شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تمام اراضی کشاورزی تا پایان سال تحت پایش ماهواره قرار می‌گیرند

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور گفت: بر اساس همکاری با شرکت های دانش بنیان تمام اراضی کشاورزی تا پایان سال برای جلوگیری از تغییر کاربری های غیر مجاز تحت پایش ماهواره ای قرار می‌گیرند.

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۲۸, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صفدر نیازی رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور در برنامه صف اول شبکه خبر اظهار داشت: قانون اصلاحات امور اراضی که در سال 1340 ابلاغ شد، مردم را از طریق نسخ‌هایی که به آن‌ها داد صاحب زمین کرد اما از طرفی در سال 1341  قانون ملی شدن ابلاغ شد و سازمان منابع طبیعی وقت برای اراضی ملی به نام دولت سند گرفت؛ بسیاری از تداخلات، اختلاف‌هایی و اعتراض هایی که در حوزه زمین میان مردم و دولت وجود دارد، مربوط به وجود همین دو قانون بر روی اراضی است.

    وی افزود: در آینده برای رفع این مشکلات، بر اساس یک ماده، یک میلیون رای برای رفع این تداخل‌ها به نفع زارعان صادر شد اما فرآیند زمان بری داشت تا اینکه در سال 1394 ماده 94 ابلاغ شد؛ بر اساس این قانون به وزارت جهاد کشاورزی اختیار داد مجدد نقشه‌های دهه 40 را بررسی کند و با توجه به اطلاعات،  بازدید کارشناسی و سایر ادله موجود، تعیین کند که  اراضی محل اختلاف ملی یا شخصی است و بر این اساس سند‌ها اصلاح می‌شوند.

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور ادامه داد: در حال حاضر نیز 6 هزار پلاک ثبتی و 11 میلیون هکتار از عرصه کشور، رفع تداخل و 7. 5 میلیون هکتار از اراضی ملی و 3. 5 میلیون از اراضی کشاورزی تثبیت و تعیین تکلیف شده است.

    وی تصریح کرد: از 18 میلیون اراضی مستثنیات 3. 5 میلیون هکتار تعیین تکلیف شده‌اند و بقیه اراضی نیز بر اساس دستور وزیر جهاد کشاورزی تا دو سال آینده رفع تداخل می‌شود.

    نیازی گفت: در دولت اراده لازم برای رفع تداخلات و صدور اسناد کشاورزی وجود دارد و قرارگاه صدور اسناد کشاورزی و مبارزه با تغییر کاربری‌های غیر مجاز هر هفته با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار می‌شود. برای تحقق این امر، منابع مالی نیز مورد نیاز است که پیگیر تأمین آن هستیم.

    این مقام مسئول اظهار داشت: بر اساس قانون حد‌نگار سال 1393، سازمان ثبت، مسئول صدور اسناد برای کلیه اراضی کشور به مدت 5 سال است و بر اساس ماده 9، وظایف سایر دستگاه‌ها نیز تعیین شده است تا نقشه‌های حد‌نگار را با توضیحات مربوط به سازمان ثبت ارائه دهند.

    وی تأکید کرد:  برای6. 5 میلیون از اراضی کشاورزی با مهندسان مشاوران ذی صلاح برای تهیه نقشه، عقد قرار داد شده و 4. 5 میلیون هکتار نقشه تهیه و 1. 5 میلیون هکتار با رفع تداخلات اراضی به سازمان ثبت برای صدور سند ارسال شده است.

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور تا به امروز برای حدود 700 هزار هکتار سند اراضی کشاورزی صادر شده است ادامه داد: در دولت سیزدهم نقشه‌های حد‌نگاری برای همه اراضی کشاورزی تهیه و به سازمان ثبت کشور ارسال می‌شود.

    * موانع پیش روی حد نگای اراضی کشاورزی

    وی در پاسخ به اینکه چه موانعی پیش روی حد نگای اراضی کشاورزی وجود دارد که زمان اجرای آن طولانی شده است، گفت: برای نقشه‌برداری 20 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی نیازمند حدود 2 هزار میلیارد تومان منابع مالی می‌خواهد در حالی که کل مبلغی که در 6 سال اخیر یافته حدود 260 میلیارد تومان است.

    نیازی اظهار داشت: یکی از الزامات و منابع مالی است که‌امیداریم تأمین شود از طرفی وقتی نقشه‌ها تهیه و با سازمان ثبت اعلام می‌شود تغییرات صورت گرفته باعث می‌شود که زمان بر شود.

    وی تأکید کرد: تفاهم نامه‌ای میان وزیر جهاد کشاورزی و وزیر کشور برای اجرای این قرارگاه صدور اسناد کشاورزی در تمام استان‌ها انجام شده است که‌امیدواریم بر این اساس بخشی از منابع مالی نیز به صورت استانی تأمین شود.

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور ادامه داد: بر اساس قانون اصلاحات اراضی کشاورزی مصوب 1340 بیش از 11.5 میلیون هکتار از اراضی کشور تعیین تکلیف شد و معمولاً نسق‌های زراعی را گرفتند؛ بعد از پیروزی انقلاب بر اساس قانون کشت موقت، 850 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به واسطه این قانون به متقاضیان واگذار شد.

    وی اظهار داشت: این واگذاری‌ها اشتباهات و اختلافاتی داشته‌اند که در شورای اصلاحات اراضی رسیدگی می‌شود؛ 95 درصد از این اختلاف رفع شده و دیگر اختلافاتی میان زارع و مالک وجود ندارد.

    نیازی گفت: در میان این پرونده‌ها که متقاضی محور هستند، پرونده‌های بزرگی مانند ده ونک تهران نیز وجود داشت که ناشی از اختلافات میان افراد بود که اکنون رفع شده است.

    این مقام مسئول تصریح کرد: از سال 1394 تا به تا با امروز برای 86 هزار تغییر کاربری اراضی کشاورزی، مجوز صادر شده است یعنی ما فقط رفتار سلبی نداریم و برای توسعه کشاورزی، گلخانه‌ها، صنایع و گردشگری مجوز صادر می‌کنیم.

    وی گفت: برای جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی پیش آگاهی‌های لازم انجام و اعلام می‌شود که هر گونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی خارج از طرح‌های هادی روستایی ممنوع است.

    * حدود یک سوم شالیزار‌های شمال کشور در محدوده طرح هادی قرار گرفته است 

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور ادامه داد: حدود 258 هزار هکتار محدوده طرح هادی در سه استان شمالی از قانون کاربری اراضی کشاورزی خارج شده است که حدود 150 هزار هکتار از این اراضی کشاورزی و شالیزار است.

    نیازی گفت: حدود 500 هزار هکتار اراضی شالیزار داریم که حدود 150 هزار هکتار آن به طرح هادی رفته است و منجر به انجام ساخت و ساز در آن‌ها می‌شود و بر اساس قانون نمی‌توانیم برای جلوگیری اقدامی انجام دهیم.

    وی اظهار داشت: برای پیشگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی اختیار داده شده در صورتی که ساخت و‌سازی در اراضی کشاورزی صورت گیرد، در هر مرحله‌ای از ساخت با همکاری نیروی انتظامی اخطار دهد و  با متخلفان برخورد  کند تا اراضی کشاورزی به حالت اولیه برگردانده شود.

    *22 هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال گذشته به بخش کشاورزی بازگشت

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی کشور گفت: 67 هزار مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سال گذشته شناسایی و 22 هزار مورد نیز توقف و اجرای حکم صورت گرفت و زمین‌های کشاورزی به حالت اولیه برگردانده شد؛ همچنین هزار و 600 حکم قضایی اجرا شد.

    وی افزود: نقدینگی زیادی در کشور وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن به زمین‌های کشاورزی و تغییر کاربری در این زمین‌ها هجوم آمده است، تغییر کاربری ارزش افزوده زیادی ایجاد می‌کند؛ بر اساس قانون ارث و رویداد‌های دیگری نیز، زمین‌های کشاورزی خرد شده است که منجر به عدم اقتصادی شدن کشاورزی در آن‌ها می‌شود.

    *ماده 100 با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی برای شهرداری درآمده ایجاد کرده است

    نیازی گفت: برخی از دستگاه‌های اجرایی نیز از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی انتفاع دارند که این امر نیز با افزایش تغییر کاربری ارضای کشاورزی شده است،؛ کمیسیون ماده 100 و ماده 100 شهرداری‌ها و برخی دیگر دستگاه‌ها در آمدی ایجاد کرده است این درحالی است که در حریم شهر‌ها خود شهرداری‌ها مکلف به برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز هستند.

    وی اظهار داشت: مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون اصل 90 مجلس گزارشی تهیه و عوامل تخلف در تغییر کاربری‌های غیرمجاز مشخص شده است.

    * پاییش ماهواره‌ای اراضی کشاورزی به منظور جلوگیری از تغییر کاربری از امسال در کل کشور اجرا می‌شود

    نیازی گفت: با کمک شرکت‍‌‌های دانش بنیان و مقایسه تصاویر ماهواره‌ای نقاطی که تغییر کاربری در آن صورت می‌گیرد، شناسایی و به سامانه 131 ارسال می‌شود؛ این طرح در سال گذشته در استان البرز اجرا و در سال جاری در کل کشور انجام می‌شود.

    وی اظهار داشت:‌امیدواریم که امسال با همراهی شرکت‌های دانش بنیان عملکرد بسیار مناسب‌تری در زمینه جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیر مجاز در اراضی کشاورزی و صدور مجوز‌ها مربوط داشته باشیم.

    نیاز گفت: 2 میلیون مورد تغییر کاربری غیر مجاز داریم که حدود 300 هزار هکتار می‌شود که شامل 28 مورد مصادیق تغییر کاربری‌های غیرمجاز می‌شود.

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی اظهار داشت: با کمک فعالیت‌های دانش بنیان مسیر حرکت کشت‌های 131 رصد می‌شود و مردم نیز می‌توانند با ارائه گزارش ما را در برخورد با تغییر کاربری اراضی کشاورزی یاری کنند.

    وی افزود: تمام اقدامات سازمان امور اراضی با همراهی شرکت‌های دانش بنیان سامانه‌ای شده است و از هر شرکت دانش بنیانی که بتواند طرحی ارائه دهد تا خدمات به مردم تسریع و تسهیل شود، استقبال می‌کنیم.

    نیازی در ارتباط با پیوست سازمان امور اراضی به پنجره واحد مدیریت زمین گفت: تمامی اقدامات سازمان امور اراضی کشور توسط سامانه‌های الکترونیکی که خودمان طراحی کرده بودیم در حال انجام است و هر مجوزی که صادر کنیم به طور آنی در سایت سازمان ثبت می‌شود.

    رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی اظهار داشت: برای پیوستن به تدریج سامانه‌های استان‌های مختلف سازمان امور در حال پیوستن هستند و‌امیدواریم که همه خدمات سازمان امور اراضی در پنجره واحد مدیریت زمین قابل دسترسی شود.

    وی گفت:‌امیدواریم در یک برنامه شش ماه کلیه خدمات خود را در پنجره واحد الکترونیک مدیریت زمین قابل ارائه باشد که بر اساس زمان‌بندی صورت گرفته تا شهریور ما یک سوم از این خدمات در این سامانه ارائه می‌شود.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: تسنیم
    برچسب ها: اراضی کشاورزیتغییر کاربریصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانیماهواره
    پست قبلی

    خسارتی از محل ملخ بومی به مزارع و باغات وارد نشد

    پست بعدی

    محققان هشدار می دهند؛ تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر عملکرد شناختی مغز

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اگر بالای 50 سال دارید این 9 خوراکی را نخورید

    محققان هشدار می دهند؛ تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر عملکرد شناختی مغز

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.