چهارشنبه, خرداد ۱۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تغذیه مناسب خاک پیش نیاز افزایش عملکرد در برداشت گندم

    معاون فنی و کنترل کیفی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: در محصولات کشاورزی از جمله گندم با تغذیه مناسب خاک ، مبارزه به موقع با آفات و استفاده از بذور خوب، کشاورز می تواند بیش از ۸ تن عملکرد در هکتار داشته باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۱۱, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    رادیو اقتصاد در برنامه مجله کشاورزی در گفتگو با شمس الله ملازاده، معاون فنی و کنترل کیفی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به تغذیه خاک و تولید گندم در کشور پرداخت.

    سوال: گندم به عنوان کالای استراتژیک مهم بوده و در برنامه‌های مختلف به آن می‌پردازیم، چرا بهره وری ما در کشت گندم پایین است؟.
    شمس الله ملازاده: خاک‌های ما از لحاظ حاصلخیزی با توجه به شرایطی که داریم از متوسط پایین‌تر است، از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند به عملکرد و کیفیت گندم کمک بسیاری بکند تغذیه مناسب است، استفاده از کود‌های پایه مثل تری سوپر فسفات ساده، اوره، سولفات پتاسیم و حتی ریزمغذی‌ها و کود‌های آلی در زمان مناسب باید استفاده درست و بهینه بکنیم که می‌تواند کمک شایانی بر افزایش عملکرد و کیفیت محصولات داشته باشد، اما آیا فقط تغذیه می‌تواند ما را به آن عملکرد مطلوب برساند؟ بررسی‌هایی که در دنیا انجام شده نشان می‌دهد اگر تمام مولفه‌های تولید را، مکانیزاسیون خوب، سم و بذر خوب همه را استفاده کنیم، ولی تغذیه را خوب استفاده نکنیم اگر زمین هم مواد مغذی نداشته باشد و بخواهد از هوا و باران موادش را تامین کند، هیچ گاه به یک و نیم تن به بالا نمی‌رسیم.

    سوال: الان برداشت هادر همین حدود است؟.
    ملازاده: توضیح می‌دهم، اگر از تغذیه استفاده کنند، ولی به سایر مولفه‌ها توجه نکنند این‌ها از ۵ تن به آن طرف زخمی می‌شوند، اما اگر کشاورز در زمینش از کود خوب و از بذور با ظرفیت استفاده کند، هم زمانی که آفت و بیماری می‌آید به موقع با استفاده از سموم مناسب مبارزه کند، آن زمان است که می‌توانیم ادعا کنیم به عملکرد مطلوب می‌رسیم، اگر بتوانیم عملکرد را افزایش بدهیم غیر از این که اقتصاد کشاورز و امنیت غذایی بهبود پیدا می‌کند، آب مصرفی هم به مراتب کاهش پیدا می‌کند و این خیلی به منابع آبی کشور کمک می‌کند.

    سوال: آیا مواردی که گفتیددر مورد کشت دیم هم کاربرد دارد؟.
    ملازاده: در کشت دیم اگر بارندگی کمتر از ۲۳۰ میلی متر باشد تغذیه، زیاد کمکی به محصول نمی‌کند باید بارندگی بالای ۲۳۰ میلیمتر باشد اگر کشاورز زمانی که ۲۳۰ میلی متر پایین‌تر است کود بدهد وضعیت گیاه را بدتر می‌کند، چون محیط را برایش تشنه‌تر می‌کند و محیط مناسب برایش به وجود نمی‌آورد، ولی در مناطقی که بارندگی ۲۵۰ میلیمتر به بالا است آنجا حتماً این تغذیه مناسب می‌تواند در مبارزه با آفات وعملکردش کمک کند و این عملکرد و کیفیت محصولات را افزایش می‌دهد مثلاً در گندم اگر تغذیه مناسب داشته باشد و به موقع با آفات مبارزه شود، عدد پروتئین بسیار بالا می‌رود و به اشل استاندارد ۱۳ تا ۱۳ و نیم می‌رسد که می‌تواند کمک کند، یعنی اگر توجه کنیم به این موارد کوچک به چند عامل می‌رسیم، یکی این که عملکرد کشاورز بهبود پیدا می‌کند، حداقل ۴۰ درصد که عدد بالایی است، اگر ۴۰ درصد افزایش پیدا کند آب مصرفی در یک کیلوگرم گندم کم می‌شود و سوم این که درآمد کشاورز بالاتر می‌رود و توسعه از درون شکل می‌گیرد، وقتی درآمد کشاورز بالا برود می‌تواند کار کشاورزی اش را توسعه دهد و کیفیت محصولش هم بالا می‌رود، یعنی ۸۰ میلیون مصرف کننده که از محصول آن استفاده می‌کنند تمام مواد و عناصر در آن به اندازه وجود دارد و می‌تواند کمک کند که مردم نروند از عناصر دیگر مثل آهن و روی را از منابع دیگر تهیه کنند اگر بتوانیم ۱۷ درصد پروتئین کشور را از ۱۳ و۱۴ میلیون تن گندمی که تولید می‌کنیم تامین کنیم این خیلی عدد بزرگی است و به تامین پروتئین کشور کمک می‌کند وامنیت غذایی ما را بهبود می‌دهد.

    سوال: زمان کوددهی چقدر اهمیت دارد؟ به تغذیه گیاه با کود اشاره کردید، اما این که چه زمانی و به چه صورت استفاده شود حتماً مهم است؟.
    ملازاده: بله، کود‌های پایه مثل فسفاته و پتاسه خیلی ضعیف حرکت می‌کنند و به ریشه می‌رسند اگر بعد از کاشت کود بدهند نتیجه خوبی نمی‌دهد در حین کاشت باید کود‌های فسفاته و پتاسه را استفاده کنند، ۳۰ درصد در کشت آبی ۳۰ درصد کود اوره را به عنوان این که رویش را بیشتر کند همان اول بدهند و بقیه را در زمان سرک که رویش اتفاق افتاده، بدهند، منتهی هر زمان احساس کردند مزرعه شان مشکل دارد یا ضعیف است، می‌توانند از کود‌های فسفاته ۲۰،۲۰،۲۰ یا کود‌های فسفاته و پتاسه که محلول در آب هستند با آبیاری یا محلول پاشی استفاده کنند.

    سوال: در مورد کود‌هایی مثل ۲۰،۲۰،۲۰ گفتید اگر استفاده کنند در بالا بردن بهره وری به کشاورزان کمک می‌کند، اما آیا کود‌هایی که نیاز است انواع کود‌های فسفاته‌ای که مثلاً گندمکار نیاز دارد از آن‌ها استفاده کند در زمان مقتضی، درست در اختیار و دسترسش است یا باید از بازار آزاد تهیه کند؟.
    ملازاده: این‌ها کود‌های یارانه‌ای نیستند کود‌های آزاد هستند و در بازار به وفور هستو کارشناسان توصیه می‌کنند، اما کود‌های پایه که مثل غذای سه وعده انسان است آن‌ها کود‌های پایه است و دولت با هزینه‌های فراوان می‌آید آن کود‌ها را ۸۰ درصدش را یارانه می‌دهد و ۲۰ درصد را از کشاورزان می‌گیرد و در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد و در ۳۵۰۰ فروشگاه خدمات حمایتی تحویل کشاورزان می‌شود و اگر از فروشگاه مجاز خریداری کنند کیفیت شان با اطمینان ۱۰۰ می‌توانند تهیه کنند و قیمت آن ۲۰ درصد قیمت تمام شده آن کود است.

    سوال: اینجا یک فرصت و تهدید داریم، اینکه آیا کشاورز به میزان لازم کود در اختیارش قرار داده می‌شود، چون اگر بیش از حد معمول استفاده کند یا به شکل دیگری بهره برداری کند ممکن است صدماتی ببیند؟.
    ملازاده: ما یک سامانه پهنه بندی و یک سامانه پایش داریم، کشاورزان می‌روند زمین شان که مشخص می‌شود مثلاً دو هکتار گندم دارند، کارشناس می‌آید برای آن دو هکتار با توجه به شرایط آن شهرستان، روستا و خاکی که استفاده می‌کنند به او حواله می‌دهد، حواله می‌رود می‌نشیند سامانه پایش خدمات حمایتی، این را جهاد کشاورزی می‌گذارد و وقتی در آن سامانه پایش قرار گرفت کشاورز مراجعه می‌کند به کارگزار و کودرا می‌گیرد، کارگزار به کشاورزکود توصیه نمی‌کند در حقیقت سازمان با توجه به بررسی شهرستان و محل خاک به او توصیه کودی می‌کند و برای کشاورز آن کود را می‌نویسند، منتقل می‌شود به سامانه پایش و به کشاورز شماره‌ای می‌دهند و می‌رود کودرا تحویل می‌گیرد.

    سوال: بحث بذر را داریم برای اینکه کشاورزان از بذور گواهی شده استفاده کنند و فقط به این موکول نشود که از بذری که هر سال نگه می‌دارند که ممکن است برای آن منطقه مناسب نباشد که کشت مجدد را با همان بذر انجام بدهند، آیا اطلاعات لازم در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد که اگر از این بذر استفاده کنید ممکن است بهره وری تان نسبت به آن بذری که همیشه استفاده می‌کنید بالاتر برود؟.
    ملازاده: حدود ۴۰ درصد بذر مورد نیاز کشاورزان را تولید می‌کنیم و در اختیارشان می‌گذاریم بنا بر این است که هر سه چهار سال یک بار بتوانند از بذور گواهی شده تولیدی که از بذور مادری تولید می‌شوند استفاده کنند و به همه کشاورزان این اطلاع رسانی می‌شود و کشاورزان هم تمام آن ۴۵۰ هزار تن بذر گندم که امسال همین الان تهیه شده بود همه را خریداری کردند و استقبال خوبی هم بوده و استفاده می‌کنند، این اطلاع رسانی به نظرمدقیق است به علاوه این که کشاورزان، شاید ما احساس می‌کنیم اطلاعات کمی دارنداما از ما و کارشناسان اطلاعات بیشتری دارند و خودشان پیگیری و استفاده می‌کنند وقتی با کشاورزان صحبت می‌کنیم می‌بینیم اطلاعات شان بالا رفته دراستفاده بهینه از کود‌ها و در شرایط فعلی به بخش کشاورزی امیدوارم که بتوانیم تولید گندم را در کشور به صورت پایدار به خودکفایی برسانیم.

    سوال: در مورد گندم‌های دیگر مثل گندم دوروم هم این مسائل را داریم یعنی آن هم بهره وری اش پایین است آیا اطلاع داده می‌شود؟ استفاده از تغذیه مناسب برای این گندم هم مهم است؟.
    ملازاده: به صورت کلی بگویم تمام محصولات کشاورزی مانند یک انسان یا باید خاک، مواد مغذی مورد نیاز را داشته باشد و آن گیاه بتواند از خاک استفاده کند، اگر آن خاک نداشت، باید این را به صورت سنتتیو تهیه کنید و در اختیار گیاه در مزرعه بگذارید در ابتدا گفتم، زمین‌های ما آن توان و ظرفیت کافی را ندارند اگر این را اضافه نکنیم امکان این که برسیم به تولید حتی ۵ تا ۶ تن هم مهیا نیست، باید در تمام محصولات حتی باغات هم حتماً باید این تغذیه به طور مطلوب برقرار شوداگر تغذیه مناسب را در یک هکتار زمین انجام بدهیم و مبارزه با آفات را هم به موقع انجام بدهیم، از بذور خوب استفاده کنیم واقعاً کشاورز می‌تواند بیش از ۸ تن عملکرد را به راحتی داشته باشد، ما فقط ۲ میلیون هکتار آبی داریم ببینید که به چه عملکرد‌هایی می‌رسیم، ممکن است در استان‌های گرمسیری این عدد پایین‌تر باشد و در استان‌های سرد سیری این عدد می‌تواند بالاتر برود و متوسط کشور می‌تواند به ۸ تن برسد، آن زمان ما فقط در دو میلیون هکتار آبی، ۱۶ میلیون هکتار تولید داریم غیر از ۴ میلیون هکتار دیم، لذا اگر توجه کنیم و کشاورزان توجه کنند این اقدامات به موقع انجام شود می‌توانیم به عملکرد خوبی برسیم، اما اینکه دوروم یا جو یا برنج همه به این مبانی احتیاج مبرم دارند.

    سوال: آفت کش‌ها را اشاره کردید آیا این آفتکش‌ها هم به میزان لازم در اختیار کشاورزان است و به موقع از آن‌ها استفاده می‌کنند؟.
    ملازاده: آفت کش‌ها، تمام سموم حشره کش، علف کش توسط بخش خصوصی تهیه و تولید شده و در اختیار کشاورزان است منتها زمان مصرف آن دو سه ماه بعد شروع می‌شود، ولی این‌ها آماده است و مشکلی ندارد و کشاورزان فقط باید آن‌ها را به موقع استفاده کنند لیبلی که در سموم است و از سموم با کیفیت استفاده کنند و از فروشگاه‌های مجاز سم را بگیرند.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: بخش کشاورزیبرداشتسمومصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیکودکود کشاورزیگندممحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    ۱۰۰ درصد پودر شیرخشک نوزاد از منابع داخلی قابل تامین است

    پست بعدی

    آغاز اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سالانه ۳۵۰هزار نهال در نهالستان‌های منابع طبیعی کرمانشاه تولید می‌شود

    آغاز اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    انتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.