مجتبی شهامی روز یکشنبه با بیان اینکه به یقین همه تمایل دارند که از گوشت متبرک متنعم شوند، افزود: حتی مناطق برخوردار شهر که شاید یک بسته مثلا ۵۰۰ گرمی، از نظر قیمت، برایشان اصلا مهم نباشد، اما به خاطر نذری و متبرک بودن، تمایل دارند که آن را دریافت کنند.
وی اظهار داشت: اهالی این مناطق هر دوره، پس از دریافت گوشت متبرک، از عوامل حسینیه اعظم زنجان به خاطر این اقدام و تفاوت قائل نشدن، تقدیر میکنند.
مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، با اشاره به اینکه گوشت نذری متبرک حسینیه اعظم زنجان، هر ساله به صورت دورهای و بر اساس نوبتبندی نقاط مشخص شده درسطح شهر، توزیع می شود، گفت: نقاطی از شهر که هر سال برای توزیع گوشت، مشخص می شود، شاید یک دهم شهر زنجان هم نشود، اما قطعاً به صورت دوره ای، نوبت به محلهای مختلف شهر میرسد و همه شهروندان هر چند سال یک بار، گوشت متبرک دریافت میکنند.
شهامی تعداد گوشت متبرک توزیعی امسال حسینیه اعظم زنجان را، بیش از ۴۰ هزار بسته عنوان کرد و افزود: البته ممکن است یک هزار تا ۲ هزار بسته دیگر نیز به میزان بسته ها اضافه شود چون نذور همچنان ادامه دارد و به محض دریافت گوسفند نذری با نیت ذبح و توزیع نذر کننده، مراحل ذبح و بسته بندی انجام و به بسته های توزیعی اضافه می شود.
وی گفت: ممکن است روزانه، ۱۰ گوسفند یا بیشتر هم داشته باشیم.
مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، اظهار داشت: علاوه بر توزیع ۴۰ هزار بسته بصورت عادی و طبق برنامه، نزدیک به ۱۰ هزار بسته نیز، به کسانی که گوسفند قربانی و یا نذوری با مبالغ بیش از ۳۰۰ هزار تومان، به حسینیه اعظم زنجان، اهدا کرده اند، تعلق میگیرد.
شهامی گفت: هریک از این افراد، مانند سایر شهروندان، فقط یک سهم( یک بسته) از گوشت متبرک را دریافت می کنند.
همسایههای حسینیه اعظم زنجان، حق دارند
وی، همچنین با بیان اینکه محلههای اطراف حسینیه به رسم همسایگی با حسینیه اعظم زنجان، هر سال و بدون نوبتبندی گوشت متبرک دریافت می کنند، اظهار داشت: اهالی اطراف حسینیه به خاطر اینکه به عناوین مختلف درگیر برگزاری آیینهای دهه محرم و نیز رفت و آمدهای متفرقه ای هستند که تا اربعین و حتی در طی سال، از نقاط دور و نزدیک، انجام می شود، در دریافت گوشت نذری متبرک، حق دارند.
مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، گوشت متبرک توزیعی سال گذشته را نیز به همین میزان و بیش از ۴۰ هزار بسته اعلام کرد.
شهامی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر خادم افتخاری، در پروسه ” از کشتارگاه تا سفره مردم”، مراحل ذبح، قطعه بندی، بسته بندی، توزیع حواله و گوشت، فعالیت میکنند، گفت: این مراحل انرژی زیادی را از خادمان می گیرد چون به منظور تامین سلامت احشام ذبح شده و حفظ بهداشت محیط، باید در اسرع وقت جمع آوری و به کشتارگاه منتقل شود.
وی از نذرکنندگان خواست، تا حد امکان، احشام نذری خود را به صورت زنده و یا حتی وجوه نقدی تحویل دهند، تا در امور توسعه و عمران حسینیه اعظم، صرف شود.
گوشت نذری متبرک حسینیه اعظم زنجان بر اساس نوبت بندی دوره ای امسال در محله های شهرک آزادگان، کوی ارم، شهرآرا، محله دباغها، مسجد یری بالا و پایین و محله حسینیه توزیع می شود. همچنین علاوه بر مناطق شهری نامبرده شده، روستاییان داش کسن، ملائر، کوسه لر، قره سعید، یوسف آباد، مروارید، گلیجه، ابراهیم آباد، محمودآباد، وننق، آقکند و سنقر نیز گوشت متبرکه حسینیه اعظم را دریافت می کنند.