظم زنجان، هر ساله به صورت دوره‌ای و بر اساس نوبت‌بندی نقاط مشخص شده درسطح شهر، توزیع می شود، گفت: نقاطی از شهر که هر سال برای توزیع گوشت، مشخص می شود، شاید یک دهم شهر زنجان هم نشود، اما قطعاً به صورت دوره ای، نوبت به محل‌های مختلف شهر می‌رسد و همه شهروندان هر چند سال یک بار، گوشت متبرک دریافت می‌کنند.

    شهامی تعداد گوشت متبرک توزیعی امسال حسینیه اعظم زنجان را، بیش از ۴۰ هزار بسته عنوان کرد و افزود: البته ممکن است یک هزار تا ۲ هزار بسته دیگر نیز به میزان بسته ها اضافه شود چون نذور همچنان ادامه دارد و به محض دریافت گوسفند نذری با نیت ذبح و توزیع نذر کننده، مراحل ذبح و بسته بندی انجام و به بسته های توزیعی اضافه می شود.

    وی گفت: ممکن است روزانه، ۱۰ گوسفند یا بیشتر هم داشته باشیم.

    مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، اظهار داشت: علاوه بر توزیع ۴۰ هزار بسته بصورت عادی و طبق برنامه، نزدیک به ۱۰ هزار بسته نیز، به کسانی که گوسفند قربانی و یا نذوری با مبالغ بیش از ۳۰۰ هزار تومان، به حسینیه اعظم زنجان، اهدا کرده اند، تعلق می‌گیرد.

    شهامی گفت: هریک از این افراد، مانند سایر شهروندان، فقط یک سهم( یک بسته) از گوشت متبرک را  دریافت می کنند.

    همسایه‌های حسینیه اعظم زنجان، حق دارند

    وی، همچنین با بیان اینکه محله‌های اطراف حسینیه به رسم همسایگی با حسینیه اعظم زنجان، هر سال و بدون نوبت‌بندی گوشت متبرک دریافت می کنند، اظهار داشت: اهالی اطراف حسینیه به خاطر اینکه به عناوین مختلف درگیر برگزاری آیین‌های دهه محرم  و نیز رفت و آمدهای متفرقه ای هستند که تا اربعین و حتی در طی سال، از نقاط دور و نزدیک، انجام می شود، در دریافت گوشت نذری متبرک، حق دارند.

    مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، گوشت متبرک توزیعی سال گذشته را نیز به همین میزان و بیش از ۴۰ هزار بسته اعلام کرد.

    شهامی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر خادم افتخاری، در پروسه ” از کشتارگاه تا سفره مردم”، مراحل ذبح، قطعه بندی، بسته بندی، توزیع حواله و گوشت، فعالیت می‌کنند، گفت: این مراحل انرژی زیادی را از خادمان می گیرد چون به منظور تامین سلامت احشام ذبح شده و حفظ بهداشت محیط، باید در اسرع وقت جمع آوری و به کشتارگاه منتقل شود.

    وی از نذرکنندگان خواست، تا حد امکان، احشام نذری خود را به صورت زنده و یا حتی وجوه نقدی تحویل دهند، تا در امور توسعه و عمران حسینیه اعظم، صرف شود.

    گوشت نذری متبرک حسینیه اعظم زنجان بر اساس نوبت بندی دوره ای امسال در محله های شهرک آزادگان، کوی ارم، شهرآرا، محله دباغها، مسجد یری بالا و پایین و محله حسینیه توزیع می شود. همچنین علاوه بر مناطق شهری نامبرده شده، روستاییان داش کسن، ملائر، کوسه لر، قره سعید، یوسف آباد، مروارید، گلیجه، ابراهیم آباد، محمودآباد، وننق، آقکند و سنقر نیز گوشت متبرکه حسینیه اعظم را دریافت می کنند.

    سرویس خبری : دام طیور ابزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: دامصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییگوشت
    پست قبلی

    سه هزار تن بذر گندم برای توزیع بین کشاورزان استان مرکزی تامین شد

    پست بعدی

    نوشیدن قهوه به سلامت و تقویت عضلات کمک می‌کند

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    نوشیدن قهوه به سلامت و تقویت عضلات کمک می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.